Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

CDI elektronika lesz a gond, a henger felett találod 1 kis fekete doboz, amibe 2csati megy bele egy 2x2 es és egy 2x3 mas, és lehet h még 1-2 kábel, a csati oldalán van 3 betü és szám kombinációja, aszerint kereshetsz elektronikát! hajrá! (nekem van 1 eledó,)
http://www.autoalkatresz.hu/mo...
vagy KLIKK
itt az enyém

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_nsr_125_50-43076
35
Most látom a tükör dobozán honda cbr 900 van írva...
az egész szett 27000ft körül van
a lánc sokat számít hogy mijet veszel én DID 520VX 108 csapost vettem, meg uj lánckerekeket
majd tavasszal lesznek fölrakva
itt vettem: robogotuning.hu
Sziasztok. Segítségre lenne szükségem .
Vettem a cicalámpásomhoz egy jobb oldali zsír új visszapillantót (mivel az előzőnek nekimentek autóval a parkolóban). Viszont az újnak a szára teljesen másképpen áll, bár inkább lóg és így még a kormánynál is útban van. Nincs valakinek tényleg idevaló eladó tükre vagy ötlete, hogy honnan lehetne hozzávalót venni (Bár ez is a hondától van és elvileg erre való )
Szevasztok!
Nincs valakinek eladó hűtősapkája 1989-es kocka lámpás Nsr 125-re?Köszi!
Kb mennyibe kerül egy szett nem tood véletlen?
hello hengert+dugot
láncot és lánckereket vegyél ujat
Van érte egy kávé darálóm...
az is ugyan azt tudja
Szasztok!
Keresek:Első,hátsó gumit és lánc szettet!
Bagyala007@gmail.com
hengert vagy motort szeretnél venni?
Hello!
Nem érdekelne valakit egy Motowell MAGNET RS csere? képek gallériámban.
Te nem jártál iskolába?
Lehet hogy én sem írok túl helyesen de nálad azt is nehéz kibogozni hogy mit nyökögsz.
Siralmas
hello érdeklődnék hogy honda nsr125-van elado?mijen álapotpa van és mi lenne az ára
helo nem tudom hogy mijen álapotba van a hengered képet tudol kűldeni rola?nem tudom hogy te mire goldolsz árával kapcsolatban
Aksi nélkül nekemis megy... .de amikor a biztosíték volt benne a szar... akkor ugrált. :)
nekem simán megy aksi nélkül is
ugyhogy nem valószínü hogy a biztosíték rossz
Én valami zárlatra tippelnék. Trafó, v CDI, vaagy nézd meg a biztosítékot, hogy nem vágta e ki.... mert nekem már csinált ilyet, amikor félig "jó" biztosíték volt benne.
üdv mindenkinek! ha megyek és egyszercsak olyan mintha kihagyna a gyujtás és a fordulatmutato föl le ugrál, akkor mi a a gáz? köszi a választ
eladó hengerek

06204666518
eladó hengerek

06204666518
hali...egy nsr vagy ns 125-ös szeretnék venni. 50-esre van a jogsim.
50-esként is hazsnálnám a szörnyet ..csak egy alapgépen jobban lehet hallani (125ccm) hogy nagyobb mint egy 50-es..nagyon feltünő. és az idom-os változat jobb.kényelmesebb mint a sima.vagy kevésbé szemetszúró.
olaszt nem akarok venni de akkor már AF-t..de azt is 125-be..
oh köszi szépen azért