Arra bizony szükségem lenne:)Most voltam egy embernél,bontogat nsr-t,de a szívócsonk még csak nem is hasonlított az enyémre.Ha dobnál róla egy képet ,megmondom jó-e hozzá. Köszi Amúgy az enyém 96-os svájci macskalámpás.
ahha jó csak ehhez nemértek.... van itt egy ''szerelő,, vagy ahoz hasonló ő csinálgatta a simómat de nem merem hozzá elvinni. magamba meg nemálok neki.
Oda fog érni! Eddig sosem volt baj, több 100 csomag ment már keresztül a postán. Majd azért írd meg.
UI: Most veszem észre, hogy a saját profilomból írtam... Tesóm adta el neked az alkatrészt, csak most én válaszoltam, mert nálam van a papír. Csak azért írtam, hogyha fura volt, hogy én küldtem a képet.
ha csak tötyögsz 4000-es fordulaton és onnan huzod meg neki power fölé akkor sokszor befullad
de ha fokozatosan huzatod ki mindíg egyre több fordulatot engedsz neki akkor nem fogja ezt csinálni
meg az nem mindegy hogy a kipufogó mijen meleg
lehet a hűtővized meleg de ha a kipufogó még nem melegedett be rendesen akkor nem pörög ki jól a motor
ha majd legközelebb mész motorozni és már elmentél legalább 10km-t akkor szép lassan tekerd föl power fölé és tarcsd meg a 8000-es fordulatot 6.-ba 5-6 km-en hogy rendesen kitisztuljon a forgatyusház meg a kipufogó
aztán utána próbáld meg megint hirtelen fölpörgetni 8000 fölé 3.-ba és nemfog befulladni
majd nézd a tükörbe hogy mennyire füstöl
Amíg hideg, addig minden 2T ezt teszi. Ha melegen( pl.:15km) is ezt teszi, akkor lehet, hogy redvás, és ki kell gányolni. Esetleg más, amivel én még nem találkoztam, de ha nem ilyen a gond, akkor más valaki tud majd segíteni.
20-256-16-82