Valaki festet már házilag itt honda nsr-t?? Mert én szeretném átfesteni házilag az enyémet csak nagyon félek hogy felfog puklisodni :P és ha valaki már festet akkor mi a véleménye rolla ?? Bármi infó érdekel, Ja és hozzáteszem sprével szeretném ezt megoldani.
Válaszotokat köszönöm előre is!!
Csá!
Nekem citromailom van és ot 100mb-ot lehet melékletként csatolni a levélhe.Ha tudsz akor nyis magadnak egy citromailt és ot mindenkinek tudod küldeni.mért nekem nincs sajnos ojan másik móamit irtál:Ha tudod akor küld nagyon fontos lene!Eöre is köszi BBazsy
Én szabolcsi vok :D Pontosabban Buj-i :D Nem tud valaki véletlen egy eladó első féktárcsát, vagy csak első féktárcsa külső részt (a pattentokon kívülit) kopóhatár felettit plíz ha tudtok szóljatok.
Karácsony van, jó kajával megtömve a hasam,
kimegyek a garázsba megnézem a Vasam!
Csorgatom a nyálam, elmennék egy körre,
bánatomban gyorsan rámegyek egy sörre.
Kurvára várom már a nyarat,
kínomban zabálok még egy kis halat.
És ezt így addig-addig csinálom,
míg az egészet sugárba kihányom.
Azt mondom én neked motoros barátom,
motorozás nélkül szart sem ér a Karácsony!
A motorszám a blokk jobb oldalán van ha ugy nézed mintha rajta ülnél. A jobb oldali dekni alján van egy kis peremen van rajta ami lefele kiáll egy kicsitt a blokkból.
Ha estig nem válaszol senki akkor én megnézem neked, h az enyémen hol van, csak most nincs rá időm...:) (Már megvételkor megnéztem csak most fejből nem tudom...)
Nagyon megköszönném ha elküldenéd az e-mail címemre( kruzifix@freemail.hu) azt a könyvet.
Ha tudsz esetleg valami oldalt ahol találok szervíkönyvet azt is írd meg.
köszi
Hi all. Segítségeteket kérném. Nézzétek már meg hogy mivel kezdődik az váz és motorszám a duplakörlámpás nsr-en és csupasz testvétén(125F). Mert ma bajoltak az okmányirodában , pedig a foralmiban az van, ja és motorszámot meg nemtalálták az eredetiség vizsgán (erre is most jöttem rá az okmányirodában)
Szóval dobjtok már meg vázszámmal és motorszámmal(csak az eleje kell)
Ez enyém:hijc20.......
a motorszám is hijc20e.......(de ez a forgalmiban van,a motorszámot nem tudom hol keressem)
Neketek, hol van a motorszám feltüntetve?
Szevasz Vas!
Ha tudod akor elküldhetnéd nekem az utmutatot mert nagy szükségem lene rá!It az e-mail cimem:bazsy@citromail.hu
Ha tudod akor küld.Elöre is köszi BBazsy
Ha valakinek kell NSR szerelési utmutato szoljon nekem meg van emailba el tudom küldeni csak annyi a gond h angol de vannak ábrák is szoval elég egyértelmü 222 oldalas egyépként !
Ha valakinek tudok ezügybe segitei elküldöm emailba csak szóljon!
Én típushibának csak azt hallottam, hogy a kormánycsapágy nem sokat ér, ez igaz is mert nállam ki kellett cserélni, de elhiheted egyébb baj nincs vele, nállam megvolt a tartós teszt a 4 év során.Már csak arra nem jöttem rá hogy ha teletankolom és sokat motorozok vele, akkor miért tűnik el a benzin a tankból, bár ez állítólag a nagymotoroknál is így van.
Ja a folytás témáról én anníyit tudok, hogy tényleg a karbi előtt ill. a kipuffban volt egy leszűkítés, de szerintem ez csak kb. 98-ig mehetett mert az enyében már egyik sincs.
Kruzifix, keress rá 1 keresőbe NSRmanualDoc néven, Vagy ManUKfullDOC néven kb 73-74 megának kell lennie.
Kérdés:
-Az nsr power szelepe milyen gongozást igényel?Kell takaríteni(olajozni) mint az apriliákét, rgv-ét?
-Aztán tudsz valami típushibájukat ezeknek a motoroknál?
-Az én powerem nem mindig zizeg ha ráadom a gyojzást, de nyit amikor nyitnia kell(ez még ki lesz vizsgálva)
-Neked mennyit kajál min/max/átlag/és120kmhnál
-A magykalámpásokban is ez a bolkk van
Valaki festet már házilag itt honda nsr-t?? Mert én szeretném átfesteni házilag az enyémet csak nagyon félek hogy felfog puklisodni :P és ha valaki már festet akkor mi a véleménye rolla ?? Bármi infó érdekel, Ja és hozzáteszem sprével szeretném ezt megoldani.
Válaszotokat köszönöm előre is!!