Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali

megnéztem azt az oldalt de nem engedi letölteni.
Nem tudsz egy másikat esetleg?
Kösz, ja és kérdezz bátran, megpróbálok ra válaszolni.
Helló!!!!!!!!!

Nem tudom konkrétan hogy a tiéd milyen !! Csak én úgy tudom hogy 2 verziós folytás van. Az egyik az elektronikában van. A másik verzió meg a kipufogóban és a beömlő nyilás van leszűkítve én is ezt másoktol hallotam de ha 11 ezerig kipörög akkor valószínü hogy a kipufogós, beömlős verzió De ha valaki jobban tudja javítson ki engemet is érdekelne!!!!!!!!
Kruzifix itt keresd meg:(állat a többiek is nézzék meg!)
www.emoto.com/forums/mecanique...
És lenne majd pár kérdésem mert én is most vettem 1 ilyen motort.
Itt pl...
Hali

Nekem egy 92-es Nsr 125F-em van ehhez tudsz könyvet küldeni? Nagyon megköszönném.
És hol találok nsr leírást? Azt írtad hogy a linkek között, de bárhol keresem nem találom.
Felraktam az robogós/motoros múltamat az adatlapomra Nyugodtan nézzétek meg, de aztán nem szörnyülködni
Heh Nagycucc az enyém 13000-t lepörgi
(Békés-megyei vagyok,nem szabolcsi)
Ezt az elektronika dolgot konkrétan tudod vagy csak gondolod hogy ott van megfogva?Mire is gondolsz pontosan,nem hinném hogy az ényémmel ez lenne, mert kipörög 11.000-ig.
van msned ?
Nekem!:)
van itt vkinek kereklámpás nsr ???
Nem olyan egyszerű azt kiveni pláne ha elektronika :P mert az minimum egy 100 as
Tényleh az igaz hogy vannak nsr-ek amelyikekknek a beömlő nyíláson (levan szűkitve) van a folytás és a kipufogóban?? Ésha igaz a beömlő azt tényleg egyszerűen ki lehet szedni???
és merrefele laksz szabolcson belül?
650.000-et, szerintem ennyi a reális, ugyanis csak annyi a baja, hogy gumit kell rajta cserélni, most a nyáron még átment a műszakin vele, de lassan kezd pályagumi lenni.Na meg az hogy csak 15Le, de akinek nem tetszik kiveheti belőlle.
2003-ig amúgy mennyire gondoltál érte ?
télleg meddig gyártották az nsrt?2002?2003?
hasznaltauto.hu, motor.hu, itt érdemes..
Helló srácok!
Én is NSR-es vagyok, de ha jól mennek a dolgok, akkor nyáron már nem, eljött az idő hogy váltsak.Szóval csak az lenne a kérdésem hogy nem tudtok egy jó oldalt ahol érdemes lenne meghirdetni a vasat, meg hogy mennyiért lehetne eladni a kicsit.Ja egyébbként 2002-es 1. tulajtól, szervizelt, folytott változat.
Hát legkönyebben ugy tudod kideriteni h bemész honda szalonba és lekéred a motor adatait motor alvázszámot kérik és kész megmogyák .
A 3 kérédésed közül 1-re tudom a választ A powernek gyújtás ráadáskor mindig "zizegnie" kell. (tudomásom szerint)
hy! Igen meg van a szervizkönyv, de én nem a szervómotorra gondoltam hanem a power szelepre, mert amikor a szervómotort kézzel elforgatom, akkor a power szelep ami a hengerben van az csak 4-5mm-t mozog... de sztem ez kevés... Nem tudjátok h mennyit kellene mozognia a teljesen zárt állapottól a teljesen nyitott állapotig?
Méghogy kettő egyenesen 3 hülye kérdés
Lenne két kérdésem:
1.Az nsr power szelepe milyen gongozást igényel?Kell takaríteni(olajozni) mint az apriliákét, rgv-ét?
Ja, szóval 89es nsr125f nem ns125f
2.A powernek mindig zizegnie kellene ha ráadom a gyújtást????
3.Nem tud valaki olcsón gázkart(mindennel:fékkarral, kapcsolókkal csóval nem csak markolatot)
Hi all. Mostmár én is egy Nsr boldog tulaja vagyok:) 89es 125f majd teszek fel róla képet.
Jay megvan az nsr kézikönyv(netes innen a fórumrol)? Mert benne van servomotor néven a 19-3 oldalon be van jelölve a hogy holl kell találkozniuk a vonalaknak.
kickstart-os blokkra nem tudsz öninditót rakni, max vmi külső áttételes megoldással.
De értelme sok nem lenne.
kapd szét, deknifedél le, nézd meg a fogaskoszorút nincs-e szétdarálódva, esetleg a rugó nincs-e eltörve.
A kickstartot elviekben csak egyféleképpen lehet összerakni, de vmi vmi sérült benne az okozhatja a
problematikus inditást.