nekem 3.-ba megy 110-et
pedig már ráférne egy felújítás
valami sumákolás lehet
ha azt irják hogy csak be kell álíttani meg csak 1 tömítés hiányzik akkor mérnem veszik meg azt az 1000ft-os alkatrészt ha már ráköltött 50000ft-ot
ha tényleg rendesen fel lenne újitva akkor nem lehetne semmi baja és 150 lenne a vége
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni. Tervezem egy Honda NSR125F vételét. A motor már megvan, elvileg most esett át teljesen felujtáson és a tulaj azt mondta hogy most végre csak 110-20at megy mert még nincs beállitva mert el van tőle véve a kaja. Szerintetek ? Vélemény?
előre is köszönöm a válaszokat!
Van kék full szintetikus olasz fragola vagy fragiloa nem emlékszem már a nevére eper illatú vagy 2 éve vettem. Kifogytam és gyorsan kellett valami nem kaptam mást. Ez is iszonyat füstölt hideg motornál. Az illata nagyon brutál a színe meg érdekes kék volt alig mertem a tartályba önteni. :D
Szia!
Van egy hengerhibás NSR-em, még a váz is papíros meg a blokkfelek is, van hozzá magyar rendszám és forgalmi, kis utánajárással annak is jó értéke van. Hengere is megvan, csak húzott, a dugó is húzott,
így kicsi a kompresszió.
Kérkörös, 1990-es, idomok megvannak, mind.
Polini sportkipuff.
Szikra van, önindító forgat, műszerek mennek, gumik jók.
domotorpeti@gmail.com +
Adatlapon elérhetőségek, keress meg ha érdekel!
Már bizony létezik...+Epres illatal
Nekem is most az van benne, IPONE SCOOT RUNER, ez kék...
Végül is csak robogó olaj került bele, de az akciót nem hagyhatam ki, full szintetikus, szerinem semmi külömbség nincs a SHell meg ez között, max hogy hidegen jobban fustöl, melegen kevésbé mint a SHell.
pedig már ráférne egy felújítás
valami sumákolás lehet
ha azt irják hogy csak be kell álíttani meg csak 1 tömítés hiányzik akkor mérnem veszik meg azt az 1000ft-os alkatrészt ha már ráköltött 50000ft-ot
ha tényleg rendesen fel lenne újitva akkor nem lehetne semmi baja és 150 lenne a vége