nos én ezt még akkor használtam amikor megvettem a gépet kb 3 éve. annyit használtam míg hazahoztam mikormmegvettem. akkor nemütött. mivel volt vastagabb tárcsám ezér azt tettem fel.
jolvan nekem jo de elötte egy kérdés? ugye ez nem üt meg semmi ? mer volt egy komplett kerekem beraktam a crm be és ütött az egész .. nem akarok még 1 szer igy járni
köszi nemkell alkatrész mer már megváltam a kis nsr-emtől. amúgy nekem mindegy hogyan szeretnéd elvinni. lehet szeméjesen is meg postán is. ahogy jó neked
Sziasztok most szeretnék beruházni egy Honda NSR 125-re 50es papírokkal. Nem értek annyira ehhez a típushoz, valami tipp illetve segítség? Hogy milyet vegyek, karbantartás stb előnye hátránya mi a gyári hibája stb... előre is köszi eddig ezt néztem ki: http://www.kepesmotor.hu/honda...
Lécci valaki egy első féktárcsát olcson vagy pedig adnék érte nsr / crm be valo vadi uj hüvelyt hibátlant + egy alapméretes dugot gyürüvel iszonyu jo álapotba
Akkor jó munka lehetett szétszedni! :)
Nekem is eléggé melegszik meleg időben, de jól húz, meg nem zörög.
Nincs semmi különös mechanikai zaj benne.
Volt, hogy felment egész narancssárgáig (led-es, a fene vigye el!).
Majd ha meg lesz még télen akkor szétszedem és belenézek!
Addig meg úgyse fogok annyit mászkálni városba, inkább városon kívül használom.
Azért melegedett mert, fabrikált hengerfejtömítés volt benne, meg a hüvely nem tömített rendesen. Ráadásul megvolt repedve a dugóval együtt.
Most már nem melegszik, még a leg melegebbe se!
Micsoda dolgokra lehet itt bukanni, 2006-ban mikor vizsgáztam kocsira az egyik srác ezzel vizsgázott A korlátra. Mondjuk akkor le volt véve az alsó idom róla, mert városban nagyon melegedett neki. :)
http://www.kepesmotor.hu/honda...
hogy oldjuk meg post v valami? v személyesen?
Nekem is eléggé melegszik meleg időben, de jól húz, meg nem zörög.
Nincs semmi különös mechanikai zaj benne.
Volt, hogy felment egész narancssárgáig (led-es, a fene vigye el!).
Majd ha meg lesz még télen akkor szétszedem és belenézek!
Addig meg úgyse fogok annyit mászkálni városba, inkább városon kívül használom.
Most már nem melegszik, még a leg melegebbe se!
Mezőkovácsháza.
Szép moci és elég ismerős is, bár lehet csak külsőre!
Véletlenül nem Mezőhegyesen vetted?