Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi csoki,kipróbálom így is,úgy is .
Én is így gondoltam, csak azt nem tudtam, hogy melyik a powertengely.... Mert az NS blokkosban okés, mert ott röpsúlyos, de ezekben elektronikus vezérlés van, amennyire én tudom. Szóval powertengely? Hol?
sziasztok segitségre lenne szükségem macska lámpás nsr-röl lenne szó vadi új gyertyéval nagyon halvány a szikra ha valaki tud segitsen előre is köszi.
ja utólag már elolvastam hogy honnan lehet leszedni a manuált. köszönöm a segítséget.
33863 számu hozzászólásban irtam le honnan töltheted le
A CRM blokkos kell a srácnak (raidenekbe,macskalámpásokba,kockalámpásokba és a körlámpásokba is az kell) , az MTX blokk az NS-ekben van.
Nekem 2 fajta blokkom van. Az egyik fajta olasz 125ös MTX-ből van, ebben ATAC van és annak van egy röpsúéyos tengelye, a másik pedig a CRM blokkos, csak indító nélkül.
és azt a service manuált hol találom meg? tudnál benne segíteni?
jó lessz az ami neked van
a raiden az a jc 22-es idom nélküli változata
cdi-kimérést megtalákod a service manualba angolul
mielőtt még az összes kapható trafót szétküdné a motorod előbb próbáld meg egy másik cdi-vel
próbáld meg kölcsönkérni valakitöl
van service manual ami letölthető innen
ott vannak rajzok
nekem nem ijen gumik vannak de azért leirom hogy én hogyan szoktam beálíttani
hideg gumiba
előre 2,2 bár
hátra 2,3 bár
ez melegen felmegy
elöl 2,4 bár
hátul 2,6 bár
próbáld meg máshogyan
ha hátra többet fujsz akkor jobban fog kanyarodni a motor vagyis hamarabb lehet dönteni
elöl meg ha laposabb akkor nehezebben lehet fordíttani a kormányt
Hy! Egy képet tennél a motorodról, amin látszik a blokk balról? Mert nekem lehet, hogy van, de még annyira nem vágom a típusokat. Üdv, Zoli
tegattila@freemail.hu ...nagyon köszi!
Rendben, köszöntem. :)))
dobj egy mail címet és lesz fehér is
Sziasztok!

NSr 125 Raiden -be (1993-95) kellene nekem powerhez tengely.
Ha valakinek van írjon ! pumma@vipmail.hu

köszi
hali. hogyan lehet kimérni gyujtáselektronikát hogy jó e vagy sem? nemtudj valaki? fontos lenne.
Igen, majd írj!
Sikerült feladni a trafót ? :)
Az pont nincs meg. Írtam is, hogy bal... Más érdekel esetleg?
nekem jobb fejidom kellene
Itt az volt a baj, hogy a Vatera kiküldte a címed, de ő még a megjegyzésbe írta rá az emeletet meg a cégnevet, én meg csak annyit írtam, hogy ...utca 172/c és visszajött így 2x1700Ft-ot buktam... Én is elcsesztem, de a megjegyzésbe nem ilyet szoktak írni. ha 100ból 1X írnak...