Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

okés, m6-osban kellene 128, 130, 133, 135, 138
Nem kattog probáltam töltöröl is inditani akkor sem volt hajlandó indulni.
főfuvit igen.
Kattog a relé ?
ha igen akkor öninditóba lessz valami gond... nembirja forgatni a forgórészt.... vagy szénkefe cserés.
ha nem kattog akkor nincs tippem. :)
oké holnap megnézem és írok
Gyári szettel:
90km/h =- 6300 rpm
Ezt ellenőrizd.
karbitakarításon nem régen esett át és úszószit is lett álítva de elég finoman kell beálítani akkor szerintem. az az igen pontosan. ha nem növi ki akkor én is szétkapom még egyszer. amúgy jól megy bár nemtudom hogy gyári fogszámúak e a kerekek mer gyanusan keveset megy de forog 6-odikban
lehetséges hogy ez a gond, 24mm-re kell álíttani
esetleg még gyertya is okozhatja
egy karbi takaríttást elbírna az biztos jót tenne neki
nekem most azt csinálja néha ha megállok és kitámasztom akkor fojik a benzin a túlfojón
egyenlőre hagyom igy de ha még sokszor csinálja akkor muszáj lessz szétszedni
igazából sajnálnám is megbontani. de most viszont akadt egy apró kis problémám vele. nem vészes de azt csinálja ha meghuzatom akkor olyan mindha kifogyna a nafta de csak akkor érezhető mikor visszaengedem a gázt. lehet hogy az úszószinten kell egy egész picit finomítani?
ennek örülök
még egy nsr-el több járhatja az utakat
ez a leg olcsóbb motor és megbízható
biztosíttása meg a teljesítményadó is kevés
fogyasztása is elég baráti
ahhoz képest meg 100-at elmegy tartósan, az már jó
futóműve lehetne még jobb meg a fék
én is akartam bontani de meggondoltam magam és csütörtökön le is műszakiztattam.
mostanába mindenki bontani akarja a motorját
ez a motor az utolsó szériábol való, el ne boncsad
3 éve még nagyon jó állapotba volt egyik haveromnál
Eladó NSR! 1999. évj. Dugóhibával (nicasilt 1 enyhe karc érinti), alkatrésznek is akár. A motoron fullos gummák vannak. Olcsón! Ha valakit érdekel akkor kérem írjon egy mailt: davida27@citromail.hu
több infót mailon!
U.i.: Mélyen Ár alatt! ÜDV: Széles utat!
önindíttó relé is rossz lehet
akumlátor töltőröl nem próbáltad?
Majd csak Szerdán birom megnézni mert dolgozom és csak 3-rom hetente megyek haza,de addig legalább kapok egy pár jó gondolatott.
Vagy önindítót húzd szét...
Zárlat gyanús. Kapcsolót néznék meg, vagy kábelt, hogy nem e csúszott le. Nincs más ötletem.
Sziasztok!
Van egy kis gondom,a drágaságom csak tolásra indul max:2-t m.
Ráadom a gyújtást és probálnám inditani semmi az üresjelző elhalványul mintha szar lenne az aksi,de az kizárt!
Az öninditó nem teker!
Valaki volt már ilyen helyzetbe?
szevasztok. ma lőttem pár képet a bringárol:)
jó a fuvókázása csak ha még hideg a kipufogó vagy ha alapjáratról akarok gyorsulni akkor power nyitásnál 7000 nem akar tovább pörögni, néha befullad egy kicsit
kicsit gondolkodik aztán megindul tovább ahogy kell
nemrég jöttem haza motorozásbol
megint alapjáratról gyorsultam egyet most 8000-ig simán kipörgött
de volt már ojan hogy tartósan power alatt mentem hosszú távon és előzni akartam aztán mire mellé mentem az autónak pont akkor fulladtt be szemből meg jött egy másik autó aztán muszájvolt felváltani hogy legyen valami
mijen alaplapod meg forgórészed van az nsr-hez?
Max esetleg még a hőfokjelződ nem működik.
Márkaszervizeket ink hagyjuk .
Szerintem próbáld meg ahogy írtam h kitakarod a hűtött ha nem javul akkor meg hőfokjelző döglött meg.
hello, tudsz nekem csinálni fúvókákat?
Mezőberény.
helyileg merre vagy?
Szia! Nekem van 7-ért tökéletes állapotban! bzoltan94@gmail.com Üdv