Szia zoli, sajna kedden nem vagyok bent, csak szerdán csütörtökön,hogy hogy is zajlik, egeresi végigvezet, mi hol van, aztán bemutat, talán mindenkinek, és beoszt, nagyjábol így fog történni, lemaradtál 2 motorcseréről egyébként, jó kis melók voltak, abból tudtál volna meríteni, na de majd alakul , szerintem vagy hozzám osztanak, vagy Brachna Andrist kérd, utánna át tudlak veni, vagy lehetsz mindkettőnknél is, mikor hol van érdekesebb meló! üdv laci ja:gombkoto.l@gmail.com
Szia! Kedden megyek be az Opelhoz gyakszira. Bent leszel? Esetleg adsz egy email címet, kicsit kifaggatnálak, vagyis nem tudom, hogy hogy zajlik ez az egész... Remélem tudsz segíteni! Üdv és kösz; Zoli
Tudtam hogy valaki ebe is bele fog kötni.
Fölöslegesnek tartottam hogy két accot regisztráljak, mivel a motor a fiamért, és neki mondtam hogy szerezen valamilyen fórumot, regisztrált egyet magának, és ketten használjuk.
Jah, az mindíg hasít. Sztem ez még 56k-n is jól menne. Adblock Plus+Hunfilter, így a flashreklámok el is tűnnek az oldalról, az alap pedig elég könnyen betöltődik (body text)
Nem tudsz valakit akinek lenne valami nagyobb rendszámos gépe, és több kisebbet, vagy kisebb rendszámost elcserélne?
Van: Gilera Sioux50 1996, CR 125 2001, RedRose 50 1998, egy felesleges NSR 125 hengerhibásan, meg ilyenek.
Várj, azért én dolgozok nem-megszorult motorokkal is...
Egyébként jók azok. Pl csavarhúzót kalapálni kimondottan hasznos, ha van csavarhúzód és kalapácsod.
Wá. Pest felé ülök a buszon, érdekes ez a buszos net.
Myspace music döglődik, de youtube karcol
Hát lehet... Jeladó tuti szar volt, tekercs se volt 100%-os, azt mondta... De a tekercs vagy jó vagy rossz, nem? mindegy.
Bocsi de otthagytam a cuccokat, tudom hülye voltam de elfelejtődött a nagy sietésbe...
Már amikor beírtam szinte biztos voltam benne hogy a szakszerűtlen fogalmazásomba valaki bele fog kötni...
Én arra értettem (és majd mindjárt megmondjátok mi ennek a neve) hogy nagy illesztési hézaggal kell összerakni, mivel olyan a kiképzése (alacsony árfekvésű dugó) hogy nagy domborulata van a szoknya végéhez képest, illetve sokat tágul.
http://www.kepesmotor.hu/honda...
amúgy meg ha ingyéééé van akkor miért ne lehetne külön regetek
Fölöslegesnek tartottam hogy két accot regisztráljak, mivel a motor a fiamért, és neki mondtam hogy szerezen valamilyen fórumot, regisztrált egyet magának, és ketten használjuk.
amugy a tekercset lehet javíttani
de amúgy most nem
Nem tudsz valakit akinek lenne valami nagyobb rendszámos gépe, és több kisebbet, vagy kisebb rendszámost elcserélne?
Van: Gilera Sioux50 1996, CR 125 2001, RedRose 50 1998, egy felesleges NSR 125 hengerhibásan, meg ilyenek.
Egyébként jók azok. Pl csavarhúzót kalapálni kimondottan hasznos, ha van csavarhúzód és kalapácsod.
Wá. Pest felé ülök a buszon, érdekes ez a buszos net.
Myspace music döglődik, de youtube karcol
Bocsi de otthagytam a cuccokat, tudom hülye voltam de elfelejtődött a nagy sietésbe...
Én arra értettem (és majd mindjárt megmondjátok mi ennek a neve) hogy nagy illesztési hézaggal kell összerakni, mivel olyan a kiképzése (alacsony árfekvésű dugó) hogy nagy domborulata van a szoknya végéhez képest, illetve sokat tágul.