Akor hagyjam még el kopnak?
Én nem tudom mi a jó és mi a rosz mert csak ezen a motoron ültem ezeken a gumikon, nekem jó, még nem csúszot meg,
A hátulja fékezéskor csúszik az biztos, az eleje meg csak satu fékkor csúszik meg, esetleg komolyabb fékezéskor poros, vagy nagyon nagyon sima úton.
biztos hogy nem ojan régi
euu2 azt nemtudom hogy micsoda de lehet hogy az jelöli a gyártási időt
majd holnap megnézem az enyémen mert nekem is dunlop van hátul
Sziasztok tegnap vettünk egy nsr 125 öst 1998 as a problémám az hogy az első tércsa kotyog a csapokon hogy tudom megcsinálni? amásik meg hogy le van folytva annyira hogy 110 nél nem megy többet
Szerintem jól mutat, csak lehetne informatívabb, úgyértem szép, hogy világít, de nem tudom, mikor hány fokon van!
Bár ha már felmegy narancssárgáig akkor már biztos elég meleg! :)
Sziasztok.
Ha már gumi téma akor....
Ki mentem a garázsba ugyan meg nézem mikoriak a gumiaim...Bár netettem volna... Mivel amit nem tudok az nem fáj...
Azt írja rajtuk hogy,
Hátsón: 4402 feltételezem hogy 2002.04.04
Elsőn: 0303 akor ez meg 2003.03
Lassan tíz évesek a gummiami vazzeg
A pláne az hogy 90%-osak.
Így sajnálom ki cserélni.
Hát most beállítottam 2 bárra, majd ha lesz benne aksi ki is próbálom!
Simsonon sem volt gondom a Heidenauval, mondjuk nem ugyanaz a kategória!
Aksit meg veszek, mert ez nem fér be sehogy, meg csak 2-3 indítózást bír és kész!
Én nem tudom mi a jó és mi a rosz mert csak ezen a motoron ültem ezeken a gumikon, nekem jó, még nem csúszot meg,
A hátulja fékezéskor csúszik az biztos, az eleje meg csak satu fékkor csúszik meg, esetleg komolyabb fékezéskor poros, vagy nagyon nagyon sima úton.