igazából olyan hüdehüde külömbség csak 70-80fölött van a két motor között ott viszont annyi hogy a tzr kezd fáradni a honda meg ugyanúgy gyorsul tovább... de majd egyszer valoooval nyomunk egy gyorsulást
nagyjából 30-34 közöt mozognak ezek az egy kategóriájú 125ösök sztem!
Az h meik a legjob az meg részletkérdés mert mindenki aztmondja ami épen van neki
CBR-t még nem vezettem, de már hagytam állva NSR-rel. És az enyém "88-as gyártmányú... És az NS jelzésű... És valszeg nem megy úgy, mint a macskalámpások, de kb 500m-en, kb 100m-rel maradt le a csóka... Egy valamiben jobb a CBR: fogyasztásban... de ha innen közelítem meg, a simsonom meg 2,5 litert evett.
Semmi közük egymáshoz.
Meg aztán a cbr elég nyüzüge, az nsr szép főleg a macskalámpás.
Az nsr 2t megy mint az állat, cbr meg nem.
Az nsr simán eléri azt a sebességet amit egy cbr max szakadékban, és odáig gyorsul.
Ne tedd soha olyat.
Annál még egy 20éves ns el is jobban jársz, nsr ek szívósak nem kell belőlük új, a használt is nagyon jó.
Meg ha veszel egy használtat és ráköltesz még annyit amennyi egy cbr lenne(- persze a motor ára) akkor az tényleg nagyon fasza szép motor lenne.
Ismeri valaki innen személyesen,, vagy valahogy a .Zero! becenevű gyereket? Fontos lenne! Ha meg ő is olvassa ezt a fórumot,, akkor sziveskedjen felhívni!
Az h meik a legjob az meg részletkérdés mert mindenki aztmondja ami épen van neki
főtengelyen meg keréken?
Mert gyári adat 33.5
De szerintem eléggé parás mégha csak egy kicsit is lemarad.
motor.honda.hu/modellek-supers...
nsr:ha mást nem nézel pillants oda a Le-kre
www.kepesmotor.hu/honda/i?p=82...
Meg aztán a cbr elég nyüzüge, az nsr szép főleg a macskalámpás.
Az nsr 2t megy mint az állat, cbr meg nem.
Az nsr simán eléri azt a sebességet amit egy cbr max szakadékban, és odáig gyorsul.
Annál még egy 20éves ns el is jobban jársz, nsr ek szívósak nem kell belőlük új, a használt is nagyon jó.
Meg ha veszel egy használtat és ráköltesz még annyit amennyi egy cbr lenne(- persze a motor ára) akkor az tényleg nagyon fasza szép motor lenne.
Ismeri valaki innen személyesen,, vagy valahogy a .Zero! becenevű gyereket? Fontos lenne! Ha meg ő is olvassa ezt a fórumot,, akkor sziveskedjen felhívni!
üdv.
Évjárat: 2003 Megye: Jász-Nagykun-Szolnok
Ára: 725 000 Ft Feladás dátuma: 2006.09.21.
Telefon: 0670/386-2529
ELADÓ 2003-as utolsó szériás, gyári tricolor karcmentes fényezésű NSR!MAGYARORSZÁGI!11kw-os papírokkal, tehát A1-el nyugodtan vezethető!Utcai használatra engedélyezett miniindexxel elöl hátul (plussz a gyári), piros felnicsíkkal, elöl, hátul új ferodo fék
E-mail: krasy10@freemail.hu