Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi szépen! sokat segítettél.
Mikor adtad fel? Tudom h az ajánlotatt alá kell írni de volt otthon egész héten mindig valaki amikor jött a postás és még nem hozta.
Helló quattro, ennek a cégnek az elérhetőségét meg tudnád adni? nekem is be van törve a tükröm :S
hali azt elfelejtettem,hogy én hétfőn kaptam meg.
szia feladtam ajánlottan és csak úgy kapod meg,hogy alá kell irnod.
helló érdeklődnék hogy hengert érdemes e
javitatni!-valaki tudja hogy menyibe kerűl-160hengerről lenne szó
Tapétaboltban kapsz tükörtapétát ami öntapadós és ideiglenesen megoldás. Tükröt nehezen kapsz, ezt én is végigjártam bár nekem a jobbos kellett. Végül is találtam egy céget Érden akik roncsolás nélkül kicserélik benne a lapot, meg is várható (kb. 15 perc), de póstai úton is megy. És ha jól emlékszem 4-5000 Ft volt. Amiket kaptam 9000-12000 ft között ha új ha régi, egyik sem stimmelt az enyémhez.
Az van előirva hogy legyen rajta... nemaz h lássis benne vaalamit XD Meg meggmondod neki, hogy te tisztán látsz mindent benne xD
az a baj hogy az van megrepedve y alakban csak a jobbos üzem képes meg ugye a balos is csak hát én látok benne de lehet hogy a vizsgán a vizsgabiztos ha bele néz 4 fele lesz törve nem biztos hogy dijazzni fogja
Köszi!
lassabban melegszik, meg nem is éri el az üzemi hőfokot. Vannak bizonyos illesztések, hézagok, amiket a gyárban kitalálnak, és az adott üzemi hőfokra vannak belőve, így hidegen jobban kopik a motor. Akkor üzemmeleg ha a skála közepe környékén van a mutató.
elég agy balos a közlekedéshez :)
tuti?
1 tükörrel is áttkéne hogy engedjék. :)
üdv Realkeb ígért nekem egy Honda nsr balos visszapillantó tükröt tavaly augusztusba azóta is küldi nem tud nekem valaki segíteni ebben mert megy tavasszal gép műszakira válaszotok köszönöm
és nekemse megy fel a mutató a skála feléig
éphogy 1cm kimozdul
de ez igy jó
könnyen megtudhatod hogy van-e termosztát a motorban
előszöris szabaddá teszed a motor egyik oldalát, leveszed az idomot
csak a hideg motort vizsgáld igy
beindíttod, megy 2-3 percet ekkor már a hengerfej melegednifog egy kicsit
ha még tovább melegszik és a hűtő teteje még hideg marad akkor van termosztát a motorba
ha a hűtő már az elején melegszik akkor nincsen termosztát
a termosztát 70-80 fok körül nyit ki
ha bennevan a termosztát akkor a henger fel fog melegedni 70 fokra aztán utánna nyit a termosztát és a hűttő is átmelegszik
Hali!
Még mindig nem kaptam meg a jeladó árát.
Feladtad márt egyáltalán? Mert én múlt csütörtökön elküldtem neked a jeladót ahogy beszéltük, és gondolom márt meg is kaptad.
Milyen kárt okozhat?Baj ha mindig forgatja a vizet?Tény,hogy lassabban melegszik a motor.
nem tesz neki jót, csináltasd meg.
Lehet ebben sincs? Vagy van, de nem jó? Ki kéne cserélni? VAgy mehet így?
Szevasz!Az enyém is így tesz,de az enyémben nincs termosztát.Sok sikert a vashoz!
Sziasztok,

2003-s az NSR-em. Most vettem, előtte állt vag 2 évig. Szépen járatgatom, már 150-et megy, azonban a vízhőfok jelzőm nem áll be középre. A fehér csík legszélén kullog, akárhogy hajtom. Ötlet, hogy mi a gond?

Dusán
remélem! kell a jó utánpótlás!