Csaoka Vas én Zsé vagyok, nagyon nagy hasznát venném a gépkönyvednek,mert vannak gondjaim a mocival.Ha megtennéd, hogy elküldenéd megköszönném.e-mail cimem:rozse77@citromail.hu.
Sziasztok!
Valakinek van Honda NS125F hez valamiféle kézikönyve,vagy esetleg tud valaki Linket ahonna tudnék leszedni netről?Thx előre is.91 es berúgókaros változat.
Sziasztok!
Nekem egy NS125F típusu mocim van és szeretném megtudni,hogy hogyan kell a kiegyenlitő tengelyt beállitani a főtengelyhez képpest,mert ezen semmi jelölés NINCS.Most ugy ráz miatta a motorom mint egy oldalba pisált transzformátor.Thx előre is a segítségeteket.
NSR-em felbakkolva, karácsonyom elnapolva.
Fékek tökre rottyra vágva, indexek még csomagolva.
Félek nem lesz más eme karácsony mint a többi,
Moci nélkül kedvem lenne megdögölni.
Elkezdtem én gondolkodni: az előző gazdit meg kén ölni?
Hogy lehet egy mocit így gallyra vágni?
Kedvem lenne rá-rá ülni,
s pár autósnak odaverni,
mit kell nekik nagyképüsködni?
Menni kéne Kunmadárra,
De ehelyett itthon ülök nyárra várva.
Nem szól másról ez a karácsony,
mint hogy minden álmom beváltsom...
Várva várom már a nyarat,
mikor minden spanom a ringen arat.
Edzem már az ülepemet,
Boldog karácsonyi ünnepeket.
Mindenképp vidd el egy festőhöz, mert jó dolog nem sül ki belőle ha hozzá nemértő csinálja.
A művelet sorrendje, festék lescsiszolása az érintett területen, szórógitt, festék+edző, majd lakkozás, és ezt ugy fogja csinálni hogy belefuj a nem lecsiszolt területre is, hogy ne üssön. NAgyon szépen meg lehet csinálni csak nem házilag!!!!!!!!!!!
Köszi a dicséretet Csak az előzö gazda rakot az oldalára egy kis heget nem feltünő idegen lehet hogy észre sem veszi de engem zavar tudván hogy a motoromos van egy kis bibi Szeretném valahogy eltüntetni
Végülis nem az egész motort szeretném átfesteni hanem van az oldanán egy elég csunyán megkokányolt hely és azt szeretném kiglettelni utána lefujni csak az a gond hogy ugy szerintem nem birom megcsinálni hogy ne üssön el az eredeti festéstől valaki tud egy jó módszert??
Őrolla lene szó
A motor meg egyben van.
Motor nélkül csak a lányt nemlehet? Meg ugye nem csak Hondafan? :D És az apriliara is felül?
Telyesen felujitva még bejáratos.Az ára ugy 230.000ft körül lene kb!
Vegyél fel nyugodtan,ugyse sok NSr-es partnerem van.
magyar az az útmutató vagy angol? mert angol van nekem is de annyira nem vok perfect angolból! sőt...
tiéd az a sárga nsr itt várdán? hátul nsr50 felirat
Valakinek van Honda NS125F hez valamiféle kézikönyve,vagy esetleg tud valaki Linket ahonna tudnék leszedni netről?Thx előre is.91 es berúgókaros változat.
Nekem egy NS125F típusu mocim van és szeretném megtudni,hogy hogyan kell a kiegyenlitő tengelyt beállitani a főtengelyhez képpest,mert ezen semmi jelölés NINCS.Most ugy ráz miatta a motorom mint egy oldalba pisált transzformátor.Thx előre is a segítségeteket.
Fékek tökre rottyra vágva, indexek még csomagolva.
Félek nem lesz más eme karácsony mint a többi,
Moci nélkül kedvem lenne megdögölni.
Elkezdtem én gondolkodni: az előző gazdit meg kén ölni?
Hogy lehet egy mocit így gallyra vágni?
Kedvem lenne rá-rá ülni,
s pár autósnak odaverni,
mit kell nekik nagyképüsködni?
Menni kéne Kunmadárra,
De ehelyett itthon ülök nyárra várva.
Nem szól másról ez a karácsony,
mint hogy minden álmom beváltsom...
Várva várom már a nyarat,
mikor minden spanom a ringen arat.
Edzem már az ülepemet,
Boldog karácsonyi ünnepeket.
A művelet sorrendje, festék lescsiszolása az érintett területen, szórógitt, festék+edző, majd lakkozás, és ezt ugy fogja csinálni hogy belefuj a nem lecsiszolt területre is, hogy ne üssön. NAgyon szépen meg lehet csinálni csak nem házilag!!!!!!!!!!!
Őrolla lene szó
a sprével nem lehet motort festeni!!!!!!!!