Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Utánvéttel én sem küldök semmit.
Akit ismerek, annak elküldöm simán, oszt kifizeti valahogy postán, utalva, akárhogy, akit viszont nem ismerek, annak csak előreutalás, mert mindíg vannak próbálkozók...
kőszőnőma jo tanácsot
szia ebben nem tudok segíteni de azt tudom ha polini 154 es hengeről lehet szó akkor bajban vagy mert abban 59.50 es méretű dugó van és az elég drága és a vas hengerbe nem lesz jó mert más lesz a hő tágulása de ezt te tudod csak nézutánna!...
Én is!
Oksi, irtam :)
A többi mehetne emailben is, privátban. bzoltan94@gmail.com
Ha van ott K&H meg van 2-öig 10perced bemenni, akkor spórolhatsz 570Ft-ot! ;) És ugyanúgy csüt.-re megkapod. Nah?!

(Ma beszoptam utánvétellel 3400Ft-ot, mert rossz címed adtak meg és amikor visszahozta a posta, még a portót is ki kellett fizetnem, hogy visszavegyem... Ezért nem eröltetem az utánvételt, de ha szeretnéd mehet úgyis...)

Ha nem bízol, nézd az értékeléseimet, vagy nézz be az MTX fórumba... Üdv; Zoli
Egyenlőre nem :)
Ez egy teszt alany... de ha kivágja eztis.. akkor kellesz majd az elektronika :)
Hát.. csak utánvétellel... máshogy nemtudjuk. :)
Irjam a cimet ?
Menjen. Más nem kell? Van cucc szarásig. Utánvétesen kell mi?!
2000 be megyezzünk a trafóért ? :)
Amúgy... próbára kell.... szóval lehetséges, hogy kell majd az elekrtonika is.. ha eztis kivágja.. :)
Óhh köszi!
Megpróbálhatom, de csak csütörtökre garantálnám!
Tesóm cuccai, nézz szét, itt a trafó. De ennél több cuccunk van, van még pl. egy kockalámpás NSR, aminek csak a fele van meg, de abból még nem raktunk fel semmit... Adatlapomon van pár kép, nézd meg!

És ha már Vatera, nézz szét, az én Vaterámon is!

Üdv; Zoli
Ez a tesómé...
majd kikeresem,az enyém mérföldben mér...az előző tulaj csináltatta egy grafikus ismerősével
Nem félbe van vágva!:D.most nézem a tiéd.na vmi olyasmi!Át tudod küldeni?Am nagyon szép a géped!Lassan össze áll az enyém is:)
Na hali... trafót... akkor mennyibe adod ?
És holnap feltudnád adni ha megyeggyezünk ? :D
az milyen?
Valaki nem tudna képet felrakni,vagy küldeni felezett km óráról?fehér kellene, mint az eredeti!Sokat segítenétek!
Szia! Nekem vannak idomjaim, dupla körlámpáshoz. (Az ülés/tank alatti van meg, a pár, meg a bal első, meg a kis kiegészítő idomok. Gyáriak, nincsenek festve...) Ha kell, írj: bzoltan94@gmail.com

Üdv; Zoli
Szia! Tudnál nekem küldeni NSR 125 1995 robbantott blokk rajzot,v képet vagy bármit ami esetleg felülről mutatja a blokk feletti részt. Önindító rellé környékén.

Köszönöm
Sziasztok van egy Honda ns125f-em eladó ha valakit érdekel írjon (hondans125f@citromail.hu) az ár 85000 megtekinthető:http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_ns125f-4638
426 Érdekel még cross vagy enduro csere is 250 es től felfelé (yamaha xt 600,Honda xl 600)
nsr 125-höz keresek idomot ha van valikinek az küldjön képet meg árat hogy menyi maczik.attila@gmail.com
Sziasztok.
93-as NSR-em van és ilyen gumi van rajta :

Heidenau K63 100/80 17 col első kerék AT 36 P.S.I. terhelés 200 kg és 210 km sebesség.

Heidenau K64 130/70 18 col hátsó kerék AT 41 P.S.I. terhelés 272 kg és 210 km sebesség.

A kérdésem az lenne,hogy tudja e valaki,hogy mennyi az ideális guminyomás?
esetleg próbáld meg egy másik cdi-vel