Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ki mit szeret... nekem Mogul van benne.
nekem előtte cserélték mielőtt elhoztam....Motult kapott
egy fenét ...kocsival,a motort december elején vettem de azóta nem tudtam még egy egészségeset menni vele
Nsr-be a blokk ba mmien olaj a legjobb ? valaki léci. :)
13-14-15 Bocsi elírtam :D
Nsr el ? :)
Ide is kinézhetnél majd. Ha gondolod, Május 17-18-19 edikén lessz.
Kunmadarasra szoktam kinézni...néha
Debrecenbe Motoros fesztiválra nemnézel majd ki ? :) Kintleszek énis ugynézki
:):)
Nyírmihálydi ittvan 5km re :)
nem debreceni hanem hadházi
arrafelé jártam ukránba...vagyis Nyírmeggyes meg Nyírmihálydi meg a többi,kanyar kanyar hátán
Hát, azt nemmondtam hogy menj ki... Debreceni vagy amúgy ? :D
Errefelé van.. igaz még az utak 70% szar... de van már 1-2 jó is. :)
menjek ki a 4-s főútra? érdekes lenne...segédmotoros aki betartja a 90km/h-s sebességhatárt
biztos készülne róla videó kéretlenül is
felétek van kanyar is jó pár,ott azért lehet döntögetni
Hát, azért errefelé van nem 1 jó kis útszakas. :)
Most csinálgatják... :)
hahó hé?
itt azért nem nagyon lehet döntögetni és hajszolni a motort...nem engedik...az útviszonyok
NEM!...te értettél félre
én a hátsó gumit csak összehasonlításként vetettem fel a contihoz miszerint egy kicsivel jobb és még olcsóbb is mint a conti amit hátra néztem
Nekem Conti van elöl.... jöv héten lököm le rólla... nekem nem jött be, nem egyszer megcsúszott az eleje vele :S
Mondjuk ebbe bennevan, hogy nem 50 el közlekedek... de nekem nem elégitette ki az igényeimet :S
Félreértettél,nekem előre kell gumi,azért gondoltam a conti-ra.Mellesleg a nőstényemé a motor ezen tanúl,nincs gyötörve a paripa.
drága?...sok mindenen lehet spórolni(benzin,esztétika...stb) de én speciel a gumit nem számítom ebbe a kategóriába,lehet spórolni vele de egy esetleges megcsúszásnál még mindig jóval olcsóbban megúszod ha cseréled....előre meg jó a conti aminek az ára 10.000 forint,annál olcsóbbat azért ne keresgélj mert az már nem spórolás
Jónak tűnik,csak kicsit drága, az nsr project már így is túllépte a keretet:),de azért köszi
http://www.motoinvest.hu/terme...
Nekem ebből van a 140/70 R18-as. És mit ne mondjak tökéletesen megfelel. Nem vagyok elmebeteg, de ha meghúzza az ember, akkor sem megy ki alóla a motor segge. Úgy gondolom, hogy egy 30 lovas jószágra bőven tökéletes. Már olyan 15-20 fokos aszfalton is tökéletesen használható, szinte pár perc közlekedés után. Szal csak ajánlani tudom. Írta itt valaki, hogy GS500 alatt folyton megcsúszott... kérem abba a motorba van kajak...
én is azért rakattam előre mert lágyabbnak találtam,hátra is azt akartam tenni de csak másnapra tudtak volna hozni...erre ajánlottak hátra ami állítólag kicsit jobb is mint a conti...és még olcsóbb is volt
ezt lesd meg http://www.r17.hu/index.php?pa...
az ára felett ha az ikonokra viszed a kurzort akkor leolvashatod a jellemzőit...szerintem jobb mint a conti
Itt miért nem lehet "lájkolni"? XXXD "tökön-paszulyon" DDD
a cbr-en bridgesron battlax van,de az nagyon kemény lehet csuszkálna az nsr,mégis 150 kilóval könnyebb:)
hátul pedig egy 140/80-18as pirelli scorpion "traktorgumi"volt rajta...mit ne mondjak,ment volna vele tökön-paszulyon