Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

írd le e-mailban. baranyai@windowslive.com. de most megyek elteszem magam holnapra. hétfőn feladom. jóéjt.
értem jolvan . akkor jo lesz :D mit akarok mondani cimet hol irjam le itt jo lesz v e-mailba?
olyan nemhinném azér az már dúrva. tolás közben sem lehetett érezni meg menetközben sem. max fékpad mutat benne valamennyi hullámot
hmm értem akkor ez nem lesz olyan hogy else fordul a kerékbe mint az előző igaz ?XD
nos én ezt még akkor használtam amikor megvettem a gépet kb 3 éve. annyit használtam míg hazahoztam mikormmegvettem. akkor nemütött. mivel volt vastagabb tárcsám ezér azt tettem fel.
jolvan nekem jo de elötte egy kérdés? ugye ez nem üt meg semmi ? mer volt egy komplett kerekem beraktam a crm be és ütött az egész .. nem akarok még 1 szer igy járni
akkor adsz egy címet és hétfőn feltudom adni ha jó úgy.
akkor eből posta lesz
mágocson lakom. dombóvártol 8 km
értem jolvan és helyileg hol lene?
köszi nemkell alkatrész mer már megváltam a kis nsr-emtől. amúgy nekem mindegy hogyan szeretnéd elvinni. lehet szeméjesen is meg postán is. ahogy jó neked
Sziasztok most szeretnék beruházni egy Honda NSR 125-re 50es papírokkal. Nem értek annyira ehhez a típushoz, valami tipp illetve segítség? Hogy milyet vegyek, karbantartás stb előnye hátránya mi a gyári hibája stb... előre is köszi eddig ezt néztem ki:
http://www.kepesmotor.hu/honda...
jolvan az is jo lesz valami alkatrész kel nsr be? dugo v hüvely ?
hogy oldjuk meg post v valami? v személyesen?
hú azér annyira nem vékony egy 5-ös minimum
pfu bakker én 3 ezret mondok de ha nem jo mondj te
mondj rá te árat
Lécci valaki egy első féktárcsát olcson vagy pedig adnék érte nsr / crm be valo vadi uj hüvelyt hibátlant + egy alapméretes dugot gyürüvel iszonyu jo álapotba
Akkor jó munka lehetett szétszedni! :)
Nekem is eléggé melegszik meleg időben, de jól húz, meg nem zörög.
Nincs semmi különös mechanikai zaj benne.
Volt, hogy felment egész narancssárgáig (led-es, a fene vigye el!).
Majd ha meg lesz még télen akkor szétszedem és belenézek!
Addig meg úgyse fogok annyit mászkálni városba, inkább városon kívül használom.
az nem baj , mennyi lenne?
Azért melegedett mert, fabrikált hengerfejtömítés volt benne, meg a hüvely nem tömített rendesen. Ráadásul megvolt repedve a dugóval együtt.
Most már nem melegszik, még a leg melegebbe se!
Micsoda dolgokra lehet itt bukanni, 2006-ban mikor vizsgáztam kocsira az egyik srác ezzel vizsgázott A korlátra. Mondjuk akkor le volt véve az alsó idom róla, mert városban nagyon melegedett neki. :)
Ott!
Kár, de azért köszi! :)
Üdv!
Mezőkovácsháza.
Szép moci és elég ismerős is, bár lehet csak külsőre!
Véletlenül nem Mezőhegyesen vetted?
neked nem az a cápauszony szerü van már. ilyenem sajnos nincsen