Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

normál motorolaj jó bele de vehetsz kimondott váltó olajat is ha akarsz
az a lényeg 10w40 legyen 7dl kell bele
nekem most castrol van benne amit az autóba is raktunk
80w90-et meg ne próbáld mert nem az való bele
valami kontakt hiba van
nézd át a csatlakozókat meg a kapcsolót is fujd be kontakt sprével
nekem ez pont fordítva szokott lenni
hidegen 2000
melegen meg néha csak 1000
és nem szoktam álítgatni
az a másik az alapjárat
1500-on jó bár nekem néha csak 1000 de akkor is megy
Bátyám akar még bontani NSR-t, de hogy mikor azt nem tudom. Minél hamarabb...
Kivárom.. vagy ha látok olcsón, veszek.
Még jól húzza, csak már 3-4 szál elszakadt, és nem akarok játszani vele.
Tudom, hogy jól jönne a bovden... Ha megvan a vezető, akkor fel tudod újítani, esetleg tudsz venni vadi újat, egyben. Vagy talán tudok felajánlani más tipusról, de szerintem azzal nem leszel előrébb, ha ráteszed pl. egy CRE-ről... Üdv
Ohh, többi nekem is
Köszönöm, bowden jó lenne!
Dugattyú nincs, a többi van. Tehát nem szett.
szett, vagy csak henger?
Hengerem van, de bovden nincs. De szerintem a hengert is láttad már, Vaterán fent van... Üdv, Zoli
rendben.köszönöm.
igaz h pár napja van meg az nsr-de már most imádom!
Jobban jársz ha a jövöben a vészleállitót használod!A gyujtáson szokott a legnagyobb feszültség áthúzzni ezért tud szét sülni!Én igy vettem a tzr-em nem örvendetes.
hali én is igy jártam cseréld ki a gyujtás kapcsolot csak az a baj kivan kopva
Hali!
Nem rég vettem egy Nsr-t 125-ös (1993, 2T) és lassan kellene bele motorolajat tenni.
Ebben szeretnék egy kis segítséget, az előző tulaj ásványi olajjal használta, már nem emlékszem a márkájára, de érdekes kék színe van. Kíváncsi lennék kinek milyen olaj vált be legjobban, és, hogy mit ajánlanátok hozzá!:)
Válaszotokat előre is köszönöm!
hali emberek! valaki mondjon olyat nekem az nsr-re! h beindítom,minden ok! de leállítani már gyújtáés kulcsal nem tudom! csak vészleállítóval! :S:S miért? :S:S köszi. gyórs válaszokat köszönöm.
Amíg hideg a blokk olyan 1200 és 1600 között kell lennie a fordulatnak, melegen lehet 1800, 2000 is. érzés alapján kell tekerni. minden nagyobb fordulat után húzz egy nagyobb gázt és hagyd visszaesni a fordulatot, meg fogod találni.
hali! alapjárat beállításhoz szeretnék segitséget kérni. az okés h a levegő csavarját 2,5 re ki, de a másik? köszöntem
Bocs. Kuplungbowden? Hengerszett? :)
mármint a két motornak a blokkja :)
sziasztok tudnátok segíteni MBX 125 motorhoz szervíz manuál kellene, vagy MTX 125 -höz (hasonlít a 2 ugye?) köszi (bocs hogy ide írok, de nem találok sokmindent róla)
Igen, Andrisnál voltam.
Bocsi, rosszul olvastam, úgy néztem, hogy bal első. De alsó az nincs, bocs még1X!
Van bal alsó idomotok?
kinél voltál andrisnál?
Ez lemaradt az előbb..
Szia! Tesómnak van, most nincs itthon, de majd biztos beír a fórumra, hogy mennyi... Jó állapotban van, gyári festéssel.

Ma voltam gyakszin, fasza volt, csak még nem sok tagot ismerek... Holnap találkozunk!

Üdv; Zoli