Nem tudom konkrétan hogy a tiéd milyen !! Csak én úgy tudom hogy 2 verziós folytás van. Az egyik az elektronikában van. A másik verzió meg a kipufogóban és a beömlő nyilás van leszűkítve én is ezt másoktol hallotam de ha 11 ezerig kipörög akkor valószínü hogy a kipufogós, beömlős verzió De ha valaki jobban tudja javítson ki engemet is érdekelne!!!!!!!!
Kruzifix itt keresd meg:(állat a többiek is nézzék meg!) www.emoto.com/forums/mecanique...
És lenne majd pár kérdésem mert én is most vettem 1 ilyen motort.
Nekem egy 92-es Nsr 125F-em van ehhez tudsz könyvet küldeni? Nagyon megköszönném.
És hol találok nsr leírást? Azt írtad hogy a linkek között, de bárhol keresem nem találom.
(Békés-megyei vagyok,nem szabolcsi)
Ezt az elektronika dolgot konkrétan tudod vagy csak gondolod hogy ott van megfogva?Mire is gondolsz pontosan,nem hinném hogy az ényémmel ez lenne, mert kipörög 11.000-ig.
Nem olyan egyszerű azt kiveni pláne ha elektronika :P mert az minimum egy 100 as
Tényleh az igaz hogy vannak nsr-ek amelyikekknek a beömlő nyíláson (levan szűkitve) van a folytás és a kipufogóban?? Ésha igaz a beömlő azt tényleg egyszerűen ki lehet szedni???
650.000-et, szerintem ennyi a reális, ugyanis csak annyi a baja, hogy gumit kell rajta cserélni, most a nyáron még átment a műszakin vele, de lassan kezd pályagumi lenni.Na meg az hogy csak 15Le, de akinek nem tetszik kiveheti belőlle.
Helló srácok!
Én is NSR-es vagyok, de ha jól mennek a dolgok, akkor nyáron már nem, eljött az idő hogy váltsak.Szóval csak az lenne a kérdésem hogy nem tudtok egy jó oldalt ahol érdemes lenne meghirdetni a vasat, meg hogy mennyiért lehetne eladni a kicsit.Ja egyébbként 2002-es 1. tulajtól, szervizelt, folytott változat.
hy! Igen meg van a szervizkönyv, de én nem a szervómotorra gondoltam hanem a power szelepre, mert amikor a szervómotort kézzel elforgatom, akkor a power szelep ami a hengerben van az csak 4-5mm-t mozog... de sztem ez kevés... Nem tudjátok h mennyit kellene mozognia a teljesen zárt állapottól a teljesen nyitott állapotig?
Lenne két kérdésem:
1.Az nsr power szelepe milyen gongozást igényel?Kell takaríteni(olajozni) mint az apriliákét, rgv-ét?
Ja, szóval 89es nsr125f nem ns125f
2.A powernek mindig zizegnie kellene ha ráadom a gyújtást????
3.Nem tud valaki olcsón gázkart(mindennel:fékkarral, kapcsolókkal csóval nem csak markolatot)
Hi all. Mostmár én is egy Nsr boldog tulaja vagyok:) 89es 125f majd teszek fel róla képet.
Jay megvan az nsr kézikönyv(netes innen a fórumrol)? Mert benne van servomotor néven a 19-3 oldalon be van jelölve a hogy holl kell találkozniuk a vonalaknak.
kickstart-os blokkra nem tudsz öninditót rakni, max vmi külső áttételes megoldással.
De értelme sok nem lenne.
kapd szét, deknifedél le, nézd meg a fogaskoszorút nincs-e szétdarálódva, esetleg a rugó nincs-e eltörve.
A kickstartot elviekben csak egyféleképpen lehet összerakni, de vmi vmi sérült benne az okozhatja a
problematikus inditást.
megnéztem azt az oldalt de nem engedi letölteni.
Nem tudsz egy másikat esetleg?
Kösz, ja és kérdezz bátran, megpróbálok ra válaszolni.