én komolyan nem tudom.
nekem nagyon lent volt a lábtartó vagyis úgy éreztem. és nem tudtam annyira oldalra csúszni mert akkor nem ért volna a lábam a lábtartóra. és már így is majdnem lefordultam róla többször.
komolyan nem tudom már mit csinálhattam rosszul
Nekem volt 2 évig NSR-em, most RS van és nsr-el jelentősen egyszerűbb letérdelni, lentebb van a lábtartó is. Úgyhogy pont nem jól írtad, nsr-el egyszerűbb, tapasztalat.
jajah. én is fostam tőle meg számítottam rá. de már annyira ideges lettem hogy addig csináltam míg ez lett belőle
de ja jó a ruha nagyon. métereket csúsztam benne és semmi sem látszik rajta nagy szerencsémre
hát jah igazatok volt
de már többet nem szórakozok vele.
szerintem amúgy ezzel a motorral jóval nehezebb megcsinálni mint pl egy mitoval vagy egy rsel.
srácok.
na ma addig próbálkoztam míg végül újabb 1 óra próbálkozás után ma leérintettem a térdem.
na de jött egy kisebb probléma kb 1 méter csúsztatás után végül is kicsúszott a lólam a gépezet.
ez olyan kb 50 es tempónál volt. a motor csúszott vagy 5-6 métert én is egy 2-3 métert.
de hála istennek az ég adta világon semmi baj nem történt. a motornak egy kicsit elkopott a kormány vége ami amúgy is kopott volt már szintén esésből adódóan meg alábtartón a kis tüske kopott meg kicsit azon kívül semmi.
a ruhának először azt hittem hogy annyi mikor megláttam. a fenekén baszom nagy kopás volt a bal térdkoptató is kapott rendesen. a csizmám és a kesztyűm is. nagyon szarul nézett ki. baszott ideg voltam majd végül hazamentem vettem a bőrápolót átkentem és egy apró kis karc sem látszik az esetből
szóval igazából megúsztam semmi probléma nélkül.
egyedül a térdem dagadt fel kb 2×resére ahogy ráesett a motor. de kibírható.
szóval az egészből annyi a lényeg hogy sikerült de én többet közúton nem próbálkozom ilyennel mert annyira be kell döntenem hogy ilyen aszfalton ez már nem lehetséges.
ha valaki hasonlóra adja a fejét inkább pályán próbálja. én is ott fogom legközelebb
Helló mindenkinek ... Lenne egy nagy problémám .:S Meg akarom a s51 simom csinálni 3 felömlős mebránosra valaki tudna segíteni magyarázni lehetséges megvalósítási tanácsokkal? Ami rendelkezésemre ál:Yamaha dt mebrán .Big 21-es karbi,alu hegesztés. A hengerreszelve már van.
majd el kéne néznünk valahova. bár én inkább a szlovákiai motoros pályára gondoltam.
am Calvatti márka.
de ezt se egyszerű felvenni az biztos egy jó 10-15 perc mire felveszem meg összecipzározom
ez 2 részes ruha, ezt könnyü felvenni
nekem 1 részes van
multkor mikor a motorostalálkozón öltöztem fel aztmondta hever ő azthitte hogy erobikozok, pedig csak felöltöztem
a térdkoptató azért van hogy ha már annyira frofivagy hogy lábtartóig döntöd a motort akkor leteszed a térded és abbol érzed hogy még mennit bir a motor hogy de döncsed le túl ugyhogy felkoppanjon a lábtartód és elessél
azért lógsz le a motorrol mert nem mész elég gyorsan ahhoz hogy bedöncsed rendesen
amugy ha nem rakod ki a lábadat akkor szerintem sokkal stabilabban lehet kanyarodni
én is már próbáltam de öszze-vissza kacsáztam a kanyarba mert csak félig ültem a motoron
majd valamikor mennyünk ki csesznekre
mijen márkáju a ruhád?
A túlfújt gumi, meg szinte figyelmeztetés nélkül kiesik alólad.
A puha meg mászik, taknyolódik