Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

email címeket gyűjtesz?:p
Halihó ! Akit érdekel tudok egy kis kiegészítő pénzkereseti lehetőséget ajánlani az interneten! Semmit nem kell előre és utólag sem fizetni, a kereseted attól függ, hogy mennyit foglalkozol vele. Nekem bevált ! :) Bővebb információért küldj egy e-mailt a következő címre: motoros88@indamail.hu Tárgy: Pénzkeresés a neten 1.
Oké.
Köszönöm.
jaja, enyémet is bemondták úgy hogy"körözött-e"de szerencsémre nem... még az kellett volna
Alvázszámot minden igazoltatásnál megnézik(legalább is enyémen mindig bemondták) sztem azért h nem e lopott stb...
minden szám megvan felezve rajta :D szal a 180asnál 90 van :)
mijen az a módosított számlap?
Az előbb állítottak meg a sünök Ha nem lett volna a módosított számlapom és Ak jogsim tuti megbasznak.... Még az alvázszámot is leellenőrizték ... gecc én majdnem beszartam de én is bebizonyítottam hogy túl lehet élni NSR125-el a rendőri igazoltatást VAn még 1 Db módosított számlap matricám! utolsó darab többet nem is csináltatok! 2000Ért akinek kell... Bp en személyesen is akár
Egészen 2 kilóig elmennek a pénzekkel...
Viszont tényleg csak akkor van gebasz, ha olyannal találkozol, aki kezdő-rendőr, vagy hozzáértő és getszi. Amúgy az sem gáz ha kezdőjogsival a1-el utast viszel vagy nagyobb a papírra vetett teljesítmény adat. Csak a jogsihoz való köbcenti-maximum és a bukó legyen meg.m Többit általában elhanyagolják.
Bocs (L. Bence) csak most olvastam a pénteki leveled.
Keddre nálad van a fuvi.
Hali!
Csak dió héjba a munkahelyem előtt szoktak vadászni a sünök és mikor vásárlás előtt voltam meg kérdeztem őket a témáról.
Azt a választ kaptam, hogy mind addig míg nem csinálsz valamit, baleset vagy gyorshajtás, vagy nem találkozol egy ügybuzgóval nincs baj.
De ha igen akkor 30000-nél kezdődik és a motorod is rámehet.
Szóval ennyi!
szia djklein nekem is ezt a hangot adta ki de meg nyugtatlak hogy a hajtókarnak van ilyen hangja és ha kicseréled elmúlik én is babráltam egy darabig de volt másik főtengely és az meg nem csinálja tehát ez a hiba oka...pfffff
hol is?
-l
Erre van egy küllön topik!
mi a helyzet a 125-ös motorok 50-es ként való használata során kapható büntetésekről...?
A másik dolog az, hogy néha hidegen gondolom míg meg van dermedve az olajtól nem csinálja egészen addig míg először meg nem mozdul a power, 3000 fölé nem pörgetem. Utánna azzonnal kerepelni kezd.
szia!
Na ez a téma engem is érdekelne. Kitisztítottad power szeleped és kereplő hangja lett? Az enyémnek is ilyen hangja van. Ezt a hangot több nsr-nél is hallottam. Vettem egy új blokkot henger nélkül ráraktam a hengerem és a hang ugyan úgy megmarad. Aztán kicseréltem a dugattyúszettem a hang semmit sem változott. Szóval a powerszelep maradt amit még nem cseréltem ki, vagyis nem nyúltam hozzá. Baromi idegesítő dolog. Mindenki azzal bosszant hogy hajtókaros de szinte szerintem annak semmi baja és a henger elejébő hallom a hülye kereplő hangot.
A kohn prezcijó is elfogadott ne hülyítsed már szegényt.
szia. pover pucolás után lehetséges hogy kelepel egy kicsit a nyelv a tengejen a lötyögés miatt?
A "kohn presszilyjó mérés" a hejes.
:)
kompppreszíó mérés ? helyes?
szócsaták, oltások és vitatkozás hülyeségeken... ez tart össze egy közösséget
2 év után ujra pörög az nsr-em