Karbiból nem jöhet hang :) recsegő hangot állva be kéne azonosítani... a power ugye a hengernél a kipuf felé mozgat egy kis "lemezt" az ami mozog (és 1ébként nem), a másik hogy valami nagyobb gáz van a blokkba (kuplung körül pld, vagy váltó talán)
emberek valaki homályosítson már fel.
nézzétek meg ennek a hirdetésnek a 6. képét. a első teleszkópokat nézzétek. olyanok mintha megedzették volna. ilyen kékes, mint amikor az acélt megedzik. de hogy mitől?
életemben nem láttam még ilyet. http://www.motor.hu/hasznaltmo...
Sziasztok, lenne egy kis problemám... Valami van a motorommal.. de nemtudom hogy mi... 8 ezernél.. amikor nyit a power... egy furcsa recsegő hangot ad ki... nemtudom honnan jön... a power motorra tippeltem.. hogy széttesetek a kis fogaskerekek.. de nem..(kicseréltem másikra is ) Tehát szerintem a blokk bol jön.... vagy a karbibol.. ? Esetleg valaki tudna valamit ? Látott már valaki ilyet ? A motor most lett felujjítva... 6 e km van az ujj blokkba.
az egész üres, mint egy vénasszony lába köze... a rezó csak a formája miatt szükséges, hogy a motor ne veszítsen kompressziót, és csak a folytottakban volt gányolás. amúgy teljesen csupasz. a perforált tompító az oldalán az a hang elnyeléséért felelős, és nem fogja vissza a teljesítményt. én a tuningot a karbinál, és a gyertyánál kezdeném. azután dugó, hengerfejből egy kevés... stb.
nem dehogy is.
a dob az cserélve lett egy gianelli dobra.
a rezóról beszélek. de ez Rs nél volt, de hogy haver mit szedett ki belőle azt nemtom.
az enyémmel az nsr en semmti nem csináltam az full gyári. csak láttam benne valami ilyen kis lyukas lemez szerü izét, már amennyire beleláttam a leömlőnél. biztos azt lehetne kiszedni belőle vagy nemtom.
jaja. nemis vágtam volna szét, mert sajnáltma volna összegányolni.
de szerintem van benne valami, ilyen kis lyukas lemez van benne végig meg mittom én.
én is k&h-nál vagyok és jövőre csak 4500ft lessz a biztosítás
én 6000km-t raktam bele de még nincsen vége a szezonnak
nem tudok felújító készletről de lehet hogy van, inkább takarícsd ki meg álícsd be rendesen és akkor jó lessz
meg mosd ki a légszürőt is
nekem 4,7-et eszik
cseréld ki a gyertyát ujra és akkor csökken a fogyasztás
ja. haver is azt csinálta az rsen. kiszedett belőle mindent amit csak lehetett aztán elég buta lett.
énis megcsináltam volna vagyis megcsinálta volna nekem is, de nem volt szivem szétvágni a kipufogómat.
hát ez több dologtól is függ. pl van 10 % kedvezmény asszem öreg motor kedvezmény. gondolom ez neked is van mert szerintem nsr ed van neked is. aztán ha esetleg okoztál valami balesetet vagy fizetet már neked a biztosító akkro már egyől máshogy állnak hozzá.
meg ugye a fizetés díja is sokat számít én pl csekken fizetem évente ezis valami kedvezményt von maga után.
de z a 4600 még nem biztos, mert még nem jött meg a hivatalos árajánlat ez csak netes számítás. de szerintem mivel egy kategóriát feljebb léptem asszem B2 es kategóriába talán így olyan 5000 körül leszs max. nagyon max.
leg egyszerűbb ha bemész a K&H hoz és megkérded, nem kerül semmibe, időben talán 15 perc.
helo.
nos n nem váltok, mivel tavaly váltottam. Allianznál voltam és 12 ezretfizettem 1 évre.
meguntam átmentem a K&H hoz és egyből 5600 ft körül fizettem. és ez a leg olcsóbb biztosító.
én most számoltam ki neten és idén 4600 ft körül lessz jövő évre nekem.
és énis eléggé fiatal vagyok. 18 leszek nemsokára. igaz nekem ez már második 125 ös gépem de ez nem jelent semmit. amikor még megkötöttem jogsim sem volt és úgyis ugyan annyi volt asszem.
Sziasztok!
Ti váltotok idén biztosítót?Megéri?
Én a k&h-nál vagyok másfél éve, és 7 ezer körül fizetek egy évre.(igaz nekem ez az első rendszámos gép és fiatal is vagyok)
Idén én kb. 4 ezer kilométert raktam a gépbe.(300km volt a leghosszabb egyfolytában) Nektek?
Más:
az nsr karburátorához honnan és mennyiért tudok vmi felújító szett félét venni?
Bocsi a hosszú írásért de ritkán lépek fel a nevemre,általában csak olvasom a fórumokat
Széles utat,olcsó benzint!(nekem 5,5l körül eszik)
nézzétek meg ennek a hirdetésnek a 6. képét. a első teleszkópokat nézzétek. olyanok mintha megedzették volna. ilyen kékes, mint amikor az acélt megedzik. de hogy mitől?
életemben nem láttam még ilyet.
http://www.motor.hu/hasznaltmo...
hord93@freemail.hu
a dob az cserélve lett egy gianelli dobra.
a rezóról beszélek. de ez Rs nél volt, de hogy haver mit szedett ki belőle azt nemtom.
az enyémmel az nsr en semmti nem csináltam az full gyári. csak láttam benne valami ilyen kis lyukas lemez szerü izét, már amennyire beleláttam a leömlőnél. biztos azt lehetne kiszedni belőle vagy nemtom.
Az ám a nagy tunig:)
de szerintem van benne valami, ilyen kis lyukas lemez van benne végig meg mittom én.
csak a macskalámpásba raktak kipufogó fojtást de abba se mindegyikbe
én 6000km-t raktam bele de még nincsen vége a szezonnak
nem tudok felújító készletről de lehet hogy van, inkább takarícsd ki meg álícsd be rendesen és akkor jó lessz
meg mosd ki a légszürőt is
nekem 4,7-et eszik
cseréld ki a gyertyát ujra és akkor csökken a fogyasztás
ha nincsen rendszám akkor M vagy B jogsi elég
Ha valakinek kell valami írjon egy e-mailt megegyezünk.
hord93@freemail.hu
énis megcsináltam volna vagyis megcsinálta volna nekem is, de nem volt szivem szétvágni a kipufogómat.
meg ugye a fizetés díja is sokat számít én pl csekken fizetem évente ezis valami kedvezményt von maga után.
de z a 4600 még nem biztos, mert még nem jött meg a hivatalos árajánlat ez csak netes számítás. de szerintem mivel egy kategóriát feljebb léptem asszem B2 es kategóriába talán így olyan 5000 körül leszs max. nagyon max.
leg egyszerűbb ha bemész a K&H hoz és megkérded, nem kerül semmibe, időben talán 15 perc.
Ha én újrakötném akkor nekem is olcsóbb lenne?Mióta megvan nem csökkent.Az a 4600 az már jó lenne nekem is
nos n nem váltok, mivel tavaly váltottam. Allianznál voltam és 12 ezretfizettem 1 évre.
meguntam átmentem a K&H hoz és egyből 5600 ft körül fizettem. és ez a leg olcsóbb biztosító.
én most számoltam ki neten és idén 4600 ft körül lessz jövő évre nekem.
és énis eléggé fiatal vagyok. 18 leszek nemsokára. igaz nekem ez már második 125 ös gépem de ez nem jelent semmit. amikor még megkötöttem jogsim sem volt és úgyis ugyan annyi volt asszem.
Ti váltotok idén biztosítót?Megéri?
Én a k&h-nál vagyok másfél éve, és 7 ezer körül fizetek egy évre.(igaz nekem ez az első rendszámos gép és fiatal is vagyok)
Idén én kb. 4 ezer kilométert raktam a gépbe.(300km volt a leghosszabb egyfolytában) Nektek?
Más:
az nsr karburátorához honnan és mennyiért tudok vmi felújító szett félét venni?
Bocsi a hosszú írásért de ritkán lépek fel a nevemre,általában csak olvasom a fórumokat
Széles utat,olcsó benzint!(nekem 5,5l körül eszik)