Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv mindenkinek!!!

Valaki festet már házilag itt honda nsr-t?? Mert én szeretném átfesteni házilag az enyémet csak nagyon félek hogy felfog puklisodni :P és ha valaki már festet akkor mi a véleménye rolla ?? Bármi infó érdekel, Ja és hozzáteszem sprével szeretném ezt megoldani.
Válaszotokat köszönöm előre is!!
ha vkinek kel meghívó g-mailra szóljatok :)
gmailnál 2.8 Gb helyed van
Csá!
Nekem citromailom van és ot 100mb-ot lehet melékletként csatolni a levélhe.Ha tudsz akor nyis magadnak egy citromailt és ot mindenkinek tudod küldeni.mért nekem nincs sajnos ojan másik móamit irtál:Ha tudod akor küld nagyon fontos lene!Eöre is köszi BBazsy
Nekem NSR 125 F-em van 92 évjártau itt az első 5 szám az alvázszámé: HIJC20006 motorszám:HIJC20E6
Hell. Valaki dobjon már meg 1 váz és motorszámmal(1989-93), Meg nem kell csak az első 5-6 jegye.
cső skaccok emailba nem tom nektek elküldeni mert 75 mb de itt az msn cimem vasadam1@hotmail.com felvesztek és átküldöm akinek kell.
Szevasz!
Ha tudod akor küld el nekem aszt a szerelési utmutatot ha tudod.It az e-mail cimem:bazsy@citromail.hu
Elöre is köszi BBazsy!!!!!!!!
Hi!

Én szabolcsi vok :D Pontosabban Buj-i :D Nem tud valaki véletlen egy eladó első féktárcsát, vagy csak első féktárcsa külső részt (a pattentokon kívülit) kopóhatár felettit plíz ha tudtok szóljatok.
ma mifelénk elég jó idő volt 5fok amúgy vki még lakik szabolcs megyébe?
Egy kis nyár váró vers.

Karácsony van, jó kajával megtömve a hasam,
kimegyek a garázsba megnézem a Vasam!
Csorgatom a nyálam, elmennék egy körre,
bánatomban gyorsan rámegyek egy sörre.

Kurvára várom már a nyarat,
kínomban zabálok még egy kis halat.
És ezt így addig-addig csinálom,
míg az egészet sugárba kihányom.
Azt mondom én neked motoros barátom,
motorozás nélkül szart sem ér a Karácsony!
A motorszám a blokk jobb oldalán van ha ugy nézed mintha rajta ülnél. A jobb oldali dekni alján van egy kis peremen van rajta ami lefele kiáll egy kicsitt a blokkból.
Nah senki nem tudja, h mennyit kell mozognia az NSR power azaz RC szelepének? (ami a hengerben van) Vki írja meg pls...
Ha estig nem válaszol senki akkor én megnézem neked, h az enyémen hol van, csak most nincs rá időm...:) (Már megvételkor megnéztem csak most fejből nem tudom...)
Helló

Nagyon megköszönném ha elküldenéd az e-mail címemre( kruzifix@freemail.hu) azt a könyvet.
Ha tudsz esetleg valami oldalt ahol találok szervíkönyvet azt is írd meg.
köszi
Hi all. Segítségeteket kérném. Nézzétek már meg hogy mivel kezdődik az váz és motorszám a duplakörlámpás nsr-en és csupasz testvétén(125F). Mert ma bajoltak az okmányirodában , pedig a foralmiban az van, ja és motorszámot meg nemtalálták az eredetiség vizsgán (erre is most jöttem rá az okmányirodában)
Szóval dobjtok már meg vázszámmal és motorszámmal(csak az eleje kell)
Ez enyém:hijc20.......
a motorszám is hijc20e.......(de ez a forgalmiban van,a motorszámot nem tudom hol keressem)
Neketek, hol van a motorszám feltüntetve?
Szevasz Vas!
Ha tudod akor elküldhetnéd nekem az utmutatot mert nagy szükségem lene rá!It az e-mail cimem:bazsy@citromail.hu
Ha tudod akor küld.Elöre is köszi BBazsy
sarkadról??én gyulai vagyok.csomószor mentem át motorral
Ha valakinek kell NSR szerelési utmutato szoljon nekem meg van emailba el tudom küldeni csak annyi a gond h angol de vannak ábrák is szoval elég egyértelmü 222 oldalas egyépként !
Ha valakinek tudok ezügybe segitei elküldöm emailba csak szóljon!
Csá MadDog, most látom "hogy itt laksz mellettem", úgyhogy üdv. Sarkadról
Ez ííííííííííííííííígy van!!!!!!
A Honda a legjobb
hej szabi!!én is békés megyei vagyok
Én típushibának csak azt hallottam, hogy a kormánycsapágy nem sokat ér, ez igaz is mert nállam ki kellett cserélni, de elhiheted egyébb baj nincs vele, nállam megvolt a tartós teszt a 4 év során.Már csak arra nem jöttem rá hogy ha teletankolom és sokat motorozok vele, akkor miért tűnik el a benzin a tankból, bár ez állítólag a nagymotoroknál is így van.
Ja a folytás témáról én anníyit tudok, hogy tényleg a karbi előtt ill. a kipuffban volt egy leszűkítés, de szerintem ez csak kb. 98-ig mehetett mert az enyében már egyik sincs.
Kruzifix, keress rá 1 keresőbe NSRmanualDoc néven, Vagy ManUKfullDOC néven kb 73-74 megának kell lennie.
Kérdés:
-Az nsr power szelepe milyen gongozást igényel?Kell takaríteni(olajozni) mint az apriliákét, rgv-ét?
-Aztán tudsz valami típushibájukat ezeknek a motoroknál?
-Az én powerem nem mindig zizeg ha ráadom a gyojzást, de nyit amikor nyitnia kell(ez még ki lesz vizsgálva)
-Neked mennyit kajál min/max/átlag/és120kmhnál
-A magykalámpásokban is ez a bolkk van