Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az utcai motorosok többsége túlfújja a gumit.

A túlfújt gumi, meg szinte figyelmeztetés nélkül kiesik alólad.

A puha meg mászik, taknyolódik
megmondtuk hogy rábaszol
többet inkább ne próbálkozzál ijennel
a lábtartó leért az utra?
én komolyan nem tudom.
nekem nagyon lent volt a lábtartó vagyis úgy éreztem. és nem tudtam annyira oldalra csúszni mert akkor nem ért volna a lábam a lábtartóra. és már így is majdnem lefordultam róla többször.
komolyan nem tudom már mit csinálhattam rosszul
hogy mindenkit az a szemét lábtartó zavar
le kell szedni oszt ennyi
Nekem volt 2 évig NSR-em, most RS van és nsr-el jelentősen egyszerűbb letérdelni, lentebb van a lábtartó is. Úgyhogy pont nem jól írtad, nsr-el egyszerűbb, tapasztalat.
jaa hát nem úgy szándékozom na
ha nem a koptatót használod a nadrágon hanem az ülepét
hogy érted?
lesz ez még rosszabb is
jajah. én is fostam tőle meg számítottam rá. de már annyira ideges lettem hogy addig csináltam míg ez lett belőle
de ja jó a ruha nagyon. métereket csúsztam benne és semmi sem látszik rajta nagy szerencsémre
várható volt
de legalább tudod,hogy jó a ruha
jaa meg addig jártam szórakozni ilyennel míg fel nem borultam
hát jah igazatok volt
de már többet nem szórakozok vele.
szerintem amúgy ezzel a motorral jóval nehezebb megcsinálni mint pl egy mitoval vagy egy rsel.
addig jár a korsó a kútra amíg...fel nem döntik
Az szerencse, hogy nincs baj. De mi mondtuk, hogy ha nem muszáj akkor ne rántsd magadra. :)
Köszönöm ekeidomot közbe szereztem. Esetleg plexid nincs?
srácok.
na ma addig próbálkoztam míg végül újabb 1 óra próbálkozás után ma leérintettem a térdem.
na de jött egy kisebb probléma kb 1 méter csúsztatás után végül is kicsúszott a lólam a gépezet.
ez olyan kb 50 es tempónál volt. a motor csúszott vagy 5-6 métert én is egy 2-3 métert.
de hála istennek az ég adta világon semmi baj nem történt. a motornak egy kicsit elkopott a kormány vége ami amúgy is kopott volt már szintén esésből adódóan meg alábtartón a kis tüske kopott meg kicsit azon kívül semmi.
a ruhának először azt hittem hogy annyi mikor megláttam. a fenekén baszom nagy kopás volt a bal térdkoptató is kapott rendesen. a csizmám és a kesztyűm is. nagyon szarul nézett ki. baszott ideg voltam majd végül hazamentem vettem a bőrápolót átkentem és egy apró kis karc sem látszik az esetből
szóval igazából megúsztam semmi probléma nélkül.
egyedül a térdem dagadt fel kb 2×resére ahogy ráesett a motor. de kibírható.

szóval az egészből annyi a lényeg hogy sikerült de én többet közúton nem próbálkozom ilyennel mert annyira be kell döntenem hogy ilyen aszfalton ez már nem lehetséges.
ha valaki hasonlóra adja a fejét inkább pályán próbálja. én is ott fogom legközelebb

csak ennyit akartam
Helló mindenkinek ... Lenne egy nagy problémám .:S Meg akarom a s51 simom csinálni 3 felömlős mebránosra valaki tudna segíteni magyarázni lehetséges megvalósítási tanácsokkal? Ami rendelkezésemre ál:Yamaha dt mebrán .Big 21-es karbi,alu hegesztés. A hengerreszelve már van.
majd el kéne néznünk valahova. bár én inkább a szlovákiai motoros pályára gondoltam.
am Calvatti márka.
de ezt se egyszerű felvenni az biztos egy jó 10-15 perc mire felveszem meg összecipzározom
75 ezer forint volt ajándék koptatókkal.
ekeidomom van(fekete színű) ár 2400ft
szacsomotor@freemail.hu
Helló mindenkinek! Ilyen idomot keresek a motoromra.
köszönöm a linket
ez 2 részes ruha, ezt könnyü felvenni
nekem 1 részes van
multkor mikor a motorostalálkozón öltöztem fel aztmondta hever ő azthitte hogy erobikozok, pedig csak felöltöztem
a térdkoptató azért van hogy ha már annyira frofivagy hogy lábtartóig döntöd a motort akkor leteszed a térded és abbol érzed hogy még mennit bir a motor hogy de döncsed le túl ugyhogy felkoppanjon a lábtartód és elessél
azért lógsz le a motorrol mert nem mész elég gyorsan ahhoz hogy bedöncsed rendesen
amugy ha nem rakod ki a lábadat akkor szerintem sokkal stabilabban lehet kanyarodni
én is már próbáltam de öszze-vissza kacsáztam a kanyarba mert csak félig ültem a motoron
majd valamikor mennyünk ki csesznekre
mijen márkáju a ruhád?
rossz helyen keresgélsz mert mi nem árulunk ijet
itt árulják
én ijet vettem