Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Most találtam nekem nem lesz de tetszik szó ami szó!
ITT
87ben nem volt még 125ös nsr , az mc21 már 60 Le, de a japán változat abból is csak 45Le, azért ennyi mert ez szabály volt náluk... Az enyémre azt mondják 55Le fojtatlanul.
Akkor az 500-asok 120 lóvasok vagy milyen logika ez?
több erőnek kellene abba lenni
ha a 125-ös 30le, akkor a 250-es 60le
87es, és 33 kw -os ha minden igaz, gyárilag ennyivel jöttek be, remélem ennyi lesz a forgalmiban is.
már én is gondolkoztam egy ijen 250-es 2t motoron de nem merek venni mer félek hogy csak költeni kell rá
majd ird meg hogy mijen fogyasztása van
és a forgalmiva hány kw van irva?
mindehol más adatokat mondanak 50-70 lóerőig
a tiéd mikori évjárat?
Hát nem. De ez ár örökre megmarad :) Ez a 3. Hondám :)
üdv újra a csapatban.
nemtudtad az nsrt letenni mi
És újra NSR-es vagyok :) Csak most V2 blokkal :)
ilyen DUNLOP gumiról tud valaki tapasztalatot vagy valamit mondani?
ezeket akarom megvenni. használtak kb 80 % os gumik.
állítólag nagyon jók, de nem nagyon tudok róluk semmit.
köszönöm a segítséget
Rongyember!
Neked az én motorom feküdne!
Előző hozzászólásba ott a hírdetés linkje, pillants rá ;)
Eladó az nsr-em!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_nsr_10kw_papir-42
62297
Ahogy gondolázod.
SZétszedtem a karbit megnéztem a fúvókák méretét,a subertű alulról a 2. rovátkába volt most középre raktam! Tudom,hogy javarészt közép for szám tartományban számít,de azért kihat alulra meg felülre is(legalább is ezt tapasztaltam),most elforog 11000ig! Uh szerintem nem próbálkozok fúvókákkal,azért köszi szépen,hogy segítettél volna! Üdv!
jaja
Biztos tuti gép használtba nincs
Vagy veszel egy rosszat bocs felújításra szorulót de mindene meglegyen! Amit meg csinálsz magadnak és tudod, hogy rendben van, de akkor sem lesz ocso, vagy veszel egy drágább tutit, (ami biztos tuti).
Mint írtam is "Sok sikert!"
ezt én is észrevettem,de ezért is nem ugrok bele egyből vásárlásba...előbb az infó majd aztán a szórakozás
Hát, hogy mind a kettő jó legyen szerintem nehéz lesz találnod.
Olcsó is meg jó állapotú is nehéz lesz. De vannak még csodák.
Azt olvastam egy oldalon, hogy a motort azért adják el mert vagy kategória váltás van, vagy kell a zsé, de nagyon, vagy mert motorfelújítás előtt áll. Hát sok esetben a legutolsó az igaz.
Persze ez szerintem.
Sok szerencsét! Ezt jó szándékkal írom.
Na akkor méret és árak:
Csak találtam és biztos van ócsóbb is:
itt:
Jaja olyan lett Ugyanoylan.:)
ha izzó akkor NEM lehet műanyag mert elolvadna mivel az elég keményen ad le hőt, sztem ilyen kínai google fordítóval lett lefordítva de végülis, a kép ami fentvan az olyan lett?
Nah baszki.. msot bekavartam magam is... ::D:D a papírjára azvolt írva.. hogy kék ízzó vagy mi.. :D de lehetséges hogy LED... :D És ja müanyag. :D
mimimi? most akkor izzó v led? és műanyag?
mivan o.O
Tévedsz.. :) Az enyémnek nem Kék az üvegje se.. hanem fehér.. :) (Amúgy müanyag,) Csak a foglalata kék.. És mégis ugy világít.. mint láttuk a képen. amit mutatott. :)