Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

denso
lkz 08(vagy mi)

Az állórésze nemtom miylen típusu.
te zoli a multkor irtad hogy van valami forgórész meg alaplap eladó
arrol irjál valamit hogy mégis micsoda pontosan
engem érdekel
Legyen, nem vitatom el a jogot, csak én utálom.
Nekem meg ehhez van jogom.
Nahlátod... te azon emberek közé tartozol aki nem alkudozik.... de attol nemkell megszolni senkit sem.. mert állitom 10 emberböl 9... alkudozik/na. :)
nem állok hűdejól.

Ha valami kell, vagy van rá pénzem, vagy nincs, ha nincs, nem kezdek rá alkudozni.
Nem vagyok lókupec, és utálom ha velem csinálják.
(próbálják, mert addig tárgyalok valakivel, amíg be nem kezdi a cigánykodást)

Van ami irreálisan drága, azt nem próbálom megvenni, ami meg árban van, azt elhozom, ha kell és van rá lé.

Természetesen nem gondolom, hogy mindenkinek így kellene gondolkozni, mindenesetre én nem szeretem az alkudozást.
Nekem azthiszem van egy, de irok msn en
Írjon már akinek van gyári bal oldali tükörje... :D
1. Lehet, hogy nem mindenki áll olyan hüde kurva jól mint te... :) és azért alkudoznak (köztük énis)
2. nemvettem még kapcsolót soha... nemtudom milyen árban van.... és szerintem próbálkozni lehet... hátha lejjeb engedi ;)
és tudom, hogy most a helyesirásom kijavitásával fogsz jönni :D
Köszöntem. :) és rendben ;)
Köszönöm Zoli hogy emlékeztettél rá hogy nem tökéletes az illusztrációm, máris jobb napom van
a mambrán még elméletielg sem dióda.
Abból is van visszaáramlás, csak kevesebb.
A régi motorok (pl. simson) résvezéreltek. Ez azt jelenti, hogy a karburátor és a henger közötti benzináramlást egy megfelelően kialaktott rés, valamint a dugattyú játéka vezérli.
Az újabb motorok (pl. nsr) membránvezéreltek. Itt az előbb felsorolt tényezőkön kívül még egy membrán is be van építve, aminek a funkciója az, hogy úgy viselkedik, mint egy egyenirányító dióda. Így a benzin és a levegő csak a karbi felől tud a hengerbe áramlani, visszafelé nem, olyankor lezár. Finom rezonálást csinál.
Olyannyira fontos alkatrésze a motornak, hogy ha kikopik és nem zár rendesen, akkor alapjárati gondok, gázreakciós problémák lehetnek, illetve megnőhet a fogyasztás. Tipikus hibajelenség a benzines légszűrő.
Remélem erre gondoltál
Nem mondom hogy nem de fel tételezem hogy akor menetközben is ezt csinálná, de akor nem...
(Feltétel egy tomos t12-motoron alapszik...)-Ez be sem gyuladt már a végén de amikor csak szuszogott akor a túrát szépen vette...
Az NSR meg pöcc és röff 5000 felet meg már semmi gond nincs... Power nyitáskor csúszok hátra az ülésen, úgy megy...

Off.
Valahol olvastam valami membránról, Az micsod?
Érthető, sajnos a többségnek számítanak ezek a kis pénzek is.
Hogy azt én mennyire utálom, amikor valaki még az olcsóból is alkudozik..
A délelőtt folyamán feladom, maradjunk az eredeti összegnél szerintem az is nagyon korrekt.
Üdv
szia szerintem vagy szimeringes , vagy karburátor fúvókázni kéne mert keveset kap de nagyon
a számom 06304178560... Sajnos a munkám miatt nem tudok itt lenni álandóan!
Okés. :) nemeggyezünk meg 4000 ft ba postával eggyüt ? az úgy kerekebb :D
Pl: OTP-nél tudsz neten utalani de gondolom más bankoknál is, de akkor legyen utánvétel ha macerás.
Küld el a címed e-mailben.
hord93@freemail.hu
2500+1690ft lesz a végösszeg.
Szia!
Sikerült megoldani a fulladásos problémát? Hasonlóval küszködöm, nagyon örülnék bármilyen tippnek :(
Tisztisd ki... nekemis ezvolt..... xD leszeded a benzincsövet..... 10 es csavar fogja.... és ottkell kitisztitani minden bizonnyal... nekem Tele volt....xD teljesen... :D
Nem merek hozzá nyulni félek hogy még rosszabb lesz...
Meg nem is tudom hol lehet álítani...
De menetközben nem tapasztalok semmit csak ha üresben alapgázról túráztatom...
Ricsi jól nyomod, minden alkalmi vételre egyből lecsapsz :D ügyes ügyes... :D am kinek volt bal oldali vissza pillantója? pls írjon
ha gyanakszol, miért nem adsz nenki?
megvárod míg megakad?