normál motorolaj jó bele de vehetsz kimondott váltó olajat is ha akarsz
az a lényeg 10w40 legyen 7dl kell bele
nekem most castrol van benne amit az autóba is raktunk
80w90-et meg ne próbáld mert nem az való bele
Tudom, hogy jól jönne a bovden... Ha megvan a vezető, akkor fel tudod újítani, esetleg tudsz venni vadi újat, egyben. Vagy talán tudok felajánlani más tipusról, de szerintem azzal nem leszel előrébb, ha ráteszed pl. egy CRE-ről... Üdv
Jobban jársz ha a jövöben a vészleállitót használod!A gyujtáson szokott a legnagyobb feszültség áthúzzni ezért tud szét sülni!Én igy vettem a tzr-em nem örvendetes.
Hali!
Nem rég vettem egy Nsr-t 125-ös (1993, 2T) és lassan kellene bele motorolajat tenni.
Ebben szeretnék egy kis segítséget, az előző tulaj ásványi olajjal használta, már nem emlékszem a márkájára, de érdekes kék színe van. Kíváncsi lennék kinek milyen olaj vált be legjobban, és, hogy mit ajánlanátok hozzá!:)
Válaszotokat előre is köszönöm!
hali emberek! valaki mondjon olyat nekem az nsr-re! h beindítom,minden ok! de leállítani már gyújtáés kulcsal nem tudom! csak vészleállítóval! :S:S miért? :S:S köszi. gyórs válaszokat köszönöm.
Amíg hideg a blokk olyan 1200 és 1600 között kell lennie a fordulatnak, melegen lehet 1800, 2000 is. érzés alapján kell tekerni. minden nagyobb fordulat után húzz egy nagyobb gázt és hagyd visszaesni a fordulatot, meg fogod találni.
sziasztok tudnátok segíteni MBX 125 motorhoz szervíz manuál kellene, vagy MTX 125 -höz (hasonlít a 2 ugye?) köszi (bocs hogy ide írok, de nem találok sokmindent róla)
az a lényeg 10w40 legyen 7dl kell bele
nekem most castrol van benne amit az autóba is raktunk
80w90-et meg ne próbáld mert nem az való bele