Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát akkor szerinem neked is ilyesmi fog kijönni.
legalábbis szerintem. bár ez sokmindentől függ. de főleg a karbi beállítástól.
mert azt tudom hogy az enyémben a gyárinál kisebb főfúvóka van, de nemtom miért... ugyan úgy megy mint a többi nsr. asszem 115 ös főfúvóka talán.
szóval lehet hogy ha nagyobb van benne akkor többet eszik. de szerintem úgyis 4 liter körül kell lennie.
Szia! Én sem nyitogatom, 50-ről ültem át, hosszú távozok és 90-el megyek, remélem hasonló élményem lehet
Királynak hallatszik a 3,5 littyó
5-6 liter a normál. de inkább 5 normális használattal.
ha meg sikerül spórolnod akkor még kevesebb is lehet jóval.
én tudtam olyat régen, már nem bírom ki, hogy a power 100 kmer alatt talán 2-3 × ha kinyílt és utazóban mentem szinte végig 90 el úgy 3.5 es fogyasztást mértem többször is.
szinte senki nem hiszi el, énsem akartam elhinni de tényleg így volt.
manapság már nem bírok ellenállni neki hogy ne húzzam neki. szóval úgy hogy ha tépem neki rendesen 5-5.5 körül eszik.
Milyen fogyasztás körül várjak a JC-20-as NSR-emtől? (Poweres)
Mi az ami normálisnak mondható?
hát én még ha felvenném akkor sem tudnám megnézni, mert rámegy a kabát, arra még a kesztyű. mire megnézném addigra 2 × előveszem inkább a telómat a zsebemből.
de egyépként nem kicsi.
mert igazából ez az enyém
és pont jól látható. ha rajta ülsz pont méretes. nemis túl nagy nemis kicsi, pont jó. a feladatát ellátja
nekem mindig a karomon vagy úgy h ilyen gondom nincs, de azt elég kicsi nem ?
hali emberek.
mi a véleményetek eről a képről?
nemtom hogy vagytok vele de én mindig hiányolom az órát a motoromról. ti nem?
lehet énis csinálok egy hasonlót, nekem nagyon bejövős a dolog.
szerintetek?
jah csak enyémen van valami fém lap a hátulján számok meg betük vanak rajta :D :P
ryder.16@hotmail.com
adsz egy msn-t?
lesd meg a gépem,majd csak ugyanolyan
először csavarj egy egész fordulatot kifele aztán ha ugyse jó akkor meg 2 fordulatot befele
valahogy javulnia kell
addíg próbáld amíg jó nem lessz
erre nincsen pontos beálítás mer nagyban függ attól hogy a karburátorod mijen kopott és hogy a síbertű mejik álásba van
meg hidegbe az enyém gyengébb mint meleg időbe
de szivatóval nem akar leálni hanem csak felpörög és merre fele csavarja kifele vagy befele
álítsál a karburátor keverék csavarján
szivatóval le kell álnia ha jól van beálítva
Szevasztok lenne egy olyan problémám hogy a motorom felújítás után csak szivatóval akar rendessen kipörögni. karbit kitakarítottam menbránlapok elzárnak . elöre is köszönöm a segítségeteket
szevasz. megvan a videó az önindítórol meg a képek szétszerelt álapotban. msn-re gyere fel majd.
Örülj hogy nem a finneknél laksz
Majd jövőre
élnek= télnek. az akart lenni.
ááá. nem bírom már.. mikor lessz már vége ennek a kibaszott élnek?

mondjátok hogy: "max egy hónap van hátra srác tarts ki" vagy valami ilyesmit
Az jó lenne!
Légyszíves minél előbb ha lehet mert sürgős lenne.
Üdv
nekem van önindítom de nemtudom hogy működik-e mer használtan vettem és még nem kellett eddíg
majd letesztelem aztán irok hogy mijen
Nagyon sürgősen keresek megvételre 125ös NSR önindítót.
Csak hibátlan állapotú érdekel.
hord93@freemail.hu
Visszaszívom amit az előbb írtam,pedig már én is megörültem nem nsr hanem olasz nsf blokk...:(
Tudok egy eladó nsr blokkot,hengerszett,főtengely,kuplung,gyujtás minden jó,váltóval van állítólag vmi...ha vkit érdekel vagy főbb alkatérszei,akk megveszem és eladom darabokban!
Bocsi,96-os nem 2006 benéztem.2006-ban hozták be svájcból.Ott lett kivonva a forgalomból.