Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

7 nél nyit a power, vagyis asszem gyárilag 6700. utána kell még egy kis idő, hogy megjöjjön az erő. és értelem szerű, hogy nem olyan gyorsan pörög 15 lóval, mint 25-el.

http://www.2-takt.net/21techni...
ez egy RD 500 teljesítménymutatója... ahogy nyit a power duplájára nő a teljesítmény. remélem így már érted.
Rendben. Köszöntem :)
nemaztvárom hogy akkorát huzzon csak mais mentem és huzatom olyan 8E fele lassabban pörög fel amikor a pówer nyit akokr meg elkezd huzni ahogy illik neki.
Szia!
Igen, természetesen feladtam tegnap 1 körül! Így ez már a posta hibája :S
Üdv:
Csaba
Sikerült tegnap feladni ? :)
Mert ma még nemkaptam meg. :/ :)
honnan tudod hogy nemkapcsolt be a power? azt nevárd hogy 6.ba akkorát húzzon neked
Minden felé... Mindha csak oda lenne bigyesztve... majd részletesebben le írom ha haza ér a henger..
biztos hogy vakami elektromos baja lesz, vagy falsot szív valahol
mindegy hogy merre, mert semerre se szabad neki
hogyan, merre lötyög?
*lötyögős
A nyelvek olyan löcsögősek... Vagy az ilyen?
eladó a képeken látható honda cr 125-ös cross motor. alu vázas, keveset használt dugóval, friss olajcserével, jó gumikkal, két idomszettel, tuning teleszkópokkal(LM).a motor jó állapotban van és a motorja is tökéletes. csere érdekel 125 ös papíros,rendszámos sportmotorra, cagiva mito, honda nsr
érd.: 06304461002
bmx_-11@hotmail.com
53,96 a gyári alapméret
attol is függ hogy mennyire van meghúzva a henger
lehet hogy nemkell nagyot furni
54,00 prox 23500ft
54,01 vertex 24000ft
54,44 wössner 25000ft
még régebben találtam ennél nagyobb méreteket is de már nemtudom hol
poweren mi van kikopva? szimering vagy micsoda?
vedd ki a gyertyát és nézd meg mijen színű
fehér vagy fekete?
Alacsony fordulaton durrog álló helyzetben, magas fordulatszámon pedig lefullad teljesen.
Az más.
Vas henger (Perselyes)
Bevonatos hengeren mit akarsz CNC gépezni?

MAjd jól kiköszörlülik neked belőle a bevonatot:)

Bevonatos hengert kicist össze kell karistolni honóloval azt csók, nem kell azon semmit sem CNCakármizni:)
53,95-ös dugó és 54,45 dugót lehet kapni ahol néztem, az áruk ugyanaz 32,5 euró, mind a kettő meteor.
Mást gyártót nem tudnak be szerezni
A furást dugóhoz csináljuk
Az a furás az nem kerül anyiba akor meg csináljuk.
Egy elég komoly cég fogja csinálni, talán a legkomolyobb ami felénk létezik. Csupa CNC-gépekkel. Szóval remélem avval nem lesz gond. Meg még roszat nem hallotam róluk.

Tudtomal 54-es a gyári méret, nem?
Mert 51-eset sehogy sem találok...

Azt most nem tudom meg mondani, mert nincs ithon mert henger estül el lett szálítva a mesterekhez...
De nem értek össze a gyűrűk.

A halytókar sem jobra sem balra,se le se fel nem mozog.
Az az egy jó, úgy nézki mint az új.
Meg éri olajat önteni bele

Ja és ahogy nézegetük a power elégé ki van kopva, aval mi legyen?
HONDA NSR 125 1997 oninditot keresek!
Most be van kötve de ha lehúzom a vezetékeket akkor is ezt csinálja.Nem jöttem rá mi szerepe van mert járó motornál lehúztam és semmi.Áramot sem találtam benne.Küldenek egy CDI-t amin csakj a két csati van elméletileg jónak kell lenni hozzá.Voltam a Full Gas ba és ők sem tudják mi a szerepe a 2 kábelnak.Nem, vettem észre változást ugyan úgy leforog meg minden.
agy mi aza CDI ?:D
nekem is ugyan ojan tipus van mint neked de nálam nincsenek azok a kábelek
most bevannak kötve vagy csak lógnak?
ha forog a gyürü akkor letöri az ablak a végét
mekkora a gyürühézag?