Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eladó hengerek

06204666518
eladó hengerek

06204666518
Külön-különbözik- külöNBség

A szótövet kell nézni.

Olyan szó, hogy "Külöm" olyan nincs, nem van.
Van a 2 tömítés szett között valami kűlőmbbség a márkán kivűl?
Mert a csak a hengerhez drágább mint a komplett szett.
Üdv
Jézuskrisztus...
Hali! Én innen rendeltem a tömítés szettet: http://robogotuning.hu/spd/MPW...
helo mijen nsr keresel plekszitet kőrlámpás vagy macskaszemes
Nincs valakinek hengerfej és hengertalp tömítése?
Készletből megmaradt új szett érdekelne vagy ha tudtok olcsón komplett szettet az is érdekel.
Üdv
Kitettük hülni a topikot az ablakba?
a hideg levegőbe több az oxigén és ahoz több benzink kell
Ezért lehülyézni? Egyértelmű, hogy nagy hőmérséklet változáskor a karbit állítani kell. Hidegebb levegő kevesebb benzint szállít mint a meleg tök alap fizika.
beirod, h honda, 125, nsr és a legalján ott lessz. Van minden féle színben szinte. :)
Helló!
Nincs vkinek eladó sötétitet plexije nsr-re?Vagy esetleg hol nézzek mert eddig nem nagyon találtam.
amikor tavaj megvettem a motort akkor nyáron jól ment de mikor jött a hideg akkor nem akart menni
tavasszal beálítottam 25 fokba ugy hogy akkor mennyen a leg jobban
igy lehet használni hidegbe meg melegbe is bár a nyáron mikor 40 fok meleg van akkor nem ojan erős de legalább mindíg használható
A dt fórumon már írtam(csak ott lehülyéztek érte:) hogy 5-10 fok alatt azért már állítani kellene akarbin annak aki hazsnálja télen a motort.
Nyilván tavasszal, meg vissza.
nem egy nagy etvasz, fel kell írni mit vettél ki, és azt visszatenni.
lehet hogy összerakja 1 óra alatt hogy mennyen valahogy de biztos hogy nem fogja szétszedni meg összerakni 100-szor hogy valamit álítson és utánna kipróbálj
nemrég egy babettát csináltam és azt is be kellett álítani mer nem amikor szétszedtem akkor nem jegyeztem meg hol volt a tű
aztán fél délutánom azzal ment el hogy tankot le aztán karbit széjel, tűt arrébb rak és beálítani a keveréket
még mindíg nem lett tökéletes mer max gázon befullad de igy a leg jobb mer most alacsony fordulaton jól húz
szerintem megfogja oldani. nemhinném hogy ez nagy problémát okozna neki.
ha télen álítja be akkor nyáron nem lessz jó az a beálítás
hát nekem ez túlságosan macerás. szerintem beszélek valamikor a szerelőmmel, aztán majd ő a téli unalmas estéken elügyeskedik vele.
de szerintme a fúvókákat megcsináltatom majd veled. amint értekeztem vele majd jelentkezem.
köszönöm
Háát, tulképpen illene a jeten is nagyobbat tenni, és a gázreakciótól függően az alapjáratin is emelni kellene hangyányit.

Téli karbráláshoz az alapjáratit elég csak annyira megemelni, hogy gázra gyorsan ejtse el a fordulatot.
(ha lassan esik vissza, vagy fentmarad, akkor alulra kevesel.
)

A túl kis alapjárati fuvi némileg orvosolható a keverékcsvarral, és rendszerinta tetejére a főfuvi cseréje elég.
értem. a többit nem kell cserélni? elég csak a főfúvókát?
Tudok, de CSAK FŐFUVIM VAN SAJNA.

Az viszont tetszőleges mennyiségben, és likméretben.

Igazán nem a boltolás miatt mondom, de 3-4 darab szerintem a minima amivel érdemes nekiállni próbálgatni.

300 forint /darab.
köszönöm szépen.