Nincs szükségem ezekre az alkatrészekre.
Nem sokára így is,úgy is megválok a Raiden-től.
Szeretnék valami rendszámos bringát.
Fúra lesz ehez képest egy kis ETZ vagy hasonló gépezet .
Ezért szeretném eladni igazából nevetséges áron az alkatrészeket mert nem szeretném hogy a nyakamon maradjanak meg a helyet is foglalja.
Na szép napot.
ÜDV
A sok olaj se jó. Nem sül be, de a kipuff szelep is olajosodik, be fog állni, kipufogó eltömődik, és alig fog menni a gép, és a gyertyát is könnyebben beköpi... Azt szépen pontosan be kell állítani.
Biztos el akarod adni? Én megjártam így. Eladtam a tartalékblokkról a vízpumpafedelet és rá három napra sikerült hazavágni pont ezt az egy alkatrészt...
jaja nekem is így van ez a füstös dolog, ezzel kapcsolatba én az olajpumpára gyanakszom, (nekem maxra van állítva, zabálja is az olajat, de inkább több legyen mint kevesebb )
Szerintem ha elektronikailag rendben akkor vagy a:
1, Karburátor túlfolyik, vagy iditó fúvóka dugulás
2, Nem jó a membrán
3, Valamelyik főtengely szimering szivat
Ez persze feltétlezés. Holnap karbi szemle.
Hali!
Ma vettem macskalámpás nsr-hez 1-2 dolgot.
De a srác egybe adott 1 csomó alkatrészt amire nincs szükségem ezért eladnám őket.
-Balos kormány csutka,kombinált kapcsolóval,markolattal,kormányvég súllyal
-Fordulatszámmérő,hőfokjelző
-Ülés alatti segédváz
-hátsólámpa búra nélkül
-Majrévas stb
Meg ami a képen van kivéve a kuplungkar meg a balos lábtartó mert az kellet nekem.
Valakit valami érdekel akkor írjon mert nekem teljesen feleslegesek ezek az alkatrészek.
Továbbra is van még pár blokk alkatrészem(váltó+blokkfelek)
hord93@freemail.hu
am az NSR ülését nem igazán lehet újrahúzni. a formája miatt, valamit, mert kurva kemény a műanyag. ha találsz fasza kárpitost akinek van megfelelő tűzőgépe(gyenge nem viszi bele, az ipariba meg kurva nagyok a tüskék), akkor talán meg tudja lőni. a madzagos megoldás az alakja miatt esélytelen.
A power szelepet gyári manualhoz állítottam kb 3000-ig nyitva majd 3000-től lezár 6500 - 7000 körül kinyit. Azt vettem észre hogy az első power nyitáskor füstöl majd megszűnik a füst és brutál de még óvatos vagyok mert ma lett belerakva 650 km. De remélem én is hogy nem power.
A dadogás lehet hogy a power miatt van, azt is 1szerűen lehet állítani a henger oldalánál az RC fedél alatt (vagy mi van ott), és csak remélem hogy neked nem az a baja mint ami nekem volt, mert én elektronika cserével tudtam csak megoldani ezt a gondot...
Hali!
Akkor valószínűleg a karburátor körül keressem a problémát?
Ugyan is a karbit faentosan kitakarítottam de azt a hibát elkövettem,hogy az üzemanyag szintet nem ellenőriztem, bízva az előző gazdájába, belátom kár volt. Valószínű hogy 5000 - nél ezért is dadog egy pillanatra.
És kipróbáltad azt hogy ezután szépen bemelegítetted és mentél vele egy kört jól meghuzatva? Csak azért mondom mert én nsrem ha állt egy hónapot akkor ezt csinálta, tele megy a karter benyával, és amíg az nem megy ki onnan ezt fogja csinálni.
Hali!
Van egy kis gondom a motorommal, de mielőtt elkezdem keresni a hibát hátha tud valaki segíteni.
Szóval a motor felújítás óta 600 km van a motoromba eddig egy pöccre indult, de ha nem indítom be egy hétig akkor bazi nehezen indul.De mikor beindul akkor agyonszivatás jelenség van.
Az aksi új, gyertya új, karbit kitakarítottam, mikor összeraktam.
Szóval kérdésem mit nézzek meg ellenőrizzek le, vagy cseréljek ki?
Valaki?
Hali
szerintem tárgytalan lesz ez az ns1 kipuff mert találtam egy suzuki rg 125-öt illetve alkatrészeket a srác 10be adja a vazt hátso villát hátso kereket gumival fékkel lánckerékkel központi telot kipufogot meg lábtartókonzolokat.Ugyhogy igazábol ö azt nagyon olcson adja ezért nem érdekel 8 ért csak egy kipufogo.gondolom te meg azért ebböl nem tudsz annyit engedni ugyhogy nem is alkudozom. De azért köszönöm .
Üdv
Nem sokára így is,úgy is megválok a Raiden-től.
Szeretnék valami rendszámos bringát.
Fúra lesz ehez képest egy kis ETZ vagy hasonló gépezet .
Ezért szeretném eladni igazából nevetséges áron az alkatrészeket mert nem szeretném hogy a nyakamon maradjanak meg a helyet is foglalja.
Na szép napot.
ÜDV