szia zoli,janika vagyok és nekem is szükségem lenének ezekre a 140,145,150 es méretekre ha tudnál még készíteni (28 as delortó főfuvik ra) mert itthon mindent felforgattam és egy darab 132 eset találtam eddig.várom válaszod!
Majd kiderül.Szerintem hengerfej tömítés lesz a baj.Ma kicsit meleg hengernél vettem ki a gyertyát és amikor meglazítottam akkor a túlfolyón folyt ki egy kis víz.Köszi
Az jó ár szeretném hallani milyen hangja lesz tőle.
Annak idején a P21 -en nekem is volt dobozos meg sport légszűrő, ha vadultunk akkor felraktuk a sport légszűrőt és tűz.
Hát volt ordítás!
Kár hogy ilyen messze laksz így nem tudok segíteni.
Ha bronzkefét kell cserélni akkor nem árt a forgórészt is leszabályoztatni amihez eszterga kell. A csapágyat is ellenőrizd le azt hiszem 699 2rs gumizárt(SKF az 2120,-ft de van olcsóbb is az 319,-Ft) mérete: D 20mm d: 9mm Sz: 6mm
a szimeringet is ellenőrizd mérete: D: 17mm d: 9mm Sz: 5 dupla ajkú
Azt javaslom ha nem bízol magadba jobb ha beviszed valamilyen szervízbe, vagy megbízol valakit aki ért hozzá és megbízol benne.
A bronzkefét én egy elektronikai alkatrész boltba vettem 600,-ft volt
ha jól emlékszem 5x6-os a mérete.
Hát.. a szerzéssi hellyel nemvagyok tisztába, de ha beviszed a régi önindítódat, egy önindítóshoz, szerintem az rak bele neked amien kell, a szerelése annyira tulságosan nem, de kitud veled baszni, ha nem ügyes a kezed :D
Hali!
Lenne nekem is egy önindító problémám,sajnos.Egész pontosan nem teker de az a relének látszó valami kattanik meg kimértem az önindítóra csatalakozó 2 kábelen kap áramot persze csak akkor ha nyomom a gombot.Nem az akkuval van gond mert 2 fullon feltöltött akksival is próbáltam semmi különbség csak kattanik és semmi.
Olvastam vissza felé a fórumon láttam hogy több embernek is volt hasonló gondja és első sorban tőlük kérdezném meg hogy mivolt a megoldás náluk és menyibe került a javítása?
ÜDV
Hali!
Mivel még nem volt rá szükségem hogy megmérjem így a válaszom. Nem tudom. De kimentem megnézni a bilincsen 48 van ebből elveszek 3-at igy 45 ez csak tipp 40 vagy 45mm között lehet. De biztos van itt aki pontosan megtudja mondani neked.
Bocs!
Jobbulást minél hamarabb.
Csak érdeklődöm. Sikerült ki szürni a hibát?
Ha igen mi volt a baj?
Annak idején a P21 -en nekem is volt dobozos meg sport légszűrő, ha vadultunk akkor felraktuk a sport légszűrőt és tűz.
Hát volt ordítás!
Nekem is csak kattant és semmi több,bronzkefe volt a tettes.1000Ft volt a kettő csak hosszabbak voltak így csiszolni is kellett egy kicsit.
Ha bronzkefét kell cserélni akkor nem árt a forgórészt is leszabályoztatni amihez eszterga kell. A csapágyat is ellenőrizd le azt hiszem 699 2rs gumizárt(SKF az 2120,-ft de van olcsóbb is az 319,-Ft) mérete: D 20mm d: 9mm Sz: 6mm
a szimeringet is ellenőrizd mérete: D: 17mm d: 9mm Sz: 5 dupla ajkú
Azt javaslom ha nem bízol magadba jobb ha beviszed valamilyen szervízbe, vagy megbízol valakit aki ért hozzá és megbízol benne.
A bronzkefét én egy elektronikai alkatrész boltba vettem 600,-ft volt
ha jól emlékszem 5x6-os a mérete.
az kell amire rámegy a légszürő cső?
Ilyet honnét tudok beszerezni?
Bonyolult a szerelése illetve szükséges hozzá valami elektronika ismeret mert abból nekem nagyon nincs:)?
ÜDV
Nemsok.... 2 e ft nagyon max
Lenne nekem is egy önindító problémám,sajnos.Egész pontosan nem teker de az a relének látszó valami kattanik meg kimértem az önindítóra csatalakozó 2 kábelen kap áramot persze csak akkor ha nyomom a gombot.Nem az akkuval van gond mert 2 fullon feltöltött akksival is próbáltam semmi különbség csak kattanik és semmi.
Olvastam vissza felé a fórumon láttam hogy több embernek is volt hasonló gondja és első sorban tőlük kérdezném meg hogy mivolt a megoldás náluk és menyibe került a javítása?
ÜDV
Mivel még nem volt rá szükségem hogy megmérjem így a válaszom. Nem tudom. De kimentem megnézni a bilincsen 48 van ebből elveszek 3-at igy 45 ez csak tipp 40 vagy 45mm között lehet. De biztos van itt aki pontosan megtudja mondani neked.
Bocs!