annyival lessz jobb hogy az nem lessz behorpadva
amugy fölhivnám a figyelét mindenkinek a mókus simsonjának kipufogójára
ez az alig használt arrow patika állapotba van ahhoz a simson kipufogóhoz képest
annyira össze van horpadva hogy csoda ha még átmegy rajta a füst
mégis simán fölveszi kerékre amikor csak akarja
én nem de aki készítti az igen.
és attól hogy nincs ráírva hogy "arrow" attól még az a kipufogó lehet egy pontos másolat.
csak egy kis logika meg józan ész kell hozzá, és nem ez a mindenki által kedvelt márkafüggőség.
ahoz a 15höz hozzáteszek még 10 et és csináltatok rá egy zsír új kipufogót. aminek ugyan olyan hatása lessz mint annak, gyönyörűen néz ki, nincs szétrohadva, behorpadva, nincs agyonhegesztgetve meg foltozva és nincs tele kokszal.
szóval felőlem oda rakod azt a kipufogót ahova akarod, engem nem érdekel
Szia a hajam helyet a motoromra rakom inkább de azért azon is gondolkozhatsz hogy mit kapsz ennyiért és a nevetséges párezer forintokért nem adom oda mert nem kenyérre kell a pénz
na most fogom vinni műszakisztatni a motoromat azután egyből friss műszakival eladom
ja és most már megrendeltem az új matricát hogy ne nsr50 legyen hanem nsr125
:D
úgy hogy ha kell valakinek egy patent szalonképes friss műszakis nsr 350 ezerért szóljatok (költségmentes)
Bocsi,de azért vannak akik tényleg váltás miatt adják el a vasat!
Én is majd paszolni akarom a kincsemet,de csak mikor meglesz a másik csak még nagyon ugrálnak az árak!
De azért igazad van nagyon oda kell figyelni vásárláskor mert simán átverik az embert !
amugy fölhivnám a figyelét mindenkinek a mókus simsonjának kipufogójára
ez az alig használt arrow patika állapotba van ahhoz a simson kipufogóhoz képest
annyira össze van horpadva hogy csoda ha még átmegy rajta a füst
mégis simán fölveszi kerékre amikor csak akarja
és attól hogy nincs ráírva hogy "arrow" attól még az a kipufogó lehet egy pontos másolat.
csak egy kis logika meg józan ész kell hozzá, és nem ez a mindenki által kedvelt márkafüggőség.
szóval felőlem oda rakod azt a kipufogót ahova akarod, engem nem érdekel
de olyan mind1 15 ért kend a hajadra nyugodtan.
http://www.kepesmotor.hu/onroa...
az szuper.
köszönöm.
ja és most már megrendeltem az új matricát hogy ne nsr50 legyen hanem nsr125
:D
úgy hogy ha kell valakinek egy patent szalonképes friss műszakis nsr 350 ezerért szóljatok (költségmentes)
magyarul fasza
Nem is kételkedem benne!
De mint írtam is olvastam ezen a weboldalon ahol sok érdekes tanácsokat találtam:
itt
azok az 500-asok amikkel még 98-99-be mentek a moto gp-ben azok 180le körül voltak
Én is majd paszolni akarom a kincsemet,de csak mikor meglesz a másik csak még nagyon ugrálnak az árak!
De azért igazad van nagyon oda kell figyelni vásárláskor mert simán átverik az embert !