Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

FIX 400.000 !
Nagyon szeretem az ilyen értetlen embereket én is, és gondolom az eladó is. Ha nincs rá lóvéd, ne vedd meg..
Feléből mennyit engedsz?
Kedves Motorosok!

Örömmel jelentem be, hogy a 2011.07.31-én Kakucs-ringen tartandó Red Line Motoros Versenynap további \\\"finomságokkal\\\" bővült.

A 15.000 forint (adók és egyéb juttatások levonásra kerültek) mellé az alábbi díjazásban részesülnek a dobogós nevezők.

Red Line Motoros Versenynapra a Mescapo Kft MOTUL kenőanyag nagykereskedése az alábbi felajánlásokat tette:

 Minden hivatalosan regisztráló versenyző részére, 1-1db 1000 Ft értékű vásárlási utalványt függetlenül a nevezők számától.

 Minden kategóriában, az első három helyezett részére 1-1db MOTUL sapkát, mint tárgynyereményt. (18 db)

 Minden kategóriában, a helyezéstől függően vásárlási utalványt kapnak a nevezők a következők szerint:

I. helyezett : 1 db 5000 Ft-os utalvány (összesen 6db)
II. helyezett : 1 db 3000 Ft-os utalvány (összesen 6db)
III. helyezett : 1 db 1000 Ft-os utalvány (összesen 6db)

 Összesen 3 darab nyereménycsomag a különdíjban részesülő nevezőknek

A vásárlási utalvány beváltható a helyszínen, MOTUL standon, vagy a kereskedőnél:

Mescapo Kft. Mezőcsát, Széchenyi út 59. Tel: 06/30-565-9296
E-mail: gbc.mescapo@gmail.com

Leszarom® www.leszarom.com az alábbi termékekkel járul hozzá a díjazásban.

Minden kategória első helyezettje kap egy Leszarom® csomagot , benne (mindben):
1 Leszarom® Hátizsák, 1 Leszarom® Övtáska, 4 flakon Leszarom® Tabletta, 1 Leszarom® Poszter, 1 Leszarom® Baseball sapka, 1 Leszarom® Matrica, 1 Leszarom® Hűtőmágnes .

GeorgeDesign www.motormatricak.hu felajánlásából a rendezvényen tudunk biztosítani nevezők számára rajt számot. Egyéb rendezvényi motormatricák elkészítésében is vállaltak minden feladatot.

Amennyiben 5 fő nevezőt (rajtad kívül) magaddal hozol a rendezvényre, abban az esetben a te nevezési díjad INGYENES. Tehát nem kell kifizetned a nevezési díjat és ugyan úgy részt vehetsz a kategóriádon belüli első helyezésért való küzdelemben. A kedvezmény kizárólag úgy érvényes, ha a 5 (+ a tiedet) fő nevét elküldöd nekünk e-mailbe 2011.Július.28 24.00 időpontig és a rendezvény napján az összes általad megjelölt fő megjelenik, mint nevező:

E-mail címünk: redlinehungary@gmail.com

Egyéb újdonságok:

A rendezvényen nevező motorosok számára 8 darab pavilont helyezünk el, székekkel.
Hűtött italokat biztosítunk az a nézők és nevezők számára egy bizonyos mennyiségig.
Leszarom® termékek osztogatása (hűtőmágnes, tabletta, matrica)
A rendezvényen amerikai Hot-Dog-os autó lesz.

Továbbá egyéb meglepetésekkel is szolgálunk, de ezeket csak az tapasztalhatja, akik kilátogatnak rendezvényünkre.

Sokan kérdezték, hogy lesz-e újabb rendezvény?

Abban az esetben, ha sikeres lesz ez a rendezvény, akkor természetesen igen, de ehhez ti is kelletek!
Ha sokan eljöttök, akkor nagyobb pályákat is ki tudunk bérelni és még több támogatót tudunk meghívni rendezvényeinkre és jövőben még nagyobb tétekért lehet küzdeni!

Bővebb Információ:
www.red-line.hu
Üdvözlettel
Red Line Hungary Kft
Nem hideg motor. Mindig addig melegítem míg a motorból ki jövő víz cső nem melegszik átt, vagyis míg a termosztát nem nyi addig csak alapgázon töcsög egyhelyben
A hengeremet mekora valószínűségel húzta meg?
Sziasztok!
Eladó 2003as NSR125RR. Fekete-ezüst, gyári alkatrészekkel, kevés km, kifogástalan állapotban. Új continental sportgumik vannak rajta, fékek, lánc jó állapotban. Az ár fix 400000 Ft. Ha érdekel írj tamas.bereznay@gmail.com címre, vagy hívj 06709480833 számon.
hideg motor törött gyürüvel 11000 fordulaton
az kell neki
ne is cseréld ki a dugót csak tarcsd a nagy fordulatot
engem érdekelne a két fejidom ha tudsz képet küldeni akkor küldj lécci erre a cimre feltéve ha megvan még :maczik.attila@gmail.com
Aval kezdtem... Majd hétfön le mérem addig elteszük a motrot...
Nem hiszem, hogy a kompresszió lenne. Az nem egyik pillanatról a másikra tűnik el. Inkább egy gyertyacsere!
Nem úgy értem hogy széthajtani. Csak hogy nem e lesz nagyobb baja ha még motrozok x ideig... Vagy nehogy eltört valami és az a gond...
én tudok... merre küldjem?
blokk csere... ha érzed, hogy baj van, akkor minek húzod? miért nem tudsz lassabban menni vele?
de így egyik pillanatról a másikra?
ÉS mi lesz ha még x ideig így zavargászom?
elkopott aminek el kellett kopnia
Rámegy majd a gatyám is...
Mi jó dolog történt most a motorban?
idomszettet keresek, amit nem kell festeni kerek lámpás honda nsr125-höz.
ha valakinek van írjon egy árat és küldjön képet erre az e-mail címre: maczik.attila@gmail.com
Nekemis ez volt. lett belől egy henger, dugattyú csere meg főtengely felujitás meg a hozzá tartozó finomságok :)
Sziasztok.
Csak igazatok lett hogy nem lesz meg az 50 000km a motorban...
Ma reggel elmentem fordultam egyett, semmi gond nem volt, reggel gyuladt és mentem 5km. Majd le parkoltam 2órára...
Gyujtom és nem indul... Mondom mi ez már, hideg indító le gyújt, valahogy be gyuladt... Biztos hdeg volt gondolom én...
Motor melleegít 2-3 perc. Indulok érzésre kissé lomha lett, biztos nem üzem melleg, megint csak feltételeztem, de elhanyagolható a teljesítmény csökenés. 500m utána 11-12 ezer fordulatról lassítok, kuplung be motor meg áll.. Egy sor '"!'"%+%. Elsőbe be gyulik, tovább megyek szint úgy le állm haza felé vettem az irányt megál, alapgáz az nulla, mintha el vesztetem volna... Probálom önindítózni, forgatja de még véletlenül sem kapja el, hideg indítózva sem, csak tolásra gyulik de úgy is roszúl, erelye az úgymond semmi, de power nyitáskor még azért van egy pici. Kompreszió az készen van...

Holnap meg mérjük, de nem remélek semmit.
Lesz egy dugó és gyűrű csere
És imátkozom a hogy a hengernek ne legyen baja...
Nem tud valaki kapcsolási rajzot a motorhoz?
Normál körülmények között soha nem megy fel 50%-ig. Az alatt van kb. 2mm-el. Felvonuláskor 40 fokban lépésben araszolva éri el az 50%-os szintet.
Na most akkor ezen lehet vitatkozni, mert nekem sem megy a felénél följebb, csak indítás után termosznyitás előtt. És ha ráadom a gyújtást akkor csak a vonal alatt van. De gondolom amíg nem áll a mutató, mint fasz a lagzis gatyában, addig nincs gond.
a felénél van a 90fok. attol mégh neked nemmegy fel addig nemmond hülyeséget aki aztmondja h a felénél van
az mindegy,szerintem az csak egy ellenőrző rész ami alapján tudod,hogy működik a hőfokmérő
nekem az alatt egy kicsivel
ahogy ráadod a gyújtást egyből a kihagyott résztől kezdi...