hali emberek.
van valaki akinek úgy van felrakva a kipufogó nsrre hogy nincs a leömlőnél közvetlen az a fém karika szerü izé (nemtom máshogy leírni) hanem csak két nagyobb alátéttel felvan csavarozva a kipufogó közvetlen pereme?
ha igen nem ereszt ott vagy ilyesmi? meg lehet ezt normálisan oldani?
köszönöm
Az alapjáratifuvi menete néhány tizeddel sűrűbb, mint a normál m5-ös.
(nem találtam hirtelem a menetfésűkészletem:)
Az említett bvf(simson) fuvi, ont mint mondtam, jobban hasonlít, de nem azonos.
A normál metrikus csavart egy menetnyit sem lehet betekerni, a bvf fuvit viszont pár menetet igen, de az is megszorul.
el tudom képzelni, hogy egy pontatlanabb bvf fuvi, ami méret alatt van, és egy kopottabb karbiházba becsavarható különösebb erőltetés nélkül.
Persze, etttől még nem jó bele:)
Szia!
Az alapjárati egyszerú téma. Szabvány 5mm-es fúvóka az 50ccm-es karbikban ilyen a főfúvóka. Szinte minden dellortóval szerelt robogóban is. Sőt a simsoné is szabány 5mm-es, mindegyik jó az nsr karbijába alapjáratinak. 5mm-es készletekkel tele van a net. Én pl 2Extreme készletet vettem. De simson fúvókát is találsz bárhol a lényeg hogy M5-ös legyen. Nagyon egyszerű szerezni. A főfuvi már más téma de abban Zoli tud segíteni! Üdv!
A karbit fejjel lefelé fordítod, úgy hogy az úszó a saját súlyától lenyomja teljesen a tűszelepet. Majd megméred a karbi pereme és az úszó legfelső pontja közötti távolságot. 24mm-nek kell lennie +/- 1mm
Nekem is lenne egy kérdésem 9000 - fölött 4 és 5 fokozatban megcsúszik a kuplungom 6. ba felrakom ott meg fog. Mit cseréljek, rugó, lamella, vagy a acéllamellákat?
A lamellák bőven benne voltak a manualba megadott méretbe.
Kinek mi az ötlete?
van valaki akinek úgy van felrakva a kipufogó nsrre hogy nincs a leömlőnél közvetlen az a fém karika szerü izé (nemtom máshogy leírni) hanem csak két nagyobb alátéttel felvan csavarozva a kipufogó közvetlen pereme?
ha igen nem ereszt ott vagy ilyesmi? meg lehet ezt normálisan oldani?
köszönöm
Nekem van egy szép mikunim(28-as) olcsóért :D.Ha érdekel írj rám.
Üdv.
Az alapjáratifuvi menete néhány tizeddel sűrűbb, mint a normál m5-ös.
(nem találtam hirtelem a menetfésűkészletem:)
Az említett bvf(simson) fuvi, ont mint mondtam, jobban hasonlít, de nem azonos.
A normál metrikus csavart egy menetnyit sem lehet betekerni, a bvf fuvit viszont pár menetet igen, de az is megszorul.
el tudom képzelni, hogy egy pontatlanabb bvf fuvi, ami méret alatt van, és egy kopottabb karbiházba becsavarható különösebb erőltetés nélkül.
Persze, etttől még nem jó bele:)
(vagy legalábis nem jellemző)
An amelyik fuvi menetemelkedése alig különbözik , például a kis dellrotyóké MAJDNEM azonos, a normál m5-ös menettel.
De csak majdnem.
Pont ezért nem gyártok plédául phbg hez főfuvit, mert mindenki a simsonét tekergeti bele.
Igaz, hogy nem teljesen stimmel, de bele lehet hajtani.
Az mondjuk, már más kérdés, hogy a simson fúvóka geometriájának köze nincs a dellrotyó fuvi geometriájához.
Tehát bele lehet tekerni, csak éppen nem a legjobb megoldás.
(mellseleg, szoktam átkalibrálni simson fuvikat, kb 20 ból egynek sincs köze ahhoz, ami bele van ütve, nem ritka, hogy semmiylen lik sincs rajtuk:)
Összegezve, nem hszem, hogy a dellrotyó alapajárati fuvijának helyére jó a simson fuvija.
Az alapjárati egyszerú téma. Szabvány 5mm-es fúvóka az 50ccm-es karbikban ilyen a főfúvóka. Szinte minden dellortóval szerelt robogóban is. Sőt a simsoné is szabány 5mm-es, mindegyik jó az nsr karbijába alapjáratinak. 5mm-es készletekkel tele van a net. Én pl 2Extreme készletet vettem. De simson fúvókát is találsz bárhol a lényeg hogy M5-ös legyen. Nagyon egyszerű szerezni. A főfuvi már más téma de abban Zoli tud segíteni! Üdv!
A lamellák bőven benne voltak a manualba megadott méretbe.
Kinek mi az ötlete?
Baírod a keresőbe:
Dellorto manual és ott az elsp oldalon sok hazsnpos van, ez a Gregory Bender is.
www.thisoldtractor.com/gtbende..." target="_blank">link
www.thisoldtractor.com/gtbende..." title="http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:WxV0PLbBa7wJ:www.thisoldtractor.com/gtbende..." target="_blank">http://webcache.googleusercont...
A kolege által betett kép az jó.
VAn valami dellrotyós oldal, minden kalgulátor benne van, csk nem találom:)