Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello nincs mit nem szedtem szét mert volt másik és az lett felrakva helyette.
Azonkívül jó állapotban van. Köszi :):)
A szénkefék levoltak szakadva az önindítóba am :)
szia zoli,janika vagyok és nekem is szükségem lenének ezekre a 140,145,150 es méretekre ha tudnál még készíteni (28 as delortó főfuvik ra) mert itthon mindent felforgattam és egy darab 132 eset találtam eddig.várom válaszod!
Majd kiderül.Szerintem hengerfej tömítés lesz a baj.Ma kicsit meleg hengernél vettem ki a gyertyát és amikor meglazítottam akkor a túlfolyón folyt ki egy kis víz.Köszi
Remélem csak egyszerű meghülés.
Jobbulást minél hamarabb.
A vizet még melegíti,holnap megyünk dokihoz,az biztosan meggyógyítja majd.
Hali!
Csak érdeklődöm. Sikerült ki szürni a hibát?
Ha igen mi volt a baj?
Motorosboltban nem kaptam így bementem egy villanymotor tekercselő műhelybe és ott.
Az jó ár szeretném hallani milyen hangja lesz tőle.
Annak idején a P21 -en nekem is volt dobozos meg sport légszűrő, ha vadultunk akkor felraktuk a sport légszűrőt és tűz.
Hát volt ordítás!
Hol vetted am ? :D
Hali!
Nekem is csak kattant és semmi több,bronzkefe volt a tettes.1000Ft volt a kettő csak hosszabbak voltak így csiszolni is kellett egy kicsit.
Nagyvason 2 e ért van :)
Itthon mennyit kérnek érte ?
Szia, igen. Venniakarok a gépre sport légszürőt :):) Azért kéne :)
sziasztok van egy ilyen 125 nsf brinyom teljesen müködöképes állapotban, egy 50 es az ára, és semmi humbuk.
Kár hogy ilyen messze laksz így nem tudok segíteni.
Ha bronzkefét kell cserélni akkor nem árt a forgórészt is leszabályoztatni amihez eszterga kell. A csapágyat is ellenőrizd le azt hiszem 699 2rs gumizárt(SKF az 2120,-ft de van olcsóbb is az 319,-Ft) mérete: D 20mm d: 9mm Sz: 6mm
a szimeringet is ellenőrizd mérete: D: 17mm d: 9mm Sz: 5 dupla ajkú
Azt javaslom ha nem bízol magadba jobb ha beviszed valamilyen szervízbe, vagy megbízol valakit aki ért hozzá és megbízol benne.
A bronzkefét én egy elektronikai alkatrész boltba vettem 600,-ft volt
ha jól emlékszem 5x6-os a mérete.
majd holnap vagy holnapután megmérem neked
az kell amire rámegy a légszürő cső?
Hát.. a szerzéssi hellyel nemvagyok tisztába, de ha beviszed a régi önindítódat, egy önindítóshoz, szerintem az rak bele neked amien kell, a szerelése annyira tulságosan nem, de kitud veled baszni, ha nem ügyes a kezed :D
Hali!

Ilyet honnét tudok beszerezni?
Bonyolult a szerelése illetve szükséges hozzá valami elektronika ismeret mert abból nekem nagyon nincs:)?
ÜDV
Okés, azért kösziszépen :P:)
Bronzkefe lessz ha a relé kattog minden bizoonnyal :)
Nemsok.... 2 e ft nagyon max
Hali!
Lenne nekem is egy önindító problémám,sajnos.Egész pontosan nem teker de az a relének látszó valami kattanik meg kimértem az önindítóra csatalakozó 2 kábelen kap áramot persze csak akkor ha nyomom a gombot.Nem az akkuval van gond mert 2 fullon feltöltött akksival is próbáltam semmi különbség csak kattanik és semmi.
Olvastam vissza felé a fórumon láttam hogy több embernek is volt hasonló gondja és első sorban tőlük kérdezném meg hogy mivolt a megoldás náluk és menyibe került a javítása?
ÜDV
Hali!
Mivel még nem volt rá szükségem hogy megmérjem így a válaszom. Nem tudom. De kimentem megnézni a bilincsen 48 van ebből elveszek 3-at igy 45 ez csak tipp 40 vagy 45mm között lehet. De biztos van itt aki pontosan megtudja mondani neked.
Bocs!
Turner, nemtudod véletlenül ,hogy hány mm es a a karbin a légszürő torok ? :D