Ok, Füge, akkor majd tárgyalunk.
Nord! Van egypár rekesz az NS-en.
Hátsó lámpa fölött lejön az a kis idom, azalatt is van egy kis rekesz. Nekem ott van az elsősegélycsomag.
Aztán bal elöl, mint ahol a 2T motorolajat kell bele csöpögteni (csak az a jobb oldalon) is van egy kis zárható rekesz. A jobb hátsó idom alatti szerszámosrekeszről nem is tudtam.
Ha jóltudom van Majosházán egy irdatlan méretű bontó, neten is fennt van a raktárkészlete.
Annyi Honda alkatrésze van mire kilistázta szegény firefox alig birta cérnával
Amióta 2 NS-em van, van némi összehasonlitási alapom.
Kizárásos alapon sikerült rájönni milyen idomok is hiányoznak.
Szóval én is elnézek a közeljövőben oda mert kell pár cucc hozzá.
Az sem újdonság már hogy 2 rekesz is van a mocin (elötte keresgéltem iratokat hová is
lehetne elrakni aztán maradt a műszerfal és a plexi közötti rész)
1. jobb hátsó idom alatt - szerszámosrekesz
2. tank alatt - zárható, egész szép méretű doboz
Nincs véletlenül vkinek elfekvőben egy benzincsap sapkája ?
Üdv!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy lehet-e NS-hez idomokat venni valahol? Rendelni, újonnan, bontóból, minden megoldás érdekel. Elraktam ma télre a motort (vizet le, idomokat le, akksit ki) és hát egyik másik idom olyan állapotban van, h nem szívesen raknám vissza tavasszal és nem is igazán hiszem h javítható lenne. A bal oldalsó idom pl a kezemben maradt mikor még fogta egy csavar...
Szal ha vkinek van vmi ötlete... örülnék a javaslatoknak.
Köszi!
Ez a gyári felnije. Honda made in japan. legalább is nem vagyok ebben az ügyben nagy fej de szaktársam nsr-én is iylen felni van azért következtetek hogy ez lehet ezeknek gyári felnije.
De bele van öntve hogy .... hány kg meg 18 coll Honda Madi in Japan.
140-el mentem vele eddig legtöbbet de az októberban volt mert akkor vettem és elég hideg volt az aszfalt
majd kiderül nyáron meddig megy
én még csak kb 500 km-t mentem vele mert az idő nem engedte, de faszán be van karbulálva mert huz mint a barom.
Na meg ugye friss motorgenerálja van
eddig volt a bejáratás, most lett felhuzva rajta minden.
Gyári dugó, gyürü, perselyezés, csapszeg, főtengely csapágy és még ráadásul ezt nem nekem kellett állnom. Uh a hangja is nagyon korrekt. Ha elmegy alattam még 10 000-et akkor már megszolgálta véleményem szerint a dolgát.
Jaja! ő volt az! Zsír kis járgány.
Én viszont ma mocival megyek úgy döntöttem. Lusta vagyok buszozni és jó az idő. Szal ma az enyém is megtekinthető lesz a parkolóban sztem.
Hmm... Decemberben motorozunk... hihetetlen...
TTE Füge!
Neked milyen az nsr-ed? Elképzelhető, hogy láttam már a SZE parkolóban. Dobj már róla egy fényképet pls. Múltkor állt ott egy nsr 125 f, meg is lestem hirtelen, mert jól nézett ki. Szal az lehetett a tiéd, vagy bakot lőttem?
Csáó!
van egy ilyen mágus simerősöm, na nem az Elemér Már beszélgettünk róla és szerinte az lenne a legtutibb ha az ülés alatt elmenő vázhoz hegesztenénk hozzá a tartóját és ugye ahol a Honda felirta van ilyen öblös a müanyag. ott ki lenne vágva és ki lenne vezetve a kapaszkodó fölé a tartó, nah arra má mehetne a doboz. Igazából a technológia egész kulturáltan végrehajtható mert szinte oylan takaró gyürüket lehet manapság kapni amiylet csak akr venni az ember uh szépen el lehetne takarni a zártszelvény kiveztő nyilását. Kapna egy UV álló fekete festést és már kész is a Túra NSR.
Ha a vizsgák között lesz időm lövök róla egy Paint shop pro animációt hogy hogyan nézne ki.
Szia! Szerintem ne furdd meg a kapaszkodót Inkább heggesztess 1 lakatossal (na nem az elemérrel - jó ez hülye vicc volt) zártszelvényből és arra heggeszthet egy hátramenő részt is... Sztem az lenne a legtutibb és a legnagyobb teherbírású... Azzal nem lenne gond
Full bontatlanul
Nord! Van egypár rekesz az NS-en.
Hátsó lámpa fölött lejön az a kis idom, azalatt is van egy kis rekesz. Nekem ott van az elsősegélycsomag.
Aztán bal elöl, mint ahol a 2T motorolajat kell bele csöpögteni (csak az a jobb oldalon) is van egy kis zárható rekesz. A jobb hátsó idom alatti szerszámosrekeszről nem is tudtam.
Ha jóltudom van Majosházán egy irdatlan méretű bontó, neten is fennt van a raktárkészlete.
Annyi Honda alkatrésze van mire kilistázta szegény firefox alig birta cérnával
Amióta 2 NS-em van, van némi összehasonlitási alapom.
Kizárásos alapon sikerült rájönni milyen idomok is hiányoznak.
Szóval én is elnézek a közeljövőben oda mert kell pár cucc hozzá.
Az sem újdonság már hogy 2 rekesz is van a mocin (elötte keresgéltem iratokat hová is
lehetne elrakni aztán maradt a műszerfal és a plexi közötti rész)
1. jobb hátsó idom alatt - szerszámosrekesz
2. tank alatt - zárható, egész szép méretű doboz
Nincs véletlenül vkinek elfekvőben egy benzincsap sapkája ?
Üdv,
Attila
Majd keress meg azt megadom a számot
Nem tudja valaki véletlenül, hogy lehet-e NS-hez idomokat venni valahol? Rendelni, újonnan, bontóból, minden megoldás érdekel. Elraktam ma télre a motort (vizet le, idomokat le, akksit ki) és hát egyik másik idom olyan állapotban van, h nem szívesen raknám vissza tavasszal és nem is igazán hiszem h javítható lenne. A bal oldalsó idom pl a kezemben maradt mikor még fogta egy csavar...
Szal ha vkinek van vmi ötlete... örülnék a javaslatoknak.
Köszi!
De bele van öntve hogy .... hány kg meg 18 coll Honda Madi in Japan.
majd kiderül nyáron meddig megy
én még csak kb 500 km-t mentem vele mert az idő nem engedte, de faszán be van karbulálva mert huz mint a barom.
Na meg ugye friss motorgenerálja van
eddig volt a bejáratás, most lett felhuzva rajta minden.
Gyári dugó, gyürü, perselyezés, csapszeg, főtengely csapágy és még ráadásul ezt nem nekem kellett állnom. Uh a hangja is nagyon korrekt. Ha elmegy alattam még 10 000-et akkor már megszolgálta véleményem szerint a dolgát.
EFI for small blocks
1993 év végi, de ahhoz képest nagyon mutatós állapotba van
Én viszont ma mocival megyek úgy döntöttem. Lusta vagyok buszozni és jó az idő. Szal ma az enyém is megtekinthető lesz a parkolóban sztem.
Hmm... Decemberben motorozunk... hihetetlen...
Mert másnak nincs a suliban piros fehér tip top
Neked milyen az nsr-ed? Elképzelhető, hogy láttam már a SZE parkolóban. Dobj már róla egy fényképet pls. Múltkor állt ott egy nsr 125 f, meg is lestem hirtelen, mert jól nézett ki. Szal az lehetett a tiéd, vagy bakot lőttem?
van egy ilyen mágus simerősöm, na nem az Elemér Már beszélgettünk róla és szerinte az lenne a legtutibb ha az ülés alatt elmenő vázhoz hegesztenénk hozzá a tartóját és ugye ahol a Honda felirta van ilyen öblös a müanyag. ott ki lenne vágva és ki lenne vezetve a kapaszkodó fölé a tartó, nah arra má mehetne a doboz. Igazából a technológia egész kulturáltan végrehajtható mert szinte oylan takaró gyürüket lehet manapság kapni amiylet csak akr venni az ember uh szépen el lehetne takarni a zártszelvény kiveztő nyilását. Kapna egy UV álló fekete festést és már kész is a Túra NSR.
Ha a vizsgák között lesz időm lövök róla egy Paint shop pro animációt hogy hogyan nézne ki.