Hypert soha nem tudtam szerezni, viszont annak idején volt szerencsém a leghíresebb DNB albumhoz:PlanetV(meg van még mindíg), és a leghíresebb Goa albumhoz(Alien Project)
ismerted a Nara című zenét Némethi-től?Vagy a grooveyard, mary go wild, vagy u96 club bizarre...huhhú, micsoda zenék ..Miss jane its a fine day...van itthon majd 30 giga ezekből az igazi remekművekből
Hát kooléga ez a kép semmit nem mond így nekem.nem tucc egyet csinálni makróval, közelről?Meg alulról is lécci.Aztán legfeljebb nem lesz jó.500-ért nem verem a fejem a falba, csak mégis kéne még kép, ha lehet....köszi szépen
Na megnézzük, de csak óvattyán, me kiugrik a pészméjkőr A kedvences kedvenc az Emmanuelle top volt.10 évig tartott, míg kiderítettem, h kicsoda-micsoda.5 albumomk volt tőle, amikor az egész országban 2 zenegépből hallottam össz-vissz, ésakkor is ugyanazt a zenét.Rádió sosem játszotta, még a tilos sem.Kocsiban a sajátomon kívül egyetlen egyszer hallottam.
Igen láttam az életkort az adatlapodon.Te akkor még az a régi jó DJ vayg, aki ismerte az igazi zenét, nem csak azokat, amiket már koppintottak, és azt hiszik rá, h az az eredeti.Hányszor találkoztam ilyen esettel.Aztán elmagyaráztam a kisöcsinek, "h ez a zene már ősöreg, amit most hallassz"
Fénykorom zenéi.... hmmm ... dejó... na ha összejön a tali, akkor mutatok saját zenéket, ha lesz rá érdeklődés... underground, detroit techno, ilyesmik... ilyen DeepDarkTechno.... én elnevezésem szerint...
Na, ha nálam lesz a mixem, megmutatom neked, mint hozzáértőnek(mi is zenéltünk a cimborákkal régebben, csináltunk suli diszkót, kevergettünk itthon).Fő művem az volt,a mikor a két legjobb zenét kevertem össze(fülre, egy abszolút alap keverőn, mindenféle mastertempo nélkül):caffe de mare+greece 2000
Az biztos, hogy rmek hangulatot tudnál csinálni Sajnálom, hogy ilyen messzire alakul(bár hozzáteszem a jelentkezők többségének mind1 hogy tisza-vagy velencei tó, és még messze van a nyár).Remélem szereted a retro-t 95-96-tól 2003-2005
Én voltam, főállásban hangtechnikus vagyok. :) Az volt az ötlet ha marad a Velencei tó, hogy kisbusszal vagy transzporterrel megyek és odáig berakom a motort hátra. Így egyszerűbb lenne sátrat kellékeket akár hangtechnikát is vinni.
Én is indulok, de ugye nem biztos, hogy ott(tudod, nekem az utazgatás most kritikus).Aztán ha az én választottam is pestre szervez, akkor ugyan mind1.Látod, hogy Ők is azt írták, h kössük fel a gatyeszt, mert édes kevés gyakorlás jut.Én komolyan tartok ettől. Ez szemétség.Külföldön hozzánk vágták volna a jogsit, ezek a paprikajancsik meg játszanak velünk.
Látom nagyon megy a szervezkedés, helyes! Csak egy gondolat a 125/50-re: haverom ma azt mondta, hogy addig tegyek rá egy rendszámot, ha nem lesz meg a jogsim addig! :)
Na de a lényeg, ami remélem nem csak engem érdekelt:
ma megkaptam a választ az autós-motoros sulitól, bemásolom az egész levelet:
"Kedves Krisztián!
Valóban létezik a kormányrendelet! 1 tanórát kell a rutinpályán vezetni, 1 tanórát forgalomba és 1 tanóra a vizsga. Az 1 forgalmi óra alatt, nem lehet magát a vizsgaútvonalat bejárni. Ezzel nem azt mondom, hogy lehetetlen felkészülni ennyi idő alatt a vizsgára, csak nem biztos, hogy mindenkinek elég ez az óraszám. Az elméleti képzés meg a 3 tanóra díja: 15.000 Ft. A KRESZ és a forgalmi vizsgadíj összesen 15.600 Ft. Ez az összes felmerülő költség, ami tartalmaz egy KRESZ-teszt Cd-t is. Amennyiben szükség van pótórára annak a díja: 2500 Ft/óra. Következő tanfolyamunk február 23-án indul, elméletből vizsgázni pedig március 10-e körül lehet. A gyakorlati képzés elkezdését pedig a hatóság határozza meg az időjárás függvényében, általában március közepe, vége szokott lenni!
Üdv.:
Jakab László"
Na gyerekek ez van, asszem én megyek 23-án... valaki jön velem? ENZO?
Tök hamar meglesz a jogsink!
Na mindegy... akkor majd konzultálunk. Mikor kezded?
Látom nagyon megy a szervezkedés, helyes! Csak egy gondolat a 125/50-re: haverom ma azt mondta, hogy addig tegyek rá egy rendszámot, ha nem lesz meg a jogsim addig! :)
Na de a lényeg, ami remélem nem csak engem érdekelt:
ma megkaptam a választ az autós-motoros sulitól, bemásolom az egész levelet:
"Kedves Krisztián!
Valóban létezik a kormányrendelet! 1 tanórát kell a rutinpályán vezetni, 1 tanórát forgalomba és 1 tanóra a vizsga. Az 1 forgalmi óra alatt, nem lehet magát a vizsgaútvonalat bejárni. Ezzel nem azt mondom, hogy lehetetlen felkészülni ennyi idő alatt a vizsgára, csak nem biztos, hogy mindenkinek elég ez az óraszám. Az elméleti képzés meg a 3 tanóra díja: 15.000 Ft. A KRESZ és a forgalmi vizsgadíj összesen 15.600 Ft. Ez az összes felmerülő költség, ami tartalmaz egy KRESZ-teszt Cd-t is. Amennyiben szükség van pótórára annak a díja: 2500 Ft/óra. Következő tanfolyamunk február 23-án indul, elméletből vizsgázni pedig március 10-e körül lehet. A gyakorlati képzés elkezdését pedig a hatóság határozza meg az időjárás függvényében, általában március közepe, vége szokott lenni!
Üdv.:
Jakab László"
Na gyerekek ez van, asszem én megyek 23-án... valaki jön velem? ENZO?