Jah bocs várj asszem összekevertelek most valaki mással ejj...
Baker nah mind1
de a gurulás téma az változatlanul marad ... (csak lenne már jó idő ...)
Szevasz Norbi
Jah győri vagyok és asszem már láttam is a gépedet egyszer mikor ősszel Győújbaráton motoroztam, valahol ott a tekepálya után jóval ... ott a .. huhh hogy is mondjam a Nyúl felől jövő kereszteződés előtt - nah mind1 ez elég bonyolultanfogalmaztam meg
A gurulásról annyit hogy írd meg azt mehetünk!! !
Üdv: én
36 lóerő mi?? és az hogyafaszomba jött ki neked??
mellékelj plz valami fékpadi eredményt. addig meg egyezünk ki egy korrekt 23 lóban főtengelyen mérve.
Szevasztok NSR-esek
Úgy néz ki én is tag lettem , méghozzá egy macskalámpás NSR-el Nagyon nem olvasgattam vissza szal ne nézzetek hülyénekha olyan témáról kérdezek amit már 100szor átrágtatok
Szal van valami olyan dolog ennél a fajtánál amire különösen oda kell figyelni? Esetleg van valami tipikus NSR hiba ? Mer olyanról hallottam egyszer , hogy az első féktárcsát tartó bizbasz minig kilazul és kotyog.. Erről mi a véleményetek?
U.I.: itt egy kép a gípezetről...
Amugy a gép most igy néz ki!
És uj az aksi, ülés, gázkar, gázbovden, tükrök, motor telyesen felujitva, uj gumik, és 150-et még a felujitas elöt is vite de még most hogy huz!!!... kb:36le let bene uj lánckerekek és lánc is lesz rajta.
Ha valakit igy is érdekel 230.000ft-ér akor szoljon.Telefon:06-30-454-9009
szevasztok!nem kell egy ns125f!gyári állapot 15000 km uj gumik,uj lánc szett,uj akksi stb!!!!!!!de vannak még gépek ha érdekel titeket?endurok is!!!!!! e-mail cimem: ypvs89@freemail.hu
Han akkor ezt megbeszéltük
Jah egyébként nem Pocoknak van "89-es NSR-e?
Mer akkor lehet hogy őt láttam
Na Hali