Szerintem ebben simán benne van a 3 bar, mert meg sem mukkan mikor ráülök, pedig azért 90 kiló pluszt meg kellene éreznie valamilyen szinten. :)
Egyébként azért is lenne jó az aksi, mert kéznél van! :)
Majd holnap nézegetek párat, mert ez a zselés viszont nem fér be mert 3 cm-el hosszabb a tartónál és farigcsálni kellene.
Hát erre csak holnap tudok neked pontos választ adni, de egyébként ha jól emlékszem a hátsó 2009-es gumi és úgy 75-80%-os.
Nyomásról fogalmam sincs, nem volt puha és nekem ez pont elég volt! :)
Egyébként mennyinek kellene lenni a nyomásnak gyári értékek szerint?
Holnap csinálok róla képet is!
Tanács kellene!
Ma beadta a kulcsot az akkumulátorom végleg.
Van itthon egy vadi új zselés aksi, ami gond nélkül berántja a motort, annak ellenére, hogy csak 1,75Ah-s.
Arra lennék kíváncsi nem e tesz kárt a zselés aksiban a az NSR töltőrendszere, mert úgy tudom ezekhez nagyon pontos töltőáram szabályzás kell.
Válaszokat előre is köszi! :)
Hát hallod lehet én vagyok a béna és nem tudok vele motorozni, de megyek vele és összevissza mászik a segge. Van pár szép sima út felénk ott semmi gond nincs, de amikor visszajövök a városba szinte még a legkisebb egyenetlenségen is elmegy a segge.
Már 3-szor átrángattam a futóművet, megnéztem a kerekeket mindent és sehol semmi hiba! Már azon gondolkodom rakok rá valami vékony kereket mert, így rémes a rosszabb utakon menni vele!
szerintem ne vegyél mert amit adnak használtat az mind törött
nem ér annyit, inkább csináld meg a mostanit
elviszed műanyag javítóhoz aztán lefested
az újabb idomok ugyan ojanok mint a tiéden csak az első lámpánál más
Üdv mindenki!:)
A segítségetekre lenne szükségem nem rég vettem egy honda nsr 125 r-t 1989-es évjáratút még ezt a kocka/ovál lámpásat, aminek az alsó has és oldal idomjai eléggé töröttek hogy esetleg van e valakinek eladó?:)
ÉS hogy az ennél ujjabinak pl a 91 es évjáratúaknak a 2 kereklámpásnak az idomjai rá mennek e a 89 es re?
Békés megye?
Azon belül merre?
Milyen az a cápa búrás?
Én csak arra lennék kíváncsi van e NSR kereklámpás indexbúrád előre, és mennyibe kerülne?
Egyébként azért is lenne jó az aksi, mert kéznél van! :)
Majd holnap nézegetek párat, mert ez a zselés viszont nem fér be mert 3 cm-el hosszabb a tartónál és farigcsálni kellene.
én 2,3bárt szoktam rakni bele hogy jobban lehessen dönteni
majd nézd meg a méretét mer a pontos tipusát
Nyomásról fogalmam sincs, nem volt puha és nekem ez pont elég volt! :)
Egyébként mennyinek kellene lenni a nyomásnak gyári értékek szerint?
Holnap csinálok róla képet is!
Ma beadta a kulcsot az akkumulátorom végleg.
Van itthon egy vadi új zselés aksi, ami gond nélkül berántja a motort, annak ellenére, hogy csak 1,75Ah-s.
Arra lennék kíváncsi nem e tesz kárt a zselés aksiban a az NSR töltőrendszere, mert úgy tudom ezekhez nagyon pontos töltőáram szabályzás kell.
Válaszokat előre is köszi! :)
mijen gumi van rajta meg mekkora?
mennyi benne a nyomás?
mennyire kopott?
Már 3-szor átrángattam a futóművet, megnéztem a kerekeket mindent és sehol semmi hiba! Már azon gondolkodom rakok rá valami vékony kereket mert, így rémes a rosszabb utakon menni vele!
nem ér annyit, inkább csináld meg a mostanit
elviszed műanyag javítóhoz aztán lefested
az újabb idomok ugyan ojanok mint a tiéden csak az első lámpánál más
mert mi bajod van vele?
A segítségetekre lenne szükségem nem rég vettem egy honda nsr 125 r-t 1989-es évjáratút még ezt a kocka/ovál lámpásat, aminek az alsó has és oldal idomjai eléggé töröttek hogy esetleg van e valakinek eladó?:)
ÉS hogy az ennél ujjabinak pl a 91 es évjáratúaknak a 2 kereklámpásnak az idomjai rá mennek e a 89 es re?
cbr f2 vagy f3 is jó választás lenne
raiden=idom nélküli