Asszony nem hajtja, csak akkor ha valami faszkalap felidegesíti az úton... akkor megindul, beelőzi, megáll előtte és mocskosul leugatja... asszony nagyon kemény ám! :)
Ismerek amerikai szervízt, ha kell.Brutális gépek állnak kinnt az udvaron.Astra rendesen mehet.Bár én ezeknek az új fajta kávédarálóknak nem vagyok biztos az élettartamukban .Túl vannak ezek húzva.Csodák meg nincsenek.Sztem jobba jártok, ha eladjátok 150-170 körül.
Be van pörögve rendesen a csákó NMekkora darab hús ez...Monnyuk nekem ebben a stílusban nem teccet a zenéje.Egyszer hallottam tőle egy régi albumot, az bejött.Én inkább a Techno szeretője voltam.Keressek?Az is durva volt, csak máshogy.
Opel Astra 1.4 TwinTurbo benzin... valami keservesen-brutálisan jól gyorsul, meg jól is megy... nem tudom hány lovas, de sok... VW Passat 1.8 (benzin) odatette... 402 méteren! :)
A mostani amerikaim meg Plymouth Voyager 3.3 benzin :))))
Azért írtam, hogy mostani, mert ha sikerül, akkor idén lecserélem vagy egy Ford Explorerre vagy egy Jeepre. De inkább az Explorer az esélyes, mert az még nem volt... A Jeep nagyon bejött, de nem túl nagy benne a hely... :)
"nem benzinből van..." ez tetszik... :)
Jut eszembe, már akartam írni, a feleségem Astra-val nyomul... 1.4 TwinTurbo... kibaszott jól megy, meg jól is vezet... néha szoktam vele menni, de inkább az amerikaiban érzem otthon magam... mert jó nagy és belefér minden... csak az Astra miatt írtam, múltkor már akartam... :)
Igen, azt gi kellett volna gittelni.Na az alapozó viszont sztem pont arra való, h az egyenetlenségeket eldolgozza.olyan mint 1 aljzat kiegyenlítő.És mivel egy színű, fény felé fordítva kidob minden huplit.....gondolom én, nem értek hozzá, me nem benzinbő van
Volt.... sokszor... :)
Nagy zene... :)
Ha megvan a gyári fehér alapozó, akkor ahhoz a szinthez tarts! ne menj beljebb, mert...áááá erre nem is merek gondolni... haverom mutatott egy elbaszott csiszolást és fényezést... elsőre nem látszott rajta semmi... de amikor kicsit oldalról néztem (ahogy megtört rajta a napfény), lehetett látni, hogy hullámos a festés...
Hát persze, ezt meg aztán türelmesen kell.Attól is félek, h ugye nem sík felületek, ezért elcsúszhat(gondolom erre gondoltál te is).No éppen ezért addig lesz csiszolva, míg meg nem látom a gyári alapozót...mintegy szamárvezetőként használva.
De régen volt, mikor buliba jártunk... nem baj, minden kornak megvan a maga szépsége... :)
Te tudok, csak ne húzd fel magad menet közben, mert ha ideges vagy, akkor elbaszhatod könnyen...
A leányok biztosan buliznak... te is írtad...
A 100-as vagy 120-as papírt összedörzsölöd picit és az érdesebb felületet ezáltal leszeded... A 100-assal akkor nyomasd, ha vastagon van rajta festék vagy mély karc van rajta... utána letörlöd egy ronggyal és a 120-assal átcsiszolod... én így csináltam... sima lett... :)
De azt is tudom már, h csiszolva a kádban, vagy lavorban lesz, fújva meg a szobában, mert én ki nem megyek a garázsba, viszont én márciusra már nem akarok szarakodni semmit, csak a jogsin malmozni.Az igaz viszont, h most kéne megnézni minden fontos dolgot:olajok, lánc kerekek, lánc, zsírzó pontok betétek...Nyáron már nem lesz leállás nekik.
Hát a jánykák:)320 a legdurvább, nem tudom milyen lesz, de mondjuk 100-ast nem mernék neki ereszteni.De talán van ittthon 120-as valahol.Lehet igazad van, és azt kéne.Akkor talán nem napokig tartana.
Jércék? Furcsán fogalmazol... nem valami nyugtatót vettél be a fájdalomcsillapító helyett? :)
Jó sok papírt vettél... a jlzfejed is be fog görcsölni, mert azok nagyon simák... :)))
Gyógyszert nem próbáltál a fejfájásra?
A csiszolás lassú folyamat, de az egésznek az alapja... türelmesnek kell lenned... faszán meg kell csinálni, utána meg gyönyörködhetsz a munkádban! :)
http://youtu.be/F_KxHbYNWHs
A mostani amerikaim meg Plymouth Voyager 3.3 benzin :))))
Azért írtam, hogy mostani, mert ha sikerül, akkor idén lecserélem vagy egy Ford Explorerre vagy egy Jeepre. De inkább az Explorer az esélyes, mert az még nem volt... A Jeep nagyon bejött, de nem túl nagy benne a hely... :)
http://www.youtube.com/watch?v...
Jut eszembe, már akartam írni, a feleségem Astra-val nyomul... 1.4 TwinTurbo... kibaszott jól megy, meg jól is vezet... néha szoktam vele menni, de inkább az amerikaiban érzem otthon magam... mert jó nagy és belefér minden... csak az Astra miatt írtam, múltkor már akartam... :)
http://youtu.be/a84L1hVVEls
Nagy zene... :)
Ha megvan a gyári fehér alapozó, akkor ahhoz a szinthez tarts! ne menj beljebb, mert...áááá erre nem is merek gondolni... haverom mutatott egy elbaszott csiszolást és fényezést... elsőre nem látszott rajta semmi... de amikor kicsit oldalról néztem (ahogy megtört rajta a napfény), lehetett látni, hogy hullámos a festés...
álmatlanság,?:
http://youtu.be/q1hzXKcQrg0
Te tudok, csak ne húzd fel magad menet közben, mert ha ideges vagy, akkor elbaszhatod könnyen...
Nem akartam alapozni, de mondták h sokat segít, és elég rusnya lett az első fújás, ezért sztem biztosra megyek.
A 100-as vagy 120-as papírt összedörzsölöd picit és az érdesebb felületet ezáltal leszeded... A 100-assal akkor nyomasd, ha vastagon van rajta festék vagy mély karc van rajta... utána letörlöd egy ronggyal és a 120-assal átcsiszolod... én így csináltam... sima lett... :)
http://youtu.be/IY5Ejus6kgc
Jó sok papírt vettél... a jlzfejed is be fog görcsölni, mert azok nagyon simák... :)))
A csiszolás lassú folyamat, de az egésznek az alapja... türelmesnek kell lenned... faszán meg kell csinálni, utána meg gyönyörködhetsz a munkádban! :)