Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem van!
Lényegében nem. Maximum az, hogy az adalékok milyen arányban, és milyen tisztásággal kerülnek össze. Én Repsol Moto Sintetico 2T-t használok. Repsol, ami ugye azért minőséget garantál, még ha nem is a legjobb a kategóriájában. De olcsó, ami viszont kisembernek sokat jelent.
Honda NSR 125 alkatrészei eladók!

Napi ajánlat: Henger dugattyú nélkül, power nyelvvel: 20.000 Ft.

Alkatrészek testvérem Vateráján. Nézz szét nálam is!

Érdeklődni:

Email: bzoltan94@gmail.com
Tel: 0630-7255588
Köszi a válaszokat.

Gondolom a két olaj között túl nagy különbség nem lehet, vagy tévedek?
hát van 1 olyan hogy keresés a topikban
de én ezt használom http://www.egumotors.hu/4390-k... nekem bejött
Csoki,ha folyamatosan súrlódik, ekkor szép lassan beég, megüvegesedik a betét, és már nem fog rendesen amikor kellene.
Rugó ugyan nincs, derészint a karmanytú rugalmassága húzza vissza, iletve tárcsa "visszakalapálja"
A betét alkalmasint csak néhány századra van, de nem ér hozzá folytonosan, vagy ha igen, ekor valami nem kóser, oylankor a tárcsa és a nyereg erősen melegszik.
Castrol power1 racing 2t
Hali Fanok,

Ha a legjobb keverék olajat szeretném az NSR-nek, (tehát nem motorolajt) akkor milyet vegyek? Már egyszer valaki írta, de elfelejtettem, és nem tudom, hogy keressem vissza.
Köszi
Lehet. Én 120-ért vettem, de rákölteni csak nagyjából 10 000-et kellett.

Kösz a tárcsa adatokat!
Semmi gond, azért kérdeztem, mert nekem a 4 kép nem mondott semmit. Köszönöm a választ!
Azért nyugtassatok meg, lehet 200ezer alatt ilyen motort venni? Összesen napi 20 km-re kellene.
Nincs valakinek jobb első indexe macskalámpáshoz?
most ez komoly?
nézd már meg kérlek a 4. képet. a tankot ilyen fém baszások tartják össze. ez egy ták szar már nem azért.
nem akarlak elkeseríteni de ezt ha megveszed annyit rá fogsz költeni mint amennyiből vehetnél egy újabb full jó állapotú nsrt.
Sziasztok!

Szeretnék venni egy ilyen motort. Ezt néztem ki, nagyon tetszik a festése, de máshol ilyet nem látni. Tud valaki információt mondani erről, hogy milyen típus és miért kerülhet csak ennyibe?

http://kepesmotor.hu/honda-spo...

Előre is köszi a segítséget!
Sziasztok!

Szeretnék venni egy ilyen motort. Ezt néztem ki, nagyon tetszik a festése, de máshol ilyet nem látni. Tud valaki információt mondani erről, hogy milyen típus és miért kerülhet csak ennyibe?

Előre is köszi a segítséget!
Srry, off.
Pestiek nem tudtok valami jó albérletet Pestszentlőrinc közelében? (XVIII)
nekem 5mm
Probálkozom szebbé tenni..... van még mit....
én ha jól emlékszem akkor 4 mmer
és a felirat szerint 3-ig használható
de reggel van :S
szóval egy új tárcsa milyen vastagságú?
milyen...
Egy új betét melyen vastagságú?
Nekem önindítos blokk kellene ha valaki tud valamit írjon!
a tárcsafékben mindíg is hozzáérnek a betétek a tárcsához mivel itt nincsen rugó ami visszahúzza betétet mint a dobféknél
a tárcsa nyomja vissza
az a jó ha nagyon kicsit mindíg hozzáér mert akkor egyből fog ha kell és nem kell minden fékezésnél felpumpálni a munkahengert
nemkell szabályozni a tárcsát majd hozzá igazul az uj betét
Normális esetben nem kellene súrlódnia.
motor tárcsát nem szabályozunk, mivel új állapotában is nagyon vékony.