helo! van egy körlámpás nsr-ből visszamaradt donor blokkom amiben minden jó csak a hengert kell perselyezni nekem donorbloként volt megtartva, csak eladtam a gépem és igy már nem kell, kompletten is eladó karbival légszürődobozzal eggyütt, de ha kell nagyobb dolgokért megbontom! ha érdekel irj választ erre a levélre és megbeszéljük!üdv
Sziasztok!
Mitől füstölhet el egy feszültségszabályozó járó motornál?Áll a motor a lámpáknál és egyszer csak füstölni kezd az a fekete egyenirányító.Nagyon büdös.Semmi elektromos nem működik.Tolásra indul.A power ki van kötve,aksi 5 A-s,ha ez számít vmit.Ha valakinek van jó feszszabályzója olcsón akkor írjon.Folytatlan power elektronika is érdekel!(ugyanis az is halott)
Előre is köszi.
szia ugyanaz atünet mint neked fordulatszám ugrál 6000-nél dadog én cseréltem fordulat számmérőt is nemkelettvolna új gyertyát ngk br9ecs 2960ft katalógus szerint a gyertya hézag 07,08 én 06-ra álitottam igy valamivel jobb lett rossz fordulatszám jeladóval nemindult probáld meg,hogy a jeladót a tank alatt széthuzod szerintem a dadogást abba kell hagyni.
nsr-en nem kell gyújtást álíttani
ugy jó ahogy gyárilag be van álítva
az állórész a lendkerék előtt van a deknibe csavarozva
ha leveszed a deknit akkor lejön az állórész
szia laci vagyok nekem is ugyan olyan a mocim és az enyém is ezzel a problémával küzködik már sokmindent kicseréltem vettem egy használt jeladót kicseréltem olyan szar vólt,hogy még elsem tudtam inditani vissza tettem a régit egy pöccre indult ugyhogy most új jeladóra hajtok szerintem biztos az a probléma.
Sziasztok!
1-2 hete elkezdett ugrálni a ford. mérő, 7ezer fordulat fölött. De ezen kívül semmi, ugyan úgy ment.
Viszont 1-2 napja ez mellett elkezdett dadogni a motor 6-7ezres fordulat fölött és a ford. mérő úgy jár mint állat 6-13ezres fordulat közt.
De semmi más tünet. szépen indúl stb.stb.
Szerintetek?
Power elektronika?
Köszi annak aki tud valami okosat mondani rá!
Honda ns125-f hez keresek alkatrészeket tudna valaki segíteni ebben!
Konkrétan ami most a legsürgetőbb lenne az egy gyújtó tekercs 8 tekercs van rajt a3as felfogatású!6 tekercs vastagabb,2 vékonyabb!Van esetleg valakinek ilyen elfekvőben?Előre is köszi!
bedokjozsef@freemail.hu
ezzel a vétellel bármilyen alkatrészt tudsz pótolni a motorodon
190-ért egy féklámpakapcsolót... ez igen. :D
Bár a motornak örülnék.
Oké,de a powert is még várom.Gyere fel msn-re!
Mitől füstölhet el egy feszültségszabályozó járó motornál?Áll a motor a lámpáknál és egyszer csak füstölni kezd az a fekete egyenirányító.Nagyon büdös.Semmi elektromos nem működik.Tolásra indul.A power ki van kötve,aksi 5 A-s,ha ez számít vmit.Ha valakinek van jó feszszabályzója olcsón akkor írjon.Folytatlan power elektronika is érdekel!(ugyanis az is halott)
Előre is köszi.
nekem van egy eladó...motorral együtt
Valakinek egy első féklámpakapcsoló? A rugós szerkezet.
Ha neked sikerül előrehaladni az ügybe valamit majd oszd már meg velem is léci.
Tünetek abszolút ugyan ezek?
Kénytelen vagyok most én is várni, nincs időm rá.
ugy jó ahogy gyárilag be van álítva
az állórész a lendkerék előtt van a deknibe csavarozva
ha leveszed a deknit akkor lejön az állórész
1-2 hete elkezdett ugrálni a ford. mérő, 7ezer fordulat fölött. De ezen kívül semmi, ugyan úgy ment.
Viszont 1-2 napja ez mellett elkezdett dadogni a motor 6-7ezres fordulat fölött és a ford. mérő úgy jár mint állat 6-13ezres fordulat közt.
De semmi más tünet. szépen indúl stb.stb.
Szerintetek?
Power elektronika?
Köszi annak aki tud valami okosat mondani rá!
Honda ns125-f hez keresek alkatrészeket tudna valaki segíteni ebben!
Konkrétan ami most a legsürgetőbb lenne az egy gyújtó tekercs 8 tekercs van rajt a3as felfogatású!6 tekercs vastagabb,2 vékonyabb!Van esetleg valakinek ilyen elfekvőben?Előre is köszi!
bedokjozsef@freemail.hu