Hali!
Nekem Kenda Cruiser van fönt 140-es. Még meg nem csúszott(csak az első, ami Batlax), szakadó esőt is jól tűri. Nem kopik, és olcsó is. Bár inkább csak melegebb időben jó szerintem, hidegen keménynek tűnik.
pirelli sportdemon, szárazon elég jó
pirelli mt75
continental contigo, ez a leg olcsóbb és jó is
bridgestone bt 45, tartósteszt győztes nagyon sokat elmegy és tapad is
Sziasztok
Mivel a motoromat el adtam és mivel nincs rá szükségem ezért meg marat belőle egy bontatlan tömítés garnitúra akit érdekel 2000 ft + posta ez egy Honda ns 125 való
1000km-et mondanak vasra, és nicasil-ra meg azt, hogy nem nagyon kell járatni. Ezt én nem vallom, inkább egy pár százig csak tötyögjön az ember. Ja és javasolt feltenni kotyogni a motort alapjáratra egy olyan fél órát.
Ja értem, az más, mert telefonban azt mondtad h csütörtökön adod fel(múlt hét) és ezért csodálkoztam h még nem ért ide de akkor igy minden rendben.Köszi a tájékoztatást.
NSR-hez érdekelne termosztát. A gép 2003-as, 20 KW-os.
Esetleg valaki tus segíteni?
Dusán
Van esetleg valakinek Honda NS125F hez service manualja ? Google-n kerestem de egyet nem találtam..
Nekem Kenda Cruiser van fönt 140-es. Még meg nem csúszott(csak az első, ami Batlax), szakadó esőt is jól tűri. Nem kopik, és olcsó is. Bár inkább csak melegebb időben jó szerintem, hidegen keménynek tűnik.
Megkérhetnélek rá hogy ha úgy döntesz hogy eladod, szólsz? Esedékes az NSR vásárlás, és engem lehet érdekelne.
pirelli mt75
continental contigo, ez a leg olcsóbb és jó is
bridgestone bt 45, tartósteszt győztes nagyon sokat elmegy és tapad is
Mivel a motoromat el adtam és mivel nincs rá szükségem ezért meg marat belőle egy bontatlan tömítés garnitúra akit érdekel 2000 ft + posta ez egy Honda ns 125 való
Lehet javítani.
Mennyit kell járatni ,ha vas és mennyit,ha nikacilos?
93-as NSR-em van,most lett rajta felujítva a henger és új dugót kapott.Az lenne a kérdésem,hogy kb mennyi ideig kell bejáratni?