Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg ugy igazábol egyenlöre csak körülnézek hogy mi mennyibe megy!
Hi
Köszi de szerintem inkább veszem meg az rg alkatrészeket 10ért, ha jól belegondolsz fele ingyenbe van!
Ha megírod megmondom!
turner62@citromail.hu
Szerintem fehér-piros-kék kombináció
Vagy: fekete
De nem egyforma az ízlésünk úgyse.
Ha rám halgatsz olyanra fested ami neked tettszik.
Első sorba ez a lényeg.
Akkor sajna nem tudok segíteni mert én meg: Lenn az alföld tengersík vidékin
Ott vagyok honn, ott az én világom
a világvégétől kicsit északra... :D Dejtár község
Menyit érmeg neked?
ÜDV
és mijen átlag fogyasztása van a motornak?
Kérdezném a bowden mi píz lenne?
MAX-600 km és 1L oilnak vvége nekem..(bár én lassan nem járok vele mert ez nem arra lett kitalálva.
A Praktikerbe találsz kapocsbelövőt olcsó műanyag nem jó kb 2000 Ft már az jó amit adnak hozzá kapcsot az meg elég. Egyébként sokszor jó egy ilyen a háznál.
De nem tudom hol laksz ?
Itt:
ez érthető így, de jobb ötlet nincs, mert eszközhiány van
Az szerintem azért nem fain mert a ragasztó egy idő után (melegbe) elengedi (Palma fix/tex , vagy a kárpitos ragasztó).
nekem azt mondta egy kárpitos, hogy neki nincs megfelelő pisztolya, de megpróbál ragasztani egyet, mert az eredeti a helyén van faszán, csak ki van vágva....
Igen!
Nekem sikerült sima kézibelövővel is. Nem sima tűzőgép, hanem ilyen formájú mint a tiéd, csak nem levegős :).
Így vettem!
De voltam nagy dilemmába mert valamit festetettek és rászállt a festék por amit nehezen tudtam lepolírozni.De sikerült vennem 3M polír pasztát és azzal megmentettem a dekort,és a festést is.
ezek szerint neked van megfelelő eszközöd:P
Szerintem ha kiszámolod kb reális 5 literes fogasytáshoz 1:50-es keverék az pont ott van, de amivel több az szerintem kell is a powernyitás után.
Ez szerintem!
motort festenék jaja... már elő van készítve, csak 3 idomot kell gittelni és alapozni, aztán festhetem. viszont a színnel bajban vagyok....
az a super sport felirat gyári? vagy azt is csináltad?
A motort akarod újra festeni?
Holnap én is utána járok a karbit műtétre előjegyeztem.
Az ülés újra húzás nem nagy dolog de egyedül nem könnyű.
Dobj egy e-mailt megbeszéljük! Nekem van szerszám hozzá!
tippeket várok, hogy milyen szín passzol a píííros felnikhez.... valami ötlet?
nekem is annyi olajat eszik!