heló most olcsón hzzájutnék egy nsr 125 höz elvileg mostlett felújítva annyi a baja h csak szivatóval indul és kis járatás után lefullad aztmondja a gazdája a karbit kellene kitakarítani! szerintetek tényleg?
Hát nem igaz mindig kihagyok valamit.
Na még egy kérdés:
A hengerfejnél az egyik tőcsavar kuka mert ahogy húzom(húznám) meg szépen jön ki a hengerből,pont a termosztátnál és folyik is ezért ott a víz.
Van másik tőcsavarom de hogy rögzítsem szerintetek valami fém ragasztóval ragasszam be a csavart vagy mi ilyenkor a megoldás?
Az más, az elgépelés, olyasmiért nem szokott szólni senki.
Továbbá, ha hülyeséget írok, utána nem nekem áll följebb.
De persze, részint igazad van, ha jobban figyelnék, nyilván kevesebb volna benne a szemet zavaró hiba.
De én legalább igyekszem
Belátom sok az a négy hiba nem is vagyok rá büszke, de mi a szarért nem a saját dolgoddal foglalkozol? Nem én vagyok itt az egyetlen aki elírt egy szót. Reggel volt meg siettem a suliba ennyi.
Szerintem vannak itt elég durván írni nem tudó hozzászólók nekik se szól mindenki minden elírt szóért.
De szerintem itt fejezzük be ezt mert még elfajulna.
Ja igen és szeretem a hangulatjeleket, sajnálom ha zavar de ezután is lesznek a hozzászólásaimban.
Üdv.
Volt szó itt nemrég a ledes műszerfal világításról.
Láttam egy egész jó módszert erre, és félelmetesen egyszerű, kell venni egy jó kis nagyobb méretű ledet, és nagyon finoman mattra csiszolni a külső felületét, ettől sokkal szórtabb lesz a fénye.
Még nem próbáltam, de képeken használhatónak tűnt a megoldás(nem motor műszerfal világítás topicban láttam )
Nincs is min vitatkozni.
Mosolyfejek berámolása helyett hasznosabb volna egy helyesírás ellenőrzöt keresned, mert egy szón belül 4 hiba az több mint sok.
a gyári nicasilos 30-e
a polini vadonat új dugóval együtt 60-e
Egyben mennyi?
Vagy úgy nem?
Pl ótóreszelőknek szok lenni ilyen cucc.
Na még egy kérdés:
A hengerfejnél az egyik tőcsavar kuka mert ahogy húzom(húznám) meg szépen jön ki a hengerből,pont a termosztátnál és folyik is ezért ott a víz.
Van másik tőcsavarom de hogy rögzítsem szerintetek valami fém ragasztóval ragasszam be a csavart vagy mi ilyenkor a megoldás?
A hengerfej tömítéshez kell tömítő pasztát használni?
Hogyan szoktátok ezt megoldani?
De mindenj, enji.
Továbbá, ha hülyeséget írok, utána nem nekem áll följebb.
De persze, részint igazad van, ha jobban figyelnék, nyilván kevesebb volna benne a szemet zavaró hiba.
De én legalább igyekszem
Szerintem vannak itt elég durván írni nem tudó hozzászólók nekik se szól mindenki minden elírt szóért.
De szerintem itt fejezzük be ezt mert még elfajulna.
Ja igen és szeretem a hangulatjeleket, sajnálom ha zavar de ezután is lesznek a hozzászólásaimban.
Üdv.
Láttam egy egész jó módszert erre, és félelmetesen egyszerű, kell venni egy jó kis nagyobb méretű ledet, és nagyon finoman mattra csiszolni a külső felületét, ettől sokkal szórtabb lesz a fénye.
Még nem próbáltam, de képeken használhatónak tűnt a megoldás(nem motor műszerfal világítás topicban láttam )
Mosolyfejek berámolása helyett hasznosabb volna egy helyesírás ellenőrzöt keresned, mert egy szón belül 4 hiba az több mint sok.
Delort megköszönöm ha megkeresed.
Üdv.
ezt írtad: "kűlőmbbség"
Ez így 4 hiba.
Egyetlen szón belül.
De látom egyedül én hibáztam ezen a fórumon helyesírásilag.
06204666518