Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

énse találtam pedig már sokat kerestem
Sziasztok! Nem tudnátok segíteni hogy kössem be a power bowdent?
Hali,

NSR-hez érdekelne termosztát. A gép 2003-as, 20 KW-os.

Esetleg valaki tus segíteni?

Dusán
Sziasztok!

Van esetleg valakinek Honda NS125F hez service manualja ? Google-n kerestem de egyet nem találtam..
Hali!
Nekem Kenda Cruiser van fönt 140-es. Még meg nem csúszott(csak az első, ami Batlax), szakadó esőt is jól tűri. Nem kopik, és olcsó is. Bár inkább csak melegebb időben jó szerintem, hidegen keménynek tűnik.
Szia!
Megkérhetnélek rá hogy ha úgy döntesz hogy eladod, szólsz? Esedékes az NSR vásárlás, és engem lehet érdekelne.
pirelli sportdemon, szárazon elég jó
pirelli mt75
continental contigo, ez a leg olcsóbb és jó is
bridgestone bt 45, tartósteszt győztes nagyon sokat elmegy és tapad is
Az én vasam is eladó lesz (nagyobbra váltás miatt), bár nem minden áron. A napokban még átrágom.........
Rendben. Ezen hívj, most már ezt használom: 0630/7255588
Személyes tapasztalat alapján Continental Sport Attack, újjászületik vele a motor. :)
Üdvözlet újra, már vagy fél éve nem jártam itt, de látom a szokásos kérdések megmaradtak. :)
Sziasztok! Tudnátok mondani egy jó gumi fajtát ami jól tapad?
okés annyiba akkor elkelt hívlak holnap !
sziasztok nsf 125 alkatrészt nem tud valaki?
Sziasztok
Mivel a motoromat el adtam és mivel nincs rá szükségem ezért meg marat belőle egy bontatlan tömítés garnitúra akit érdekel 2000 ft + posta ez egy Honda ns 125 való
1000km-et mondanak vasra, és nicasil-ra meg azt, hogy nem nagyon kell járatni. Ezt én nem vallom, inkább egy pár százig csak tötyögjön az ember. Ja és javasolt feltenni kotyogni a motort alapjáratra egy olyan fél órát.

Lehet javítani.
Szia,ezt nem tudom pontosan,de utána járok.
Mennyit kell járatni ,ha vas és mennyit,ha nikacilos?
Ja értem, az más, mert telefonban azt mondtad h csütörtökön adod fel(múlt hét) és ezért csodálkoztam h még nem ért ide de akkor igy minden rendben.Köszi a tájékoztatást.
szia 29-én reggel.
hali. van egy honda cr 125 öm. 1999 évjáratú, teljesen jó állapotban. cserélném honda nsr 125-re. érd: bmx_-11@hotmail.com 06302219405
Zoli94jan11 szia egy balos nsr kormány csutkát menyiért adnál?Az a kicsit görbe is jó lenne amit nálad néztünk a hétvégén!
Attól függ milyen henger van rajta nikacilos vagy vas?
Sziasztok!
93-as NSR-em van,most lett rajta felujítva a henger és új dugót kapott.Az lenne a kérdésem,hogy kb mennyi ideig kell bejáratni?