Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!
Keresek nsr ns vagy ns1 komplett kipufogót! Ha esetleg van valakinek ija már meg légyszi!
Előre is köszi!

ui.: Az Ambika tényleg egy nagy határ fos ! Pörgős mociba eddig csak egy Yamaha Aeroxba tettünk ha jól emlékszem nem húzta 2 hónapig! Simson-ba Mz-be meg hasonlókba is max 4-5 hónap !És akkor még szerencséd volt ha kihúzta addig mert akkor csak elkopott a szar anyaga miatt, de általában mérethibás is és kb 1000km alatt kiesik belőle a csapszeg biztosító gyűrű és meghúzza még a hengert is .
A kukucskálót abba az esetben kell lesni, ha beleöntöttél 7,5 dl olajat (mert, ha szétszedted annyi kell), és bemelegítetted a motort.
Hú vaze ez hanyat dobott!
Az Ambikát el kell felejteni, nem nicasilos hengerhez készült. Abba eleve bele nem szabad rakni. Perselyebe talán de én még abba sem raknám bele. Nagyon gagyi.
A legolcsóbb dugattyú amit NSR-hez be lehet szerezni és használható az az olasz Meteor. 13.500Ft-ért már megvehető.
cellux -szal körbetekered, jó még az...
elvileg 7dl olaj kell a váltóba igaz? akkor mért van az most nekem hogy alig töltöttem bele 2-3 decit max és a kukucslálón már max nál van?
nekem meg van egy fotóm is a lószarról:
Ime:
ez a rizsa nem bizonyít semmit azon kívül, hjogy tudnak píár cikket írni.
HA kicsit nekiveselkedem, kikerekíthetnék a lószarról is egy hasonló cikket, lehetne benne hangsúlyozni, mennyire környezetbarát, és egyszerű a felhasználása a mezőgazdaság számtalan területén , és hogy én itten mennyire professzionálisan kezelem, válogatom, osztályozom, és minpségellenőrzöm a lószart.
Csakhogy ettől még a lószar, az lószar maradna:)

Teccikérteni...
nem tudtok akkor segíteni?
igy nézki
ezt találtam a dugorol

Ambika Pistons egyik vezető gyártója és exportőre, nagy teljesítményű, kiváló minőségű dugattyúk és dugattyúgyűrűk. alapított 1979-ben, akkor már ebben a szakmában több mint 25 éve, és jól ismert a nemzetközi piacon a minőségi termékek és versenyképes árak.
Által vezetett csapat nagyon tapasztalt és dinamikus szakemberek azt a Ambika Pistons hisznek elfogadásával a legmodernebb technológiák előállítására kiváló minőségű termékeket. Jelenleg erős infrastrukturális beállít amely a kifinomult K + F-szárny, minőség-ellenőrzési részleg, valamint egy belső öntöde, amely segít nekünk minőségének biztosítása érdekében a nyersanyag gyártásához felhasznált, dugattyúgyűrűk. mi szigorú virrasztást a teljes termelési folyamatot. Az anyagok kiválasztása, olvasztása, megmunkálása, tesztelés és az utolsó termék szállítását, minden eljárást végzik, mint egy a nemzetközi előírásoknak.
A Ambika Pistons, a képesség a termékek tervezése és fejlesztése azt eredményezte, hogy a cég új termékek bevezetése és modellek időről időre. Cégünk számos megbízható, nagy pontosságú és tartós termékeket áll dugattyúk, dugattyúgyűrűk kétkerekű, háromkerekű járművekbe, robogók, mopedek, motorkerékpárok (két stroke és négy stroke) és a mezőgazdasági alkatrészek.
Ma, Ambika Pistons megszerezte hatalmas hírnévre tett szert világszerte, mint egy megbízható és szavahihető gyártója és exportőre kiváló minőségű dugattyúk és dugattyúgyűrűk termékeinkkel egyre nagyobb mértékben használják a számos alkalmazás az autóiparban, a tengeri, a légi közlekedésben mellett sokan mások.
Szar. :) Meg amúgyis nikacilos hengerhez eggyáltalán nemjó... beindítód és 5perc pötyögés után minden 2 odiknál eltörik a gyürü :D nekem 2 ismerősöm ilyet rakott a motorjába... tönkrevágta aa hengert...
Szerintemis, inkábblegyen 10 el töb.. :) de az akkor már tuti jó.
aki el akkarja adni az honda űzletbe vette ezt a dugot
hát inkáb nem veszem meg mert nem tudom hogy jo e
értem
Felmerült a kérdés, hogy miylen a zombika dugó.
Leírtam, hogy szerinem xar.
Meg, hogy indiai olcsó tömegfos, menzakanál anyagból.
?
indiai.
Nex kvescsön?
:)
Szevasztok váltó összerakási gondom lenne (NSR 125 F)
Aki tudna segíteni vegyen fel msn-re elöre is köszönöm! (msn:negro2006@citromail.hu)
nemtudok véleményt mondani róla. nem ismerem eztet
igy néz ki a doboza
én 23 meg 25-ér vettem. az bírta. jó azér használat meg olajfüggő is.