Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt nem tanítják sehol
rutin kell hozzá meg sok gyakorlás
fogalmam sincs, összetett dolog ez.

Aki ért az iylesmihez, rendszerint nem egyetemen tanulta.
Ez a gépészmérnök szakterülete? Gondolom nem a villamosmérnökök számolgatják az ilyet... de mégis mely szak kapcsolódik ehhez?
nem buta gyerekek csinálták.
Ugyan ott érdeme s megnézni a szögszámoló és az időkeresztmetszet számoló progit is.

aki értett hozzá, és tudta mit csinál, az jól tudta használni.

Aki meg nem, az terveztessen, normális emberrel nem horror, pár ezezr az iylesmi.
jaj srácok ne veszekedjetek már...
a helyesírással majd mások foglalkoznak mer ahhoz nem értek
Sajnálom ha nem vetted észre az iróniát a hozzászólásomban, kicsit a helyesírással is foglalkozhatnál ha márt mindent tudsz a "motoros témában".
te is terveztél vele?
vagy valaki aki versenyzik csinált vele ojat ami jól működik?
nekem ez kinai:)....szerencsére a gépet már betudom kapcsolni:P (kis túlzás persze)
Jaja.

Mindnek közös problémája, hogy rákérdez a leglényegesebbre a gázhőmérsékletre, arra meg nem tudsz válaszolni..
(amiylek meg nem,az viccenk is rossz:)
erre jó a tervezőprogi, megnézheted mit csináltál.
igen igen simson ra énis próbálkoztam de egy halom terv volt fennt neten...és meghaltottam a palástokat és csak betörögetni kelett a blokk alá...akkor eltudtam kerülni a program használatát..
arra gondolsz ami a gpracingen van?
Önmagában kiputervező program van nagyon fasza szabadon elérhető.
(simsonos srácok csinálták, nagyon csini)

A probléma ott jelentkezik, hpogy amit csináltál nem tudod ellenőrizni.
Erre való a mota,lotus,engmod
ojanrol nemtudok hogy valaki csinált volna házilag
varga robi csinál legtöbbet simsonra de csinál mindenre csak meg kell füzetni
még igy is fele áron csinálja mint az arrow meg a gillardoni
azért mindenhez nem értek de eléggé bennevagyok a motoros témába
van a mota nevü tervezőprogram ami kb. 50000ft és eléggé bonyolult
álíttólag 1 év kell ahhoz hogy valaki használható kipufogót tudjon vele tervezni
vannak más programok de azok nem ojan pontosak
lehet próbálkozni
na ez az ami nem megy...profinak lenni a programhoz:)...gépmunka még meg lenne...de ha valaki csinált voléna ijet...neten találni valamit?...lehetséges ez?
én tudok textilből csináltatni a motorhoz illőt is akár vagy valami keményebb anyagből mivel van szabó a családba de sajna bőrből nem...szoval az csak védő huzatnak lenne jó...valszeg egészen olcsón..ha érdsekel utána érdeklődök
helo!
van egy '90es, rendszámos nsr-em hengerhibával 100ezer pénzért, vagy vennék hozzá hengert!(törzskönyv forgalmi van!)
nincs véletlenül valakinek? :D működött még a jelenlegivel, de kevés kompót miatt szét lett szedve-- meg van húzva a henger... :S
itt elérhető vagyok, ha valakit érdekel küldök képet/adok telefonszámot!
Olyan jó neked hogy mindenhez értesz....
szerintem csak csináltatni lehet
lehet tervezni csak profinak kell lenned a programhoz
vagy csináltatsz jópénzért
Szisztok! Valaki tudna nekem segíteni hogy honnan tudok NSR 125-re üléstakarót keríten. (Még a kerek lámpás verzió.) Előre is köszi. Mindenki vigyázzon az utakon Magára és persze a Motorjára is. Széles utat!
amikor nyaggatva alkudoznak azt én sem szeretem..meg amikor bármien árat mondok alkudni akar belőle 2 ezret:D..erre a dologra mindig azt mondom akor 3 ezerrel drágább és szívesen engedek 2 ezret:)...persze ezis ojan hogy kinek mi mennyit ér meg és hát igen pénz nagy úr..srácok rezonátor tervezővel tervezett már valaki valamit nsr re?..vagy elvetett ötlet?
valami rhondán vagy min:)
ez mijen motoron volt?
képet tudnál küldeni?