Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Inkább lomex. Hestore-t nem csípem
nem kinevetlek! félreértés ne essék! csak leesett hogy az izzó az nem fehér fényt ad , de am ami gyárilag kék azok is olyanok hogy valami festék rá van fújva,csak tudták a szineket
attól függ milyen jó állapotú
Hiába kiröhögsz.. Próbáld ki... :) És rájössz.
lol
Kékkel festettem... és zöld lett... mivel csak egy rétek rajta... attol sárga az alvilágítás.... :) Próbáltam sokat.. a pirosbol pl rózsaszín lett :D vagyos halvány piros... :)
de akkor ne zöldel fesd be :D hanem kééékkeeel
multkor haverommal valami lakás dekorálásal foglalkozó cégtöl rendeltünk és ott olcsóbban adták a ledet
először paráztunk hogy valami gagyit küldenek de tényleg ojan jó minőségüt küldtek mint ami a honlapon le volt irva
majd megkeresem azt a boltot
Itt talán találsz ledet:
itt
az a baj a festett izzó az világos kék volt de úgy érzem szét kell szednem az egészet mert nekem a ledes csak a napi számlálót világítja és figyeltem hogy raktam be mind világított de még foltok sincsenek sajnos de helyzet jelzőnek nagyon jól világít
Hali!
Mennyire ócsó?
akkor most már csak egy olcsó és kitűnő állapotú hondát keresek
nekem meg ojan volt hogy melegítettem ithon és fölborult
de még akkor is ment tovább hideg motorral
csak az index törött el de azt majd a télen megcsinálom ha nem lessz motoros idő
most vásznas ragasztó szalaggal van fölrakva már legalább 800km-t mentem vele igy
Nem minden gányolás ami otthon készül.
Kategóriájában, a legmegbízhatóbb. :) Nem a leggyorsabb, meg a leg sportosabb, de túrázásra, dolgozni járni vele... a Legjobb. Nem görnyetsz meg rajta annyira ,mint pl az RS-en vagy a mito-n. :)
De.. persze ez csak az én véleméynem.
én biztos nem rakok bele semmi gányolást
jó ugy az ahogy megtervezték
az a lényeg világítson
nekem inkább azzal vannak problémáim hogy előre nem sokat világítt a gyári lámpa (régebbi kör lámpás)
az uj cica lámpásba már halogén égő van?
Ez.
Én eltaknyoltam vele szakadó esőbe, letört a kuplungkar meg a váltókar vége, de hazavitt. Aztán haonló okokból közvetlen ezután megint elnyaltam vele de gyorsabban, ekkor semmi nem tört le róla, de ahogy felállítottam pöccre indult, és hazavitt. És sosem fordult elő hogy ezt ne tette volna meg
Ha jól rakod be a ledet, egy kis prizmával, és a prizmafelé fordítod az elejét, akkor működik, csináltam már ledes műszerfal világítást, ha telibe világítod biztos szar lesz, nem lesz szép egyenletes mindenhol a fény.
125-ös kell segédmotorként,jelenleg infókat gyűjtök melyik márka a megbízhatóbb
ha elég nagy fényereje van a lednek akkor sokat bevílágítt mer a fény visszaverődik
de ahhoz legalább 11 candella kell
Nagyon köszi!
Ha jól emlékszem 2 a km óra alá (kicsi) 1 a Fordulatszámmérő alá (Nagy) Meg mégegy a hőfok mérőhöz(Kicsi)
akkor majd megpróbálok én is beszerezni. Nagyon bejön, plusz még kékre lesz festve a motor. Hány darab kell?
Fú, nem... kivettem a gyárit.. és bevittem egy autós boltba.. és mondtam,hogy ilyet kérek csak kékben.. és adtak.. :)
Azt meg tudod mondani, hogy milyen erős kék izzót tettél bele?