Üdv mindenkinek ezen a szép tavaszi, bár nem szélcsendes estén!
Valakinek szaladgál-e a ház körül hátsó fékkar konzol? Az a darab, amelyen keresztül a krómos(krómszínű) fékkar csatlakozik a vázhoz.
Nem folyik a teló, hétvégén ha nem fog esni, megpróbálom kivenni, a blokk már kint van, végülis már nemsok minden van benne...
Ha Egeresi Sanyinak van 1 fia, Nándi, akkor ismerem. Biztos, hogy ő az. Tudtam, hogy Csabán vmi főnök, meg hogy motorozik... Itt laknak kb. házzal arrébb, a fiának tavaly én csináltam meg a motorját... Te mit javasolsz? Szerinted be tudnék kerülni hozzátok? Azért szeretnék Csabára, mert ha jól összejönne, akkor talán tudnék ismerkedni, ami majd egyszer még jól jöhet...
hoh, mezőberényi a műhelyfőnökünk, egeresi sanyinak hívják, biztos ismered, meg van egy kollégám is túsz norbi aki berényi, mindkettő motorozik is,sanyival kéne felvenni a kapcsolatot,ő tud az elhelyezésekről többet!a teló nem folyik ügye?alkudni lehet?
Sziasztok! ma kelt el az nsr-em és fenn maradt belőle egy gyári kipufogo rendszer szép állapotban ha érdekel vkit ijron emailt a következőre: marko-1414@hotmail.com
28-as gyári Dellorto karbi van rajta, 10-ért szeretném adni. Az önindítóért 5000 Ft-ot szeretnék kapni. Ha kell mind a kettő, akkor a postát én állom. Üdv; Zoli
Csak a bal első van meg, a 2hosszú (tehát ami végigmegy az ülésnél és a tanknál) és a kis idomok, amik ezek közt vannak. Mindenen gyári festés van, de nem azt jelenti, hogy itt ott nincs leverve a festés... A lényeg, hogy mindent ami megvan 8ért adnám plusz posta, ami 1050Ft, ha utalsz. Ha utánvétesen adom fel, akkor 1690Ft. Üdv; Zoli
Szia! Mezőberényi vagyok, a keményben tanulok, most vagyok 3.-os, jövőre érettségizek utána szakma... Nyáron lesz gyakorlat, épp pár napja beszéltük, hogy hova kellene mennem... Berényben tudom egy helyet, ahol elvileg jó szaki van és jó lenne, mert bejárnom sem kéne, meg tényleg jó helynek mondják, de Csabán meg biztos nagyobb mozgás lenne, talán több kapcsolatot is tudnék kiépíteni... Olyan helyre szeretnék menni, ahol nem csak a sepregetést bízzák az ifjú padavanra, hanem ha úgy látják, hogy érti/érdekli, akkor rábíznak komolyabb dolgokat is... Engem komolyan érdekel, de B.Csabán nem tudom, hová tudnék menni, nem tudom még annyira, hogy hogy zajlik. Esetleg tudnál segíteni? Örülnék neki!
Ha kell a központi, személyesen is megoldjuk! Üdv; Zoli
most nézem az adatlapod, békésben hol laksz? és hol vagy tanuló, látom autószerelést tanulsz! én békéscsabán az opelben dolgozom!mint autószerelő, és inas oktató:-)keményből vannak srácok akik oda járnak hozzánk!
Az érdeklődéstől függetlenül mondom, hogy véleményem szerint teljesen felesleges egy utcai gépnél, hogy állítható legyen. Mire tudod tekergetni, szét kell szedni a fél motort, egy endurókrossznál más a helyzet... Üdv; Zoli
Eladó gyári NiCaSil-os hengerszett, tökéletes állapotban! Mivel ma vettük le még kép nincs, hétvégére már a Vaterán lesz... Érdeklődni itt: bzoltan94@gmail.com
Szia! Ezek vannak, balról nincs több idom. :S Nézd meg, szerintem arra gondoltál, ami nincs meg, pedig ez körlámpás... A központi 8-ért postával? Kedden ott lenne biztosan! Üdv; Zoli
Valakinek szaladgál-e a ház körül hátsó fékkar konzol? Az a darab, amelyen keresztül a krómos(krómszínű) fékkar csatlakozik a vázhoz.
Ha Egeresi Sanyinak van 1 fia, Nándi, akkor ismerem. Biztos, hogy ő az. Tudtam, hogy Csabán vmi főnök, meg hogy motorozik... Itt laknak kb. házzal arrébb, a fiának tavaly én csináltam meg a motorját... Te mit javasolsz? Szerinted be tudnék kerülni hozzátok? Azért szeretnék Csabára, mert ha jól összejönne, akkor talán tudnék ismerkedni, ami majd egyszer még jól jöhet...
Üdv
Ha kell a központi, személyesen is megoldjuk! Üdv; Zoli
Az érdeklődéstől függetlenül mondom, hogy véleményem szerint teljesen felesleges egy utcai gépnél, hogy állítható legyen. Mire tudod tekergetni, szét kell szedni a fél motort, egy endurókrossznál más a helyzet... Üdv; Zoli
Rengeteg más alkatrészünk is van!