Reggel hideg indításnál szívatóval nem indul be a gép csak, ha gázt húzok neki. Amikor már jár és ráadom a szívatót, akkor meg lefullad. Húznom kell neki a gázt, hogy le ne álljon, kb. 2 perc múlva szépen ketyeg. Nem igazán értem...
Ez így is van! ahogy mondod.De abba az adásvételibe a gép hibáit is be kell írni,és ha olyan hiba jön elő amiről tudott vagy történhetett az eladónál és nem írja bele,akkor bukás.Köcsög dolog de így van.Most tapasztaltam autóval,szerencsére az én javamra.
az adatlapomon látható állapotban van egy amit eladnék 135.000 ft-ért,minden működik rajta az,hogy aki megveszi az bontásra veszi vagy használatra az nem érdekel...nagyobbat akarok amihez le kell tennem a jogsit
Sziasztok. Nem tudjátok véletlenül,hogy valamelyik tipusnak nem jó az öninditója az nsr 125-öt be. Égen földön nem találok bele öninditót. Elöre is köszi. üdv Rajmi
Üdv mindenkinek! ha még él a forum alkatrész ügyben akk segícsetek léccives!
űhonda nsr 125ccm JC20-as! kocka lámpás! kellene nekem olyan h jó állapotú henger! és főtengely! akinek van szóljon! léccives! bontott iss jöhet! meg használt iss! csak ne legyen lekopva rólla a cróm! mert az enyém cróm réteges öntött aluminium! és az előző tulaj vitte szerelőhöz és megcsinálta! csak épp a gyürű nem bele való volt! és kimarta a crómott a hengerből! kompresszió meg nuku! lécci írjatok ha tudtok segíteni! köszi.üdv.
ezeknek lelke van, főleg ijen réginek
50-es nsr hez km óra számlap és 125-ös höz (1990-es) burkolatok kellenének! Örök hálám, ha tudtok valamit!
Reggel hideg indításnál szívatóval nem indul be a gép csak, ha gázt húzok neki. Amikor már jár és ráadom a szívatót, akkor meg lefullad. Húznom kell neki a gázt, hogy le ne álljon, kb. 2 perc múlva szépen ketyeg. Nem igazán értem...
pato1221@freemail.hu
Lenne eladó NSR-ed, mennyit kérsz érte fixen?
Mennyiért vesztek nsr 125-t bontásra?
Duplakörlámpás NSR 125 főtengelyem van.
Még NSR 125 alkatrészek, (eddig tesóm linkelte, Zoli94jan11)
Érdeklődni: bcsababathori@gmail.com
Üdv:
Csaba
űhonda nsr 125ccm JC20-as! kocka lámpás! kellene nekem olyan h jó állapotú henger! és főtengely! akinek van szóljon! léccives! bontott iss jöhet! meg használt iss! csak ne legyen lekopva rólla a cróm! mert az enyém cróm réteges öntött aluminium! és az előző tulaj vitte szerelőhöz és megcsinálta! csak épp a gyürű nem bele való volt! és kimarta a crómott a hengerből! kompresszió meg nuku! lécci írjatok ha tudtok segíteni! köszi.üdv.
náluk másképpen van