Sziasztok...
A motorom él és virul...
1 kérdés
Ha alap gázon megy a motor és hirtelen húzom rá a gázt meg fullad, és ha túl-túl húzom akor meg is áll... Gyanakszom hogy nem kap elég üzemanyagot...
Sziasztok! Van egy bomba ajánlatom számotokra. Fogja a helyet, így
9900 ft-ért elvihető egyben:
Af1 váz-kerekek-gumik-féktárcsák-első féknyereg, fékcső, olajtartály, első-hátsó teleszkóp, kormány, sok idom hozzá, etc.etc.
A képről az első sárvédő nincs.
Viszont a duplakörlámpa, ami nincs a képen, az van, tank, tanksapkával, kulccsal, ami néha ki is nyitja
Csak pár napig, csak itt Bodajkon, Székesfehérvár mellett
A váltókar alatt van egy csavar. Kb 10 centi hosszú. Azt kell kitekerni, miután bemelegítetted a motort. Jobb minőségű 10w40-et ajánlok, mert a hajtóműolajok nagyon megterhelik az önindítót. Gyárilag is azt írják.
ezek újkori képek? Valami árat is írhatnál vagy telszámot, mert így elég nehéz veled üzletelni, hogy 2 naponta írogatsz be, nekem sürgősen meg kell csinálnom a motort...
sziasztok srácok régen írtam de néha itt itt voltam és figyelgettem a dolgokat...ma hobbiból összedobtam egy kipufogó hangtompítót a mocira kicsit kisebb a perforált cső benne...de mindent nagyon fainul csináltam..csak úgy a fejembe vettem...minthogy azt is hogy csinálok egy dupla kipufogót...mi a vélemény?
képeket küldj már pls a hengerről, dugóról az e-mailomra, meg egy tel számot is. Ha lehet akkor még ma kellene, mert holnap viném az enyémet hüvelyeztetni.
Gilardoni 1 es henger gyári nikacilos,dugóval együtt újonan vettem kb 3500 km et mentem vele de lehet még anyit sem!polini van a gépemen azért adom el!
hát az a baj hogy le van pattanva egy darabon, így aztán nem tudok vele mit kezdeni mert abba elakadhat a gyűrű, nekem üzembiztosra kell a motort megcsinálni.
hát pár ezerrel több egy évben. de az nem számít semmit sem.
az A-s jogsit meg igazából bár mikor megcsinálhatom, max 1 hónap alatt megvan az átképzés. már megvan 2 éve a jogsim. szóval akár mikor elkezdhetem csak pengetni kell ott is a lóvét.
A motorom él és virul...
1 kérdés
Ha alap gázon megy a motor és hirtelen húzom rá a gázt meg fullad, és ha túl-túl húzom akor meg is áll... Gyanakszom hogy nem kap elég üzemanyagot...