szevasztok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
segitségemre lenne szükségem
érdekelne egy használt önindito amit feltudnák rakni a motoromra mert sajnos a berugom roszalkodik mostanában ezért inkább megprobálnák rá szerezni öninditot SEGITSETEK LÉCI
a másik kérdésem az lenne hogy nekem egy 1989-es honda nsr-em van amire szeretnék digitális kijelzöt ez lehetséges .-,vagyis felszerelhetö???? elöre is köszike a segitséget
ja és ha tudtok léci az e-mail cimemre irjatok LÉCI??!!!!!! cimem : lacika1234@citromail.hu
kérdésem a következő lenne felétek.vettem az nsr-emet és nem tudta megmondani a csávó hogy mikori a moci és a szerződésben se volt benne...A motoron megtudom nézni valahol??vagy a vázon??? előreis kösszi a segitséget.
Még nem vagyok kész vele, de már folyamatban az ügy.
Neked NSR-ed van ?
Mert ez csak NS 125 R/F -hez jó (1986-1993).
NSR leirást találsz itt a linkek között ha visszanézel.
Ha még gyári akkor nagy valószinűség szerint olajos.
Szedd le a gépkönyvet netről, benne van pontosan mennyi olaj kell bele.
Ha szükséges, után kell tölteni.
Sziasztok!
Kis segicséget szeretnék kérni töletek, NSR 125-őm központi teleszkopja nem igazán csillapit már azt szeretném meg tudni h a gyári telo gázos vagy olajos ?
Én még új vagyok itt de van egy Honda Nsr 125 R-em és szeretnék egy pár matricát rárakni nem tudnátok egy kicsit segíteni hogy hol lehet utána nézni a gyári vagy a motorra illő matricák iránt??
Válaszotokat előre is köszönöm!!
Hogy lenne betegség! A power szelep lényege hogy kis nyilás esetén nyomatékot képez az a nyitás alatti fordulatra értendő, hameg nyitva van engedi kiszellőztetni a motort és akkor tud pörögni.
Szevasztok Hondások!
Lene egy pár kérdésem.Kezdve a kuplundnál lévö mikrokapcsoloval hogy az mi?Meg elégé olajos a kipufogo,lehet hogy sok olajat adagol,de mivel lehet aszt álitani?Meg a vezetékelésével még mindig bájok vanak.Lehetne a multkorinál is pontosabb rajzot kérnem valakitöl aki NSR 125F-es motorol tudna küldeni?Elöre is kösz BBazsy.
Én most vettem nem régen egy NSR-t és a műszaki tudásom nulla.
Örülnék ha elküldenéd azt az irományt a címemre: kruzifix@freemail.hu
Előre is köszönöm.
hali! Ha már szóbakerültek a papirok, akkor már megkérdzem h azt meglehet-e csinálni h: amikor nyáron megvettem a motort akkor nem irattam át, hanem valamikor mostanában szeretném ezt megcsinálni, és ha írok egy adásvételit párnappal az átírás előtt akkor elvileg nem lehet semmi gixxer ugye?
1996.11 hói motort lehet forgalomba helyezni vagy ennél fiatalabbat,régebbit nem.
DE kis motoroknál nem éri meg mert nagyon drága( 100.000ft körül van mindennel együtT)
de ha Mo.-i és már volt forgalomba akkor bármikor vissza lehet helyezni
Hát nekem tavaj mikor a hondámat akartam forgalomba helyezni, akkor azt mondták hogy nemlehet mert elmúlt 20 (27 éves volt) és ezért nem is szarakodtam vele tovább.
De ez csak az én véleményem
Erre meg én mondom, h hülyeség Magyarországon nem lehet (hivatalosan) forgalomba helyezni 10 évnél öregebb (külföldi papírokkal rendelkező) mocit forgalomba helyezni. Akkor teljesen más a helyzet, ha 1 moci már forgalomba lett helyezve csak ki lett vonva a forgalomból. De ebben az országban minden csak ismerősök és pénz kérdése.
segitségemre lenne szükségem
érdekelne egy használt önindito amit feltudnák rakni a motoromra mert sajnos a berugom roszalkodik mostanában ezért inkább megprobálnák rá szerezni öninditot SEGITSETEK LÉCI
a másik kérdésem az lenne hogy nekem egy 1989-es honda nsr-em van amire szeretnék digitális kijelzöt ez lehetséges .-,vagyis felszerelhetö???? elöre is köszike a segitséget
ja és ha tudtok léci az e-mail cimemre irjatok LÉCI??!!!!!! cimem : lacika1234@citromail.hu