A power nyelvek nem kotyoghatnak jobbra balra? Vagy a power tengely fel le? Annyi eszem nem volt hogy azt alaposabban átnézzem kivettem lekapirgáltam a koszt róla, lemostam és beraktam az új hengerbe. Nem vettem észre hogy lötyögne de más tippem már nincs. Gondolom a gyújtás tekercs nem adhat hangot és a hengerfej sem. Külső rezonancia meg kizárva. Ez a blokkból jön. Más meg minden új a motorban de hangja meg a régi! :D Őrítő! :D Mikor beindítottam összerakás után leültem és röhögtem ilyen nincs!
Ingen működésileg pöcc röff megy mint vaddisznó stabil alapjárat akár egy napig is elketyeg semmi baja. Csak a hülye hang amit nem tudok hová tenni. Éppen már hozzászoktam csak már nagyon kíváncsi lennék mi csinálja.
beszéltem itt anno msn-en egy sráccal akinek ugyanez volt a gondja,csinált egy teljes felújítást a blokkon de semmi sem változott...utána komplett blokkot cserélt de akkor sem volt semmi változás,majd rájött,hogy mindent felújított kivéve a powert.mindig a régi hengerét rakta fel de ezt az egyet nem ellenőrizte le-amúgy nekem is ilyen a hangja de azon kívül nem veszel észre rajta,hogy bármi baja lenne
Na és akkor mi van ha újak a csapszegek a tűgörgők a dugattyú és a henger, mégis ilyen vagyis ettől kicsit halkabb mert most hallgattam meg normális hangszórókon. Hasonló a hang de nem ennyire hangos. Nem létezik, hogy csapszeges mert olyan feszes hogy megmoccantani se lehet. Mikor összeraktam olyan szoros volt hogy olajozás nélkül szárazon alig fogott el a felső csapszeg. Az alsó meg szintén új. De a hang meg van. Szal tanácstalan vagyok.
Az enyémnek sincs ilyen hangja, viszont mióta megvan azóta csinálja, hogy alacsony fordulaton gyorsításnál valami zaj jön a blokkból, olyan mintha két lemez egymáshoz érne és rezonálna kb. Magasabb fordulaton ez a hang megszűnik (5000 fölött).
Eleinte féltem, hogy valami baja van, de beleraktam már 14000km-ert, és semmi nem változott, szóval gondolom teljesen normális hogy ezt csinálja.:)
Sziasztok! Valaki tudna jó minőségű motorhangot feltenni az nsr-ről?
Már fóbiám hogy valami berreg a motorban. Új a csapágyazás a hajtókar a tűgörgők és a hengerszett. De a motor hangja ugyan olyan mint felújítás előtt. Ja a kuplung is új! De valami csörgés még mindíg van. Az egész motorban csak a power tengely és nyelvek valamint a gyújtás tekercs a régi meg a hengerfej. De ha indítom azonnal brrrrrrrrr. Már a tököm tele van vele....... Szerintem ez gyárilag ilyen mert már nincs mit újra cserélni benne
Am sztem jók a bordák, nem lesz vele baj. :)