Hülyeség!
Simán forgalomba helyezik
vagy 20 vagy 25 év után problémás ez
Nekem majdnem kivontá a forgalomból mert nem irattam át időben és egy nőci mondta hogy nincs gáz csak újjra meg kell csinálni mindent(eredetvizsga stb) azúgy az enyém 93-as
Hi! Elméletileg csak 97-től lehet, de van egy haverom itt Sz-Sz-B megyében Nyíregyházán aki meg tudja oldani régebbi moci forgalomba helyezését is csak ugye nem 2 Ft forgalomba helyezni
Hali, Nem tudjátok véletlenül, hogy van az, hogy külföldi mocit hány éves korig lehet forgalomba helyezni, mert nekem azt mondták, hogy 97-nél fiatalabbat lehet csak, (95-ös nsr-t szeretnék forgalomba helyezni)
Hali!
Van asszem 94-meg 96os hondárol összeszerelési útmutatóm meg ilyesmi
Baszott hosszú
minden benne van
Műszaki adatok is(összeszerelési)
Ha valakinek kellene írjon!
Egyébként van motorom méghozá egy nsr csak az a bibi vele hogy akár mit csináltam vele az a mutato nem mozdult meg. Ja nyelvtanbol meg ketes vagyok.Ha valaki tudna küldeni egy ojan képet amin rajtvan az egész vilamosági rajza a 88-as nsr-nek akor bekötném rendesen és nem kérdeznék ijen hülyeségeket!!!
Ha valaki tud akor aszt elöre is köszi.
Ha ráadod a gyújtást a motorra akkor a powermotor mozog egy mm-t is?
ha nem akkor le van égve a motor vagy rossz az elektronikája.(90% hogy a motor rossz,ezt nem bonyolult megcsinálni,de ha nem értesz hozzá akkor vidd el valahova sz.tem max 2000ft lehet megcsinálni,van egy Suzuki RG-m abba is levolt égve most csináltattam meg 2 hete)
az a kis "cső" az nem csatlakozó,abbva nem megy semmi az 100% ott azthiszem egy csavar van de ez nem bizti ott lehet állítani,de ne csavargasd mert az életbe nem lesz visszaállítva rendesen.
egyáltalán mire fel ez a kéréds? vagy csak érdekességképp vagy nem megy jól és a powerre gyanakszol?
Nézd meg a manual-ban, elég vacakul lehet látni az RC Valve-t de azért kivehető
hová és mi csatlakozik.
Az enyémen totál másképpen van, de ahogy végigolvasgattam sokminden más volt
az NS szérián (pl. gyertya nem 9-es hanem 7-es alapból, stb.)
Itt a kép a power motorról sötétben készült, szal nem valami jó képek, de hátha... Az elsőn felülről látható a p. motor a másodikon meg alulról, az alján van az a kb. 1cm átmérőjű "cső" amiben van egy kábelcsatlakozó... de nincs a motoromon semmilyen kábel amit oda dughatnék
Simán forgalomba helyezik
vagy 20 vagy 25 év után problémás ez
Nekem majdnem kivontá a forgalomból mert nem irattam át időben és egy nőci mondta hogy nincs gáz csak újjra meg kell csinálni mindent(eredetvizsga stb) azúgy az enyém 93-as