Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Írj mailt, hogy mi kell: bzoltan94@gmail.com
Egyelőre nincs, esetleg ha az MBX-é jó hozzá, mert az még meg van...
Amúgy meg a kérdésre:

Legelőször keress egy szervizkönyvet.

Minden folyadék le (olajok, víz) tartályok, átmos, folydék lecserél.
Minden beállítás (karburátor gyújtás) leellenőriz.

Ha nagyon gondos vagy, és ha már az olaj és a víz úgy is kieresztve, akkor bekukkanthatsz a kuplungfedél alá és a hengerbe.

Ezzel kb fel is mérted a motor állapotát, és sok későbbi költségtől és bosszúságtól kíméled meg magad.
Mivel nyilván rám gondoltál, javaslom olvasd el a vonatkozó hozzászólásomat.
Én nem szoktam Románnak hívni az erdélyieket.

Megengedem, "az Erdélyi ember nem MAgyar, hanem kicsit több"

Viszont, ha így van, akkor:

A "MAgyar " nagybetű, cseréljek nem "cserélyek" nagyobb két bé, belépek egy szó, bosszúság hosszú ú satöbbi satöbbi.

Dicséretes a nemzeti öntudatod, de nem lenne baj, ha ehhez némileg jobb helyesírás társulna.
Így nem olyan hiteles
Sziasztok!
Vasárnaptól be lépek az nsr-esek világába.
Még csak 3 kell aludni

Egy pár kérdés:

1. Mi legyen az első amit meg vizsgáljak cserélyek.
2. Mi okoz boszuságot
3 Stb

Egyébként : 1999-es , 37 000km, a tulaj azt álítsa hogy bontatlan...

Off
Tudom hogy le zártátok de nem hagyhatom szó nélkül ezt a Románozást

Mért gondoljátok hogy aki külföldön él az nem "magyar"?
Irnák egy regény de nem teszem nincs hozá kedvem.

De, két mondás:

Az erdélyi ember nem magyar, hanem kicsit több.
Aki külföldön él az a nagyob magyar nem az aki az országában.

üdv,
Dél-Vidék
XDDDDDDDDDDDDD
Hát mi csinálsz-t is jelent, de inkább "hogy vagy", "mi a helyzet"-re szokták használni. Te viszont tényleg tudsz valamit, vagy csak googliztál
Ce faci? = Mit csinálsz? ?
meg van valami futye lai tu... asszem b@zd meg.... de jvaíts ki:)
Csővi, hát majd megbeszélhetjük ;) de azért elég messzevan... kb 75 km :) de megoldható... jólenne amúgy, még nemnagyon láttam az én nsr em en kivül mást :D
Láttam már azthiszem a tiédet 1x az atlantika előtt :)
sziasztok vettem egy ns125f-et és kéne hozzá pár dolog ha valaki tud alkatrészt kérem jelezze üdv.
Cső Adams!Jövőhétre sztem kész a gépem!Utána ha van kedved majd gurulhatnánk egyet vmikor!?Ha már itt laksz a közelben!
Na jó, nem románozni akartam, csak azt hittem beszélsz, ennyi, pont, mindenkinek. Nekem van sok erdélyi barátom, és tőlük tanulok/hallok sokat, magyarok.
Ugyanitt nsr-hez kéne kuplungbowden, '90 JC20 F-es, Zoli ha
van szólj
Jóvanbáttya.
Nem dehogy... nem azért mondtam. :) csak érdekelt... :)))
nah...xD abba lehet hagyni :D
Az 1 dolog hogy közel lakok a román határhoz.... de nincs bennem semmi ROMÁNY vér :D xD
Nem tudom, bocs. De a csomagon rajta lesz, hogy mikor adtuk fel... Nem a mi sarunk. Persze gondolom nem is azért mondod. TE ROMÁN
háhá :D
:D:D Lehet fura volt...xD igy kimondva nekemis az... de leirva igy kellet.. nem ? :D xD
értettem én "tezsvííírem" csak a fogalmazás volt fura nekem legalábbis!
Hát megszokott....
De ma már nemfog szerintem, mert már háromnegyed 5.. tudtomma lcsak 4 ig van kiszállitás :////
De javits ki ha tévedek
Tesóm adta fel, szerintem még délelőtt, 1 nap alatt meg szokott érkezni.
Nézd meg az előzményt amire irtam, és akkor szerintem értelmes magyar :D
"nincs senkitől se kölcsönkérnem" -- ez román-magyaros nyelvi fordulat. Olyan mint a "nincs mit csináljak vele". Tipikus erdélyi-magyar szöveg, mivel a román hat rá. Gondoltam Te is román hatásra beszélsz így
Srry, akkor tévedtem
Tegnap, amúgy mikor adtad fel kb a trafót ? mert még nemjött meg :/ de szerintem már nemis fog... :/ Mitmondtak ? ittlessz holnapra,mármint mára ?!
Micsoda ? :D
Miért ? :D
Mert félre irtam 1-2 szót ? :/ :D
Te beszélsz románul?
Ce faci?
Nincs senkitöl se kölcsönkérnem.... környéken csak nekem van ilyen motorm..... megpróbálom ezzel.. ha eztis kiveri... akkor jön a CDI-is.