Ha üvegfestékkel festi, az inkább zöld lessz :) Próbáltam énis :P:)
Nekem az úgy nemnagyon tetszett, :) Inkább megvettem 700 ft ért az összes kék ízótt.:)
Eláruljam a titkot hogy miért nem? Azért mert ha jobban megnézted volna ahonnan kiszeded a műszerfal világítását (izzót) abban van egy kis alumínium kupak ami "szétszórja" a fényt, csak ugyebár ledeknél nem 360fok-ban szóra hanem Jó esetben 120-160 fokba! ha azt kitudod szedni vagy máshelyre rakod az ledeket akkor lesz csak normális (használható és esztétikus) világításod, csak power ledekkel dolgozz a többi az kuka, de a legolcsóbb és leg1szerüöbb ha kicsit nagyobb izzót veszel és lefested üvegfestékkel (nem viccelek) hajrá!
Úgy érti hogy nem világítja be az egész műszerfalat, csak azok a részek látszanak kéken, ahol az izzók vannak a műszerfalban, attól pár centire már sötét, vagy max nagyon halványan világít
jó a mindennapi használatra mer elég megbízható és olcsó az éves fentartása
ha csak rövid távra kellene 5-10km akkor inkább valami 50-est vegyél
de ha 20-30km kell menni vagy többet akkor már megéri ijent venni
enyém elég sokat megy, nem minden nap de ritka az a hét ha nem megyek vele
100-110-et simán viszi tartósan
fogyasztása 4,5-5 liter között szokott lenni
Nekem összes eddigi motorom ,illetve bátyám 25ösei is ilyenek voltak, baráti körben is van jó pár moc és szivatóval hidegen 5-6000ig simán felpörögtek,kis idő múlva lassan vissza! Melegen ha rárakom a szivatót természetesen leesik a fordulat(belefullad a sok kajába) le is állna..Nade akk GI elmondása szerint nem így kellene lennie...
nekem 40000 km van benne és még mindig szalad, viszi a 160-at. idomok elöregedtek, és sok dologra ráfér a csere. az enyém az utolsó körlámpások egyike. vén darab, de megy. az újabbak blokkban nem sokkal térnek el, tehát az biztosan erősségük, és szépek is. ha még1x motort vennék, ilyet vennék! az rs aprilia nekem nem jött be
nekem jó igy ahogy van
9000-nél tovább nagyon ritkán szoktam pörgetni
majd tavasszal rakok bele másik dugót aztán akkor jó lessz
nemrég jöttem haza, mentem egy kört a bakonyba 110km
elég sokan motoroztak még
Akkor ott szerintem a tiéd is folytott a Cdi, mert nekem folytottal annyit pörgött. 10500az folytatlannal szar dugóval 12 őt .. msot ujj blokkal, nekem olyan 12 töl gyengül el és 13500 at pörög (ha nemfuj a szél, még 5 ben is, 6.ban csak 13
enyémre is már ráférne egy javíttás mer már nem ojan erős
főleg szembeszélbe van amikor nem birja a 6.-at
multkor 4.-be még kipörgött végig, 130 volt a vége és nagyon jól huzott
de 6.-ba már nem pörög ki végig
még pár ezer km aztán tavasszal rakok bele uj dugót
Nekem az úgy nemnagyon tetszett, :) Inkább megvettem 700 ft ért az összes kék ízótt.:)