Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A hengerfej tömítést szoktátok pasztázni? Mik a tapasztalatok?
a hüvelyezett 20-e

a gyári nicasilos 30-e

a polini vadonat új dugóval együtt 60-e
Csá.
Egyben mennyi?
Vagy úgy nem?
Hát ez igy látatlanban elék sok minden lehet nézd át inkább alaposabban és halgasd meg hogy mennyire csörög az a blokk...
Képen látható motor összes alkatrésze eladó . E - mail : doldermotorrad@gmail.com
heló most olcsón hzzájutnék egy nsr 125 höz elvileg mostlett felújítva annyi a baja h csak szivatóval indul és kis járatás után lefullad aztmondja a gazdája a karbit kellene kitakarítani! szerintetek tényleg?
És mennyibe méred a hengerek darabját?
Keresek NSR 125 körlámpásra való plexit , akinek van írjon .
Nem tudod úgy beragasztani, hogy az százas legyen.
Menetesnek menetes de a beragasztás nem lenne jó megoldás?
Ha menetes a lik, meg lehet helicoiloztatni.
Pl ótóreszelőknek szok lenni ilyen cucc.
Hát nem igaz mindig kihagyok valamit.
Na még egy kérdés:
A hengerfejnél az egyik tőcsavar kuka mert ahogy húzom(húznám) meg szépen jön ki a hengerből,pont a termosztátnál és folyik is ezért ott a víz.
Van másik tőcsavarom de hogy rögzítsem szerintetek valami fém ragasztóval ragasszam be a csavart vagy mi ilyenkor a megoldás?
Macskaszemeshez
El is felejtem amiért írni akartam a nagy szájkaratéban.
A hengerfej tömítéshez kell tömítő pasztát használni?
Hogyan szoktátok ezt megoldani?
Mennyivel egyszerűbb lett volna egyből hasonlóan reagálni.
De mindenj, enji.
Az más, az elgépelés, olyasmiért nem szokott szólni senki.
Továbbá, ha hülyeséget írok, utána nem nekem áll följebb.
De persze, részint igazad van, ha jobban figyelnék, nyilván kevesebb volna benne a szemet zavaró hiba.
De én legalább igyekszem
Belátom sok az a négy hiba nem is vagyok rá büszke, de mi a szarért nem a saját dolgoddal foglalkozol? Nem én vagyok itt az egyetlen aki elírt egy szót. Reggel volt meg siettem a suliba ennyi.
Szerintem vannak itt elég durván írni nem tudó hozzászólók nekik se szól mindenki minden elírt szóért.
De szerintem itt fejezzük be ezt mert még elfajulna.
Ja igen és szeretem a hangulatjeleket, sajnálom ha zavar de ezután is lesznek a hozzászólásaimban.
Üdv.
Amikor rád jön az 5 perc, akkor minden második szavadat lehet csak kivenni
Volt szó itt nemrég a ledes műszerfal világításról.
Láttam egy egész jó módszert erre, és félelmetesen egyszerű, kell venni egy jó kis nagyobb méretű ledet, és nagyon finoman mattra csiszolni a külső felületét, ettől sokkal szórtabb lesz a fénye.
Még nem próbáltam, de képeken használhatónak tűnt a megoldás(nem motor műszerfal világítás topicban láttam )
Nincs is min vitatkozni.
Mosolyfejek berámolása helyett hasznosabb volna egy helyesírás ellenőrzöt keresned, mert egy szón belül 4 hiba az több mint sok.
Hát most nem fogok vitatkozni veled te vagy itt a legprofibb meg legtökéletesebb az a lényeg .
Delort megköszönöm ha megkeresed.
Üdv.
Egyetlen hiba?

ezt írtad: "kűlőmbbség"

Ez így 4 hiba.

Egyetlen szón belül.
nekem van tömítés meg hengerfej is. ha gondolod előszedem ha már az önindítómat nem vetted meg
Köszönöm szépen hogy a hozzászólásomban lévő egyetlen hibát észre vetted és kijavítottad.
De látom egyedül én hibáztam ezen a fórumon helyesírásilag.
eladó hengerek

06204666518